Ola og James Jordan oversvømmet med kommersielle tilbud etter et ærlig vektøkningsinnlegg

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ola Jordan og James Jordan har nylig åpnet opp om å gå opp i vekt siden jeg dro Strictly Come Dancing – oppfordre til kommersielle treningstilbud for paret.



Paret, henholdsvis 44 og 39, hadde åpenhjertig snakket om å legge på seg de siste årene – bl.a. under en opptreden på Løse kvinner som ble sendt forrige uke.



Det kom etter Ola, som forlot BBC show i 2015, fortalte fansen at hun føler seg 'skuffet' i fysikken hennes, som hun sa er et resultat av å få en baby og danse mindre.



De profesjonelle danserne – som ønsket datteren Ella, nå to, velkommen til verden i 2020 – har også avslørt at deres respektive vektøkninger har påvirket sexlivet deres .

  Ola og James Jordan har blitt oversvømmet med kommersielle tilbud etter å ha åpnet opp om vektøkningen deres
Ola og James Jordan har blitt oversvømmet med kommersielle tilbud etter å ha åpnet opp om vektøkningen deres ( Bilde: Ola Jordan/Instagram)
  Fansen spådde at paret kunne lage en treningsvideo
Fansen spådde at paret kunne lage en treningsvideo

Slike kommentarer fra paret har imidlertid fått noen mennesker til å spekulere i at de vil ende opp med å gi ut en treningsvideo i løpet av de kommende månedene.

En person spådde at de vil jobbe med et treningsprosjekt, og sa i et innlegg på sosiale medier: 'Jeg vil satse på at det er en juletreningsvideo fra disse to.'



En annen person reagerte på nylige historier om Ola og Jordan: 'Cue par fitness video for å miste fettet og tjene dem tusenvis.' En tredje sa: 'Fitness DVD innkommende.'

prinsesse tiaamii crystal esther andre
  Paret'feel strongly' that if they want to lose weight they have the knowledge to 'do it their own way
Paret 'føler sterkt' at hvis de ønsker å gå ned i vekt, har de kunnskapen om å 'gjøre det på sin egen måte'




D o liker du å lese om kjendiser? Registrer deg for alle de beste kjendisnyhetene fra NEWSAM her .

'Jeg kan føle at en trenings- og diettapp kommer akkurat klar til januar,' sa en person nylig, mens en annen spurte: 'Betyr dette at en trenings-DVD er på vei?'

En annen sa: 'Jeg vedder på at hun har en vekttap-DVD som kommer ut til jul.' På samme måte spekulerte en annen: 'DVD for partrening denne julen. Elsk vekt og krydre kjærlighetslivet.'

'Vel, jeg er sikker på at det kommer en DVD til jul om hvordan man mister 3 steiner,' sa en annen. En annen sa: 'Gi det 6 måneder, så vil hun ha gått ned all vekten og selge en trenings-DVD.'

man u-spillervurderinger
  Strengt stjerne James Jordan's wife recently opened up on Loose Women
Strictly star James Jordans kone åpnet nylig opp på Loose Women ( Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Representanten deres bekreftet overfor NEWSAM at de har blitt kontaktet med treningsmuligheter, men sa at ingen kommersielle avtaler har blitt signert av paret.

Representanten deres sa: 'Vi har faktisk blitt kontaktet av forskjellige personer som ønsker å jobbe med James og Ola for å hjelpe dem å gå ned i vekt siden hun la ut bikinibildet sitt på Instagram .

'Men de ønsker å bekrefte at de ikke har signert noen kommersielle avtaler for å gå ned i vekt og føler veldig sterkt at hvis de bestemmer seg for å komme i form en gang i fremtiden, som tidligere profesjonelle dansere, har de kunnskapen og erfaringen til å gjøre det på sin egen måte.

'De har vært så glade for støtten fra følgerne sine og vil selvfølgelig holde dem oppdatert via Instagram.'

Ola sa på Loose Women nylig: 'Jeg hadde en fantastisk kropp da jeg var på Strictly. [...] Å komme til erkjennelsen av at det ikke er det samme og [det vil ikke være det] lenger, det er veldig vanskelig.'

James – som forlot Strictly i 2013 – bemerket at de ikke lenger trener 10 timer om dagen og avslørte at han har lagt på seg tre steiner siden han forlot det populære BBC-danseshowet.

Har du en historie å selge? Ta kontakt med oss ​​på webcelebs@NEWSAM.co.uk eller ring oss direkte på 0207 29 33033.

Se Også: