Terry Wogan visste bare at han døde tre uker før

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sir Terry Wogan innså først alvoret i sykdommen hans tre uker før han døde, avslørte en nær venn i går.



Prest Brian D'Arcy sa at han i forkant av julen-da Sir Terry ble tvunget til å trekke seg ut av Children in Need og slutte på radio 2-showet-led av en dårlig rygg.



Og det var først på nyåret at helsen begynte å bli alvorlig forverret.



Faren D’Arcy avslørte at Sir Terry vil bli begravet i England - hjemmet hans i nesten 50 år - i stedet for hjemlandet Irland: Jeg tror alarmklokker begynte å ringe for omtrent tre uker siden.

Far Brian D & apos; Arcy

Far Brian D & apos; Arcy (Bilde: Hvis)

Han hadde hatt vondt før det, og han hadde kommet seg gjennom julen. Og familien hadde en nydelig jul fordi jeg ringte dem spesielt for å se, og alt var bra, og da begynte ting [å bli verre].



Presten - som regelmessig dukket opp på Wake Up to Wogan i 20 år - sa at han følte at vennen hans trengte ham i forrige uke, noe som førte til at han tok kontakt med Wogans kone. Sist torsdag sa noe til meg: 'Brian, gå og se ham', og jeg ringte Helen, og hun sa: 'Vær så snill, kom Brian'.

Det gjorde jeg, og det var den tristeste dagen og den mest givende dagen i livet mitt.



lily allen fearne bomull

Fader D'Arcy sa at den legendariske kringkasteren, som døde 77 år gammel søndag, sannsynligvis vil bli holdt en privat seremoni for familie og nære venner, etterfulgt av et offentlig minnesmerke.

Medlemmer av offentligheten signerer Book of Condolence på Limerick rådhus

Medlemmer av offentligheten signerer Book of Condolence på Limerick rådhus (Bilde: PA)

På irsk radio forklarte han: Hvordan kan du få en offentlig begravelse for Terry Wogan? Hvor ville du plassert den? Wembley ville ikke være stor nok til det, så det vil sannsynligvis bare være familie og venner i en privat begravelse. Jeg mistenker at det sannsynligvis vil være tidlig i neste uke. Det er i Storbritannia. BBC holder vanligvis en ganske offentlig minnestund senere.

Les mer: Hyllest til Sir Terry Wogan da veterankringkasteren dør 77 år gammel

Den katolske presten avslørte at Sir Terrys sykdom overrasket alle, inkludert stjernen selv. Med henvisning til sin motvillige beslutning om å trekke seg ut av November's Children in Need, sa han: Jeg tror ikke engang han trodde han var uvel, annet enn at han hadde en ganske alvorlig rygg, og ikke ville ha klart å stå for hele showet.

47 engel nummer betydning
Blomster forlot hjemmet til Sir Terry Wogan

Blomster forlot hjemmet til Sir Terry Wogan (Bilde: PA)

Jeg tror han kontaktet legen bare for å se, og legen frarådet ham det, nå er åpenbart hans egne medisinske detaljer hans eget personvern.

Fr D'Arcy rørte Chris Evans til tårer da han snakket om sitt siste møte med sin gamle venn. Jeg var ikke sikker på hvordan det kom til å bli, men så snart jeg så Terry visste jeg at det var siste gangen jeg skulle se ham og håndhilsen var den siste håndhilsen med ham, sa han.

Det var en vakker dag, en dag jeg aldri vil glemme, en trist dag, fordi det var slutten på et vakkert vennskap.

Evans slet med å holde følelsen tilbake da han snakket om radiofaren sin, som forlater kona Helen, tre voksne barn og fem barnebarn.

For en mann. For en gigant med kringkasting. Det har virkelig vært og vil være få som ham. En av de helt store noensinne der oppe med de store kanonene, BBC hall of famers.

Han var radioens Eric Morecambe, Ronnie Barker. Han var vår kaptein Mainwaring, vår Basil Fawlty, men han fikk oss til å le hver dag i to timer og i over 30 år.

Alle uskriptede, alle ad-lib, og alltid ekstremt sikre. Uten tvil. Og vet du hvorfor? Fordi han aldri tok noe av dette på alvor. Minst av alt seg selv.

Statsminister David Cameron beskrev Sir Terry som en god tro nasjonal skatt. Med Terry Wogan var det absolutt det han var. Da jeg pleide å reise rundt i bilen med mamma, lyttet hun til ham på radioen og hun følte at han snakket direkte til henne, og jeg husker at jeg vokste opp med å se Blankety Blank og deretter Eurovision Song Contest, og han fikk deg alltid til å smile, lage du ler. Han har denne fantastiske sansen for humor og så senere å se hva han gjorde med Children in Need, og se det ganske nært, bare utrolig imponerende. Så en god sans for humor, et fantastisk menneske, men også en veldig lidenskapelig mann.

Marie-Anne Thiébaud

En bok med kondolanser har blitt åpnet i Sir Terrys hjemby Limerick der lokalbefolkningen og besøkende kan dele sine tanker og minner.

Les mer

Sir Terry Wogan dør 77 år gammel
Sir Terry Wogan dør 77 år gammel Hyllest til Sir Terry Wogan Husker Sir Terry Wogan Chris Evans hyller den sene stjernen

Se Også: