Chloe Madeley og James Haskell er klare for barn mens de tar Richards kjærlighetsråd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty)



Chloe Madeley og James Haskell er endelig klare til å få barn.



Det varme TV -paret avslørte at de alltid vender seg til Chloes TV -stjerne -far på dagtid Richard Madeley for råd om kjærlighetslivet deres.



Forholdet deres har vært sterkere enn noen gang i lockdown, og James, 35, sa at hans kone Chloe, 33, vil bli en 'utrolig mamma' når paret får barn sammen.

Det ser ut til at paret allerede har begynt å planlegge for barn, og James innrømmer at barn er 'sannsynligvis ikke langt unna' i fremtiden.

Han fortalte ny! magasin : 'Vi skynder oss ikke ut i noe. Chloe og jeg vil finne et sted å slå oss ned. Vi har hatt samtaler om det, og jeg tror hun ville vært en utrolig mamma. Det er sannsynligvis ikke langt unna. '



Få de siste kjendisnyhetene rett til innboksen din - registrer deg her

Jacqueline hvor mannen var utro
Chloe Madeley og James Haskell er klare for barn

Chloe Madeley og James Haskell er klare for barn når de får Richards kjærlighetsråd (Bilde: Dave Benett/Getty Images for Just Eat)



Hemmeligheter for deres vellykkede treårige ekteskap inkluderer å få noen tips fra Richard, men ikke Judy.

Det er ikke overraskende at Richard og Judy kan ha noe å si om ekteskapet etter at de bandt knuten i 1986.

Under ekteskapet har det berømte TV -paret på dagtid også presentert This Morning og chatprogram Richard & Judy sammen.

Chloe forklarte at hun aldri spør moren Judy om råd fordi hun alltid stiller seg til ektemannen James - noe som ikke hjelper.

Chloe Madeley og James Haskell

Det varme TV -paret avslørte at de alltid vender seg til Chloes TV -stjerne -pappa Richard Madeley på dagtid for å få råd (Bilde: Dave Benett/Getty Images)

Treningsguruen løftet imidlertid lokket på å oppsøke farens Richard kjærlighetshjelp for å navigere i vanskelige rader med James.

Og det virker som om Richard ikke er partisk; Chloe sa at faren hennes vil være brutalt ærlig mot henne når han synes hun er 'latterlig'.

Hun sa til det blanke magasinet: 'Hvis jeg ringer faren min og James, og jeg har kranglet, vil han råde meg gjennom det. En av mine største fall som person er at jeg synes jeg synes det er vanskelig å la ting gå og gå videre.

'Så faren min vil alltid fortelle meg, & la det gå Chloe, dette er latterlig. & Apos; Han vil sette meg på min plass. Men samtidig, hvis han tror James har gjort noe galt, vil han si: & apos; Stand your stand. & Apos; '

Judy Finnigan (t.v.) og Richard Madeley

Det er ikke overraskende at Richard og Judy kan ha noe å si om ekteskapet etter at de knyttet knuten i 1986 (Bilde: PA)

Chloe og James har aldri vært sjenert for å dele om ekteskapet deres, spesielt når det gjelder sexlivet deres.

De bundet knuten i 2018, og de har aldri sett seg tilbake.

Kjendisparet har vært veldig åpne om sitt profilerte forhold til sin lojale fanskare.

Sensasjonelt sa Chloe at hun høstet gevinsten av kjærligheten til sengetøyet 1.000 kvinner tidligere som sendte sjokkbølger gjennom showbiz -kretsen.

Bomben bekjente at hennes rugbystjerne -mann hadde vært 'langt over hva gjennomsnittet ditt ville være' når det gjelder sengepartnere.

Richard og Judy dukket opp på This Morning i dag

Richard og Judy dukket opp på This Morning i dag (Bilde: ITV)

Til sammenligning fortalte hun Solen hun har 'et veldig ydmykt antall hakk på sengeposten min'.

Det kommer etter at Judy stemplet prins Harry som 'dum og bortskjemt' for den felles beslutningen med kona Meghan Markle om å gi et fortalt intervju til Oprah Winfrey.

Tidligere tv -vert Judy skrev inn Expressen : 'Han er bare en dum, bortskjemt prins som tror han kan få alt. Du er ikke en prins uten et land, bare en rik playboy med en Netflix -kontrakt.

david de gea kjæreste

'Hvis han noen gang kommer hjem, frykter jeg at han får et ekkelt sjokk.'

Hertugen og hertuginnen av Sussex 'intervju vil kjøres på CBS 7. mars.

Oprah skal grille Meghan, med 'et omfattende intervju som dekker alt fra å gå inn i livet som kongelig, ekteskap, morskap (og) filantropisk arbeid, til hvordan hun håndterer livet under intens offentlig press'.

Se Også: