Nicholas Lyndhursts kone hyller sønnen da hun markerer første mors dag etter hans død

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Instagram)



Nicholas Lyndhursts kone har hyllet sin avdøde sønn Archie da hun reflekterte over livet uten ham på mors dag.



CBBC -stjernen Archie ble tragisk funnet død i familiens hjem i Fulham, London i september i fjor, 19 år gammel.



Etter at etterforskningen om Archies død etter sigende ble droppet, fortalte moren Lucy Smith at sønnen hennes døde i søvnen.

Den kommende skuespilleren fikk en intracerebral blødning forårsaket av akutt lymfoblastisk lymfom/leukemi - en tilstand som er så sjelden at bare 800 mennesker dør i året av det.

cheryl cole kan ikke synge

Og på søndag tok sørgende Lucy til Instagram -siden sin for å laste opp et galleri med bilder av Archie som barn og skrev en inderlig melding der hun delte hvor mye glede og lykke hun fant ved å være moren hans.



Den sterke forelderen la til at hun slet med å navigere dagen uten sønnen ved siden av henne før hun takket ham for alle de 'vakre lykkelige stundene' de delte da han levde.

Nicholas Lyndhurst, Lucy Smith og Archie Lyndhurs

Nicholas Lyndhursts kone, Lucy, hyllet sin avdøde sønn Archie på mors dag (Bilde: FilmMagic)



'Min kjære gutt. For å komme igjennom i dag uten deg er det vanskeligste noensinne, hun skrev under opplastingen på siden hennes på sosiale medier.

hva betyr 55 åndelig

'Jeg savner deg hvert minutt hver dag. Jeg vil aldri stoppe å elske deg. Aldri. Takk for at du gjorde meg til en mamma. Det var det beste eventyret jeg noen gang har hatt. Du har aldri stoppet meg fra å smile. Takk for alle de vakre lykkelige stundene. '

Hun fortsatte: 'Jeg vil alltid være i gjelden din. Du lærer meg hver dag å være et bedre menneske. Elsker deg i dag, i morgen og alltid. All min kjærlighet din hengivne mamma. XxX. '

Lucy Smith og Archie Lyndhurst

Lucy gikk til Instagram -siden sin for å laste opp et galleri med bilder av Archie som barn (Bilde: Instagram)

kjendis storebror 2016 sladder
Lucy Smith og sønnen Archie

Hun skrev en inderlig beskjed om sin avdøde sønn (Bilde: Instagram)

Under tilbudet - som viste morens og sønnens kjærlige bånd med bilder av dem som nyter dager ut da Archie var småbarn, i tillegg til å omfavne hverandre og ærlige øyeblikk - forlot flere av Lucys venner og tilhenger av sosiale medier henne meldinger for å fortelle henne at hun var i tankene deres.

Komikeren Jack Whitehalls mamma, Hilary, skrev: 'Stor kjærlighet til deg Mama Lyndhurst. Vær sterk og husk alltid at du fortsatt er Archies mamma, og det vil du alltid være. Og han tilbad bakken du gikk på. '

Samlingen av snaps viste moren og sønnens spesielle bånd (Bilde: Instagram)

Janet gateportør naboer

Nethra Tilakumara - som datet Archie før hans død - la til: 'Takk for at du ga oss den vakre gutten din. Du er den mest ekstraordinære mammaen der ute. Han elsker deg helt Lucy, du ga ham de lykkeligste tider noensinne. '

Liker du å lese om kjendiser? Registrer deg for alle de beste kjendisnyhetene fra NEWSAM her .

I januar ble det kunngjort at en undersøkelse av Archies død 22. september ble forlatt.

West London 's Coroners sa til NEWSAM:' The Coroner 's undersøkelse av Archies død er avbrutt, og ingen etterforskning vil være nødvendig.'

Nicholas Lyndhurst og Archie Bjorn Lyndhurst a

Archie - som døde i september i fjor i en alder av 19 - hadde spilt i CBBC -serien So Awkward (Bilde: Getty Images)

Foreldrene Lucy og Only Fools and Horses -skuespilleren Nicholas la sønnen til hvile i november.

På det tidspunktet ba Lucy fansen tenne et lys eller bruke et minutt på å huske Archie, som hun beskrev som 'ulikt noen hun noen gang hadde kjent.

'Han elsket og absorberte hvert øyeblikk han hadde,' sa hun.

ksi fight time uk

Archie hadde fulgt i farens skuespillende fotspor og spilte hovedrollen i CBBC -serien So Awkward, der han spilte Ollie Coulton.

Se Også: