Arsenal ser endelig ut til å dele ut trøye nr.10 da Mikel Arteta tar overgangsbeslutning

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Arsenal ser ut til å endelig ha gitt skjorte nummer 10 et nytt hjem - ved å gi den til Emile Smith Rowe.



The Gunners har ennå ikke bekreftet om Smith Rowe, som hadde på seg 34 forrige kampanje, offisielt vil ha nummeret neste sesong.



Men midtbanespilleren har blitt oppdaget iført en Arsenal-joggedrakt med tallet mens han var i Edinburgh sammen med resten av Gunners-laget for trening før sesongen.



Skjorte nummer 10 har vært ledig i Arsenal de siste seks månedene etter at den tidligere eieren Mesut Ozil kuttet kontrakten med klubben i Nord -London i løpet av overgangsvinduet i januar og signerte for Fenerbahce.

Emile Smith Rowe kan ha på seg trøye nummer 10 for Arsenal neste sesong

Emile Smith Rowe kan ha på seg trøye nummer 10 for Arsenal neste sesong (Bilde: Arsenal FC via Getty Images)

Ozil arvet tallet tilbake i 2018 etter at Jack Wilshere sin kontrakt gikk ut og han forlot klubben for West Ham.



Emile Smith Rowe har vært gjenstand for overføringsinteresse i sommer med Aston Villa som tester Arsenals beslutning med to bud.

Det første tilbudet sies å ha ligget på rundt 25 millioner pund før Villans kom tilbake med en forbedret 30 millioner pund.



Arsenal avviste begge budene til engelskmannen, og Gunners -manager Mikel Arteta sa senere til pressen: 'Uten spørsmål. Han blir her. 100 prosent.'

Arsenal forventes å signere en kreativ midtbanespiller i sommer etter at Martin Odegaard kom tilbake til Real Madrid etter hans vellykkede lånetid i Nord -London forrige sesong.

Men Smith Rowe får potensielt trøya nummer 10 i Arsenal, og antyder at midtbanespilleren vil spille en større rolle i klubben neste sesong.

james bulger killers på facebook

Vil du ha en eksklusiv forhåndssesong av DIN klubb - både i innboksen og gjennom brevkassen din? Gå hit for å finne ut mer og sikre kopien din

Arsenal tapte åpnings-før-sesongen-vennskapet i Skottland til Hibernian, som slo dem 2-1.

Arteta sa om resultatet: 'Vel, jeg er alltid skuffet når vi taper en fotballkamp, ​​men det er den første kampen, vi spilte med mange barn og vi hadde bare fire treninger. Vi har trent veldig hardt, og du kan se at spillerne var litt leggy.

Jeg tror vi slapp inn det første målet, en ulykke, og det andre målet var helt klart offside. Vi skapte mange, mange sjanser, men vi scoret ikke. Det er det som er pre-season for å ta de tingene vi ikke har gjort godt inn i en treningsøkt og deretter forbedre oss. '

Se Også: