Novembers store Premium Bond -vinnere kåret - inkludert to nye millionærer

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder kan sjekke om de har vunnet Premium Bond -gevinster på prisprøve -appen nsandi.com(Bilde: NS&I)



For to heldige vinnere har nyheten om at landet står overfor en ny lockdown blitt presset inn på andreplassen, etter at de ble fortalt at de har vunnet 1 million pund i premietrekningen av Premium Bonds i november.



Den første jackpotten gikk til en kvinne fra Devon, og hentet en kul 1 million pund med Bond 207RY321077.



Hun kjøpte den vinnende obligasjonen den vinnende obligasjonen i juni 2013 og har 39 375 pund investert i Premium -obligasjoner.

September sin andre million-pund premie gikk til en kvinne fra West Sussex. Hennes vinnende Bond (286JH211408) ble kjøpt i november 2016 - hun er den åttende personen fra West Sussex som vant toppremien.

Totalt ble det delt ut mer enn 3,9 millioner premier i oktober til en verdi av 113 712 650 pund, sa NS&I.



crawford vs khan uk tid

Det var 97 467 982 557 kvalifiserte obligasjoner for trekningen (Bilde: Getty)

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE trukket 504 millioner premier med en samlet verdi på 21,2 milliarder pund - men hvordan de ankommer har endret seg gjennom årene.



Og en av de største endringene skjer fra neste måned.

NS&I detaljhandelsdirektør Jill Waters sa: Vi er helt glade for våre to vinnere i Devon og West Sussex og vil gratulere dem med å ha vunnet denne enorme summen penger.

'En del av den evige magien til Premium Bonds er den sjansen til å bli overrasket og glad hver måned, og våre to vinnere vil vite mer enn noen andre hvor flott det kan føles.

Premium -obligasjoner fortsetter å utvikle seg, og fra premietrekningen i desember vil vi begynne å fase ut gevinstoptioner.

'Kunder bør gi banken og kontaktinformasjonen til NS&I, slik at de kan motta premiene sine raskere, enklere og mer sikkert.

Slik finner du ut om du er en vinner

Det vil markere et glimt av gode nyheter midt i alt kaoset (Bilde: Getty)

Kunder kan sjekke om de har vunnet på nsandi.com prisjekker og premiesjekker -app fra fredag ​​2. oktober 2020, kan de også spørre Alexa.

Kunder vil kreve sitt Premium Bonds -innehavers nummer for å se om de har vunnet.

De som har valgt å få utbetalt premier til bankkontoen sin, eller få premiene reinvesteret, vil bli informert om de har vunnet på e -post eller tekstmelding og kan sjekke online premiekontrollen på nsandi.com eller NS&I premiekontrollapp for å se verdien av premien.

Kunder som fortsatt mottar warrants, vil motta varsel via posten.

Finn glemte Premium Bond -premier

Premieobligasjoner vil ikke lenger bli sendt ut som sjekker under nye planer

National Savings and Investments, som driver premieobligasjoner, avslørte at det nå er mer enn £ 64miljoner verdt premier som ikke kreves fra premiumobligasjoner og venter på at folk skal ta bank.

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og på telefon.

For øyeblikket er oddsen for å vinne en obligasjon hver måned 24 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en 1,4% premiefondssats.

Kunder kan velge å få premiene sine utbetalt rett til bankkontoen sin, eller å få dem automatisk reinvestert på en ny Premium Obligasjonskonto hvis deres totale beholdning er under maksimumsgrensen på £ 50 000.

Andre måter å øke besparelsene på

TIL Premium obligasjon kan appellere til de som liker spenningen ved å vente på å finne ut om de har vunnet, men hvis du er en treg og stabil sparemaskin, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

100 engel nummer kjærlighet

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser på.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men liker litt mer kontroll, kan du finne en aksjer og aksjer ISA givende - finn ut mer her.

Se Også: