Love Islands Olivia Buckland om hvorfor hun og Alex Bowen er en sjelden suksesshistorie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Når den siste avlingen singletons kjemper mot det i Love Island -villaen, har tidligere deltaker Olivia Buckland tilbudt noen råd.



Olivia, 25, fant berømmelse i serie to av datingprogrammet tilbake i 2016.



Det var i løpet av hennes tid på Mallorca at Olivia møtte og ble forelsket i Brummie stillas Alex Bowen, som foreslo måneder etter finalen.



Ignorert all skepsis, fortsatte paret med et eventyrlig bryllup i Essex i september i fjor - noe som gjorde dem til det første Love Island -paret som sa at jeg gjør det. & Apos;

Love Island 8/7/2016

Olivia og Alex fant varig kjærlighet på dating -serien (Bilde: ITV)

Paret knyttet knuten to år etter at de forlot villaen (Bilde: Instagram)



Olivia har avslørt hvorfor hun tror hun og Alex lyktes i å finne varig kjærlighet der så mange andre par fra realityprogrammet har mislyktes.

Olivia sa: 'En del av tror at det er skjebnen, og det fungerer bare fordi det fungerer, og det er en sjelden avvik at det skjedde.



kylie minogue paul solomons

'Men så tror en annen del av meg at vi jobbet med det, og vi stoler på hverandre, og vi kommer også veldig godt overens.

'Det er vanskelig å holde sammen når du kommer ut fordi du har vært i villaen uten telefoner. Hvis du blir forelsket i noen der inne, og når du kommer deg ut og finner ut at ting er annerledes, kan det være veldig fryktelig og vanskelig.

'Heldigvis endret jeg og Alex ikke, og jeg tror det er derfor det fortsatte å fungere fordi vi alltid var ærlige mot oss selv.'

Olivia er ansiktet til Cocoa Brown falsk brunfarge

Olivia hadde det tøft i begynnelsen av serien (Bilde: PA)

I år har deltakerne allerede løftet øyenbrynene om deres intensjoner om å delta i showet.

Mange av dem, inkludert Maura Higgins, Tommy Fury og Molly Mae Hague, har meldt seg på med PR -ledere før de til og med satte foten i villaen i påvente av at de ville bli berømte.

Det gjør en markant endring fra Olivias serie der deltaker Rykard Jenkins sluttet berømt showet tidlig for å forfølge romantikk med forlatt medstjerne Rachel Fenton.

Rykard sluttet med showet i 2016 for å fortsette romantikken med sykepleier Rachel (Bilde: ITV)

er du strandkroppsklar modell

Og Olivia innrømmer at hun hadde håpet å komme bort med en kjæreste i stedet for et utvidet sosialt medie da hun meldte seg på for å delta.

'Det var ikke for berømmelse fordi vi ikke trodde du kunne bli berømt av det. Serien vår var som underdog -serien, forklarte Olivia.

'Jeg bare gikk inn der for å le, for å komme over eksen min og ha det hyggelig og møte nye mennesker.

'Men på en eller annen måte endte jeg opp med en mann, to hunder og et hus!' spøkte Olivia.

Olivia og Alex på bryllupsreisen i Sri Lanka (Bilde: Instagram/ oliviadbuck)

Etter å ha vært gjennom prøvelsene og trengslene på Love Island selv, sa Olivia at hun nå er glad for å se nybegynnerne fra sofaen sin.

Olivia og mannen min Alex har sett på episoder av den nåværende serien - til tross for deres første forbehold.

'Jeg liker det, det gjør jeg alltid. Det er umulig å la være. I begynnelsen tror vi alltid at vi ikke kommer til å gå inn på det, og så til slutt elsker vi det på samme måte som vi gjorde året før, sier Olivia.

Olivia håper Yewande vil finne ekte kjærlighet (Bilde: ITV)

Amy og Curtis ble det første paret som & quot; gjør biter & apos; (Bilde: ITV)

Gitt hennes oversikt over den siste avlingene av øyboere, sa Olivia: 'Jeg er enig med hele nasjonen om Amy og Curtis -saken. Jeg synes de er veldig søte. De er søte, og jeg håper at de blir sammen, men jeg gleder meg til å se dem testet.

'Og jeg vil virkelig at Yewande skal finne noen. Jeg håper dette går bra [med Danny] fordi jeg synes hun er virkelig fantastisk - og jeg elsker aksenten hennes så mye! '

Olivia Buckland ser susende ut når hun sporter ny Cocoa Brown -brunfarge

Når det gjelder kampene til de som ennå ikke fant den romantiske gnisten, sa Liv: 'Jeg slet massivt i starten. Ingen likte meg! Det er veldig vanskelig der inne, og jeg kan definitivt forholde meg til det. Men du må ha håp. Og jeg kommer ikke til å lyve. Jeg gjorde ikke da jeg var der inne. Så da Alex kom inn ble jeg ganske sjokkert.

'Du ender opp med å føle deg ensom fordi du ser på alle disse andre parene, som om jeg ville se på Cara [de la Hoyde] og Nathan [Massey] alle forelsket, og så ville jeg sett på Sophie [Gradon ] og Tom [Powell] alle forelsket, og det var ganske vanskelig. Jeg ville tro & apos; Herregud når det er min sjanse? & Apos;

'Så jeg kan tenke meg at noen av disse tingene føler det slik. Men Love Island slipper så mange bomber. Det vil være en sjanse til å finne noen. & Apos;

rav av kjærlighetsøya

Olivia Buckland er ansiktet til Cocoa Brown Av Marissa Carter, tilgjengelig på Primark, Superdrug og www.superdrug.com

Se Også: