Kvinne avslører undertøy i ondskapsfull slagsmål på Leicester Square etter en 'fornærmet' krenkelse

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En gruppe kvinner ble filmet ondskapsfullt krangling på gaten da en fullstendig avslørte undertøyet hennes under den stygge munnen.



Sjokkerende opptak av kampen på Leicester Square i London dukket opp i løpet av helgen, og fanget kvinnene som kastet styggefulle fornærmelser mot hverandre.



boris becker anna becker

En mengde forbløffede tilskuere sirkler rundt kvinnene for å se de skrikende hunnene som kjemper på fortauet, dra hverandre i håret og slå hverandre gjentatte ganger over hodet.



Under det vilde slagsmålet prøver deres kvinnelige venn desperat å bryte opp kampen sammen med en annen mann.

Imidlertid fortsetter paret å rasende gripe på bakken, slik at en kvinnes undertøy blir fullstendig avslørt.

På et tidspunkt skriker den feiende parvennen til det begeistrede publikummet som var samlet i West End: Herregud hvorfor alle filmer? Det er vel ikke et f ***** g filmprogram? Du er i London.



To kvinner, og en mann som prøver å skille dem, ruller rundt på gulvet og kjemper mot hverandre (Bilde: Piotr Kotlarz/News Dog Media)

Den bisarre hendelsen fant sted utenfor Shake Shack på Leicester Square i West End i London sentrum.



Videoen ble filmet av Piotr Kotlarz.

Kotlarz rapporterte at han prøvde å bryte opp kampen mellom kvinnene, men en av hunnene fortalte ham å slite, og derfor bestemte han filmen for hendelsen i stedet.

Kotlarz mener sammenstøtet brøt ut mellom de fire kvinnene om en privat sak mellom dem alle.

lucy smith nicholas lyndhurst

I begynnelsen av opptakene sitter de fire kvinnene rundt inngangen til Shake Shack og krangler med hverandre på fortauet.

En enorm mengde tilskuere har samlet seg rundt de feiende kvinnene, og en mann med hatt ser ut til å prøve å gripe inn og bryte opp kampen.

Kvinnene forbanner hverandre mens en kvinne i en rød kjole kan høres skrike deg fete til en blond kvinne i en svart kjole.

freddie mercury og mary austin

En kvinnes undertøy er fullstendig avslørt (Bilde: Piotr Kotlarz/News Dog Media)

Fire kvinner krangler og ber hverandre om å holde kjeft før kaos utspiller seg (Bilde: Piotr Kotlarz/News Dog Media)

Paret roper på hverandre - mens en kvinne i en rosa trenchcoat prøver å stoppe duoen fra å krangle.

Plutselig skyter den blonde kvinnen i den svarte kjolen mot hunnen i rødt og prøver å angripe henne - før hun blir stoppet av ledsagerne.

Kvinnen i den rosa trenchcoaten roper til dem for å stoppe før hun går kort bort og instruerer dem om å holde kjeft.

Kvinnen i den røde kjolen skriker til den sittende blonde kvinnen på fortauet: Munnen din er stygg!

Dette irriterer den blonde kvinnen som svarer: Virkelig. Hun reiser seg deretter fra fortauet og kvadrerer til kvinnen i den røde kjolen.

Hun raser rasende mot den rødkledde kvinnen som roper tilbake deg feit. Dette er lovrå for den blonde kvinnen som griper hunnen i den røde kjolen og begynner å slå henne ondskapsfullt.

louise fra tracy beger

Paret fortsetter å slå og trekke hverandre i håret - mens mengden av tilskuere gisper og jubler av spenning.

Mannen i hatten prøver å holde igjen, men velter i stedet ned på fortauet.

Til slutt slutter kampen, men ikke før kvinnens undertøy igjen er avslørt (Bilde: Piotr Kotlarz/News Dog Media)

Når trioen dramatisk faller ned på fortauet, blir den blonde kvinnens undertøy fullstendig avslørt mens hun manuelt kjemper kvinnen i det røde antrekket.

I et klassisk WWE -trekk griper den blonde kvinnen beinet rundt rivalen og griper henne på fortauet. Hunnen i den røde kjolen slår gjentatte ganger den blonde kvinnen over hodet.

Paret kjemper, slår og trekker hverandres hår på fortauet-mens deres to kvinnelige venner og den hattbaserte mannen prøver å rive dem fra hverandre. Men de blir i stedet dratt på gulvet underveis i prosessen, og den blonde kvinnen er i synlig smerte mens rivalen hennes drar vilt i håret.

På dette tidspunktet begynner deres venn i de rosa skytterjakkene å rope på den lattermilde mengden som spiller inn scenene med telefonene sine: Vi prøver å ordne opp i dere idiotene.

geri halliwell henry beckwith

Paret fortsetter å skrike og trekke hverandre i håret bestemt før de til slutt slipper taket og ligger viltvoksende ute i sine smarte antrekk på fortauet.

Kvinnen i den rosa trenchcoaten krever at de står opp, vi skal gå mens de tar seg sammen og klippene tar slutt.

Se Også: