Oppsummering av Arsenal-overføring: Youri Tielemans boost da Lucas Torreira endelig skulle forlate

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenals Premier League Kampanjen er i gang, men det betyr ikke at overføringsvirksomheten har stoppet der, med Gunners som fortsatt jobber med en rekke avtaler mens de ser ut til å fortsette å bruke penger og bringe friske ansikter inn i klubben.



Nord-London-antrekket har vært sterkt knyttet til Leicester Citys Youri Tielemans denne sommeren og har nå potensielt fått et enormt løft i jakten på den belgiske midtbanespilleren. Andre steder møter Gunners nå konkurranse om en av sine tidligere spillere, mens Lucas Torreira endelig er satt til å avslutte sin Arsenal mareritt med permanent flytting til Tyrkia.



NEWSAM Fotball tar en titt på alle de siste overgangshistoriene som kommer ut av Emirates Stadium ...



banke en dør kjøre

Arsenal får Tielemans boost

Arsenal er fortsatt opptatt av å legge til midtbanealternativene sine denne sommeren, og Leicesters Youri Tielemans er favoritten til å bli den neste til å slutte seg til Mikel Artetas rekker, og Gunners har fått et løft i forsøket på å lande ham før overgangsvinduet stenger.

I følge Solen , Foxes sikter på et trekk for Lyons Houssem Aouar denne måneden, og det antas at han kan bli hentet inn som Tielemans' erstatter, med tanke på at East Midlands-klubben innrømmer tap i sitt forsøk på å få belgieren til å bli.

Arsenal har imidlertid ennå ikke lagt inn et offisielt bud på Tielemans denne sommeren, og det antas at de må betale en ganske høy avgift for å lande ham, til tross for at han har gått inn i de siste 12 månedene av kontrakten sin. King Power Stadium.



  Arsenal har fått et potensielt løft i jakten på Youri Tielemans
Arsenal har fått et potensielt løft i jakten på Youri Tielemans ( Bilde: PA)

Forventer du at Arsenal endelig signerer Youri Tielemans denne sommeren? Gi oss beskjed om dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.

Gunners møter konkurranse om tidligere spiller

Tielemans er ikke den eneste midtbanespilleren som Arsenal sies å sikte på denne måneden, med tidligere rapporter som knytter dem til den tidligere spilleren Ismael Bennacer, som forlot Gunners i 2017 og nå driver handel med Serie A-mester AC Milan, med et tilbud allerede på bordet.



alex bowen love island

Men iflg Calciomercatoweb , Arsenal møter hard konkurranse fra Premier League rivaler Liverpool for sin signatur, mens Manchester United er også nevnt som en interessert part, og har ennå ikke fått svar fra Bennacer siden han angivelig la frem et tilbud for ham for fire uker siden.

Den algeriske landslagsspilleren ble signert fra det franske laget Arles i 2015, men spilte bare én ligacupopptreden før han ble solgt til Empoli to år senere. Han signerte deretter for AC Milan i 2019 og spilte inn mer enn 100 opptredener siden da han hjalp dem til Serie A-tittelen forrige sesong.

Torreira er klar for Galatasaray-trekk

Mens Arsenal prøver å legge til midtbanealternativene sine denne sommeren, prøver de også å generere ekstra overføringsmidler ved å laste av spillere som de ikke lenger trenger eller ønsker, med Lucas Torreira som er klar til å forlate klubben etter å ha blitt enige om en avtale om å signere med tyrkisk utstyr. Galatasaray.

Det sier transferspesialist Fabrizio Romano, via HITC , som tvitret at det allerede er planlagt et møte i Italia for å få avtalen over streken og at uruguayeren vil bli solgt for en avgift i området 5-6 millioner pund.

Torreira kom til Arsenal fra Sampdoria for rundt 26 millioner pund i 2018 og spilte inn 89 opptredener på tvers av alle konkurranser i de to første sesongene i klubben. Han falt imidlertid i unåde under Mikel Arteta og har tilbrakt de to siste kampanjene på lån hos Atletico Madrid og deretter Fiorentina i 2021/22, og notert fem mål og to assist på 35 kamper.

Se Også: