Sharon: Min historie

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne



Sharon Osbourne har levd et av de mest oppsiktsvekkende livene i showbiz - og har aldri vært redd for å si sitt. Nå, i den første delen av vår eksklusive serien av hennes strålende nye selvbiografi, gjenopplever dommeren Survivor, X Factor og America's Got Talent frykten for å bli fjernet, avslører sannheten om Louis Walshs avskjed med X Factor og forklarer hvorfor chatshowet hennes var en katastrofe ...



Det var samtalen jeg hadde fryktet. Simon Cowells kontor hadde ringt, og kan jeg ringe ham tilbake?



argos åpningstider nyttårsdag

Det var en drøy måned siden Louis Walsh og Kate Thornton begge hadde blitt sluppet fra The X Factor.

Ordet på gaten var at fru O også var på vei mot koteletten, da jeg hadde en vane med å reise meg opp til nesen til Simon og generelt oppføre meg dårlig.

Nå var det min tur. Ringe ham tilbake? Ingen jævla måte!



Han vil si meg opp, han kan betale for samtalen. Det ville ikke være lenge.

Jeg ventet ikke så mye. 'Simon Cowell for deg på linje en.'



'Hei, kjære deg.' Den samme gamle stemmen med bare et snev av sutring. 'Hvordan har du det?'

'Kunne ikke vært bedre,' løy jeg.

'Se, jeg kommer ikke til å slå rundt busken, baby. Jeg har et forslag til deg. Det er et ja eller nei. '

Hva? Ikke sekken da? 'Forsett da. Jeg hører. '

'America's Got Talent. Det er en ledig plass i panelet. Se, jeg vet at det er kort varsel, sa Simon. 'Auditions starter om et par uker.'

Jeg sa ja. Den første serien var NBCs toppshow. Jeg så ingen grunn til at den andre serien skulle bli annerledes.

Elsk ham eller hat ham, du må beundre Simon Cowell. Han er en av de store TV -innovatørene og har geniale ideer. Men da jeg i mars hørte at Louis hadde blitt sparket fra The X Factor, trodde jeg ikke på det. Pressen må ha tatt feil, bestemte jeg meg.

Da jeg fant ut at det var sant at Louis virkelig hadde blitt sluppet, ble jeg ødelagt.

Men det er Simon's show, han skapte det, det er babyen hans. Jeg er bare ansatt for å gjøre en jobb, ikke for å ta avgjørelser.

Nå som Louis har det bra, er ordet at hele oppsigelsesvirksomheten var en oppsatt jobb, et PR-stunt for å øke reklame for showet. Ikke sant. Det var et øyeblikk av total aberrasjon fra Simon og ITVs side.

Hva faen tenkte de på, og endret noe i det hele tatt?

Den første auditionsdagen i London uten Louis var utrolig dårlig, og jeg var i fryktelig humør. Det var bare ikke det samme, og jeg skulle ikke late som om det var det.

Det var ikke noe galt med Brian Friedman, som jeg er sikker på er en helt hyggelig mann. Når det gjelder Dannii Minogue, er hun langt fra det flossete lufthodet jeg trodde hun ville være.

Hun kan se ut som den vakreste porselensdukken, men hun er skarp og sprø og ingen tulling. Vi er fra en annen generasjon, men jeg respekterer henne og hun bringer en ny dynamikk til showet.

Men den første dagen gjorde jeg ingen anstrengelser for å gå av veien for dem. Jeg var en hårsbredde som ikke var fiendtlig. Jeg vet at jeg oppførte meg dårlig og kalte Brian for den 'frekke amerikaneren', som deltakerne tok opp.

Dermot O & apos; Leary, den nye programlederen, tok jeg med en gang. Jeg hadde aldri møtt ham før, men barna mine kjente ham. Han er en flott fyr, veldig jordet, med et stort hjerte.

Dette er fjerde året jeg gjør The X Factor, og du tror ikke jeg ville være vant til det nå, men jeg slutter aldri å bli overrasket over menneskene som virkelig tror de kan synge og ikke har den minste anelse om at de ikke kan ; t.

Naturligvis egget jeg dem på. Jeg kunne bare ikke hjelpe det. Jeg spurte komplette ikke-håpere om de trodde de kunne vinne. Spør dem hvem de tror de kan være like store som. De fleste av dem står der som om de hadde blitt bedt om å multiplisere 347 med 93.

harry potter daniel radcliffe

I stedet for talent synes de å tro at alt de trenger er en god hulkehistorie for å presse dem gjennom - bestemoren deres får en hofteoperasjon.

Den første uken i London hadde vi en hvis hest nettopp hadde dødd. Vær så snill. Så er det tidskasterne som gjør det bare for et spill. Bare en p ***-ta.

Seerne ser bare kanskje 50 prosent av det vi sitter gjennom. De ser det beste og det verste.

Hva er det med barn? De kommer ut med linjer som: 'Jeg har jobbet hele livet for dette øyeblikket', og de fleste av dem er under 20! Gi meg en 80 år gammel kvinne som synger Edith Piaf hver dag.

Simon og jeg har hatt våre rekker. Han kaller meg en løs kanon, og det er jeg. I november 2006 var Chris Tarrant i The X Factor -publikummet, midt på gangen fra Ricky Gervais - som jeg sikkert tror jeg er en galning.

I en reklamepause sier Tarrant at han har et spørsmål til panelet, og oppvarmingsgutten vår, Royce, gir ham mikrofonen.

'Louis,' begynner han. Så Louis reiser seg. 'Vi vet alle at du er den beste dommeren, at du er den med fingeren på pulsen til musikkindustrien. Du er fyren, virkelig. '

Bifall. Louis smiler, tar en bue og setter seg ned.

som vant bb 2016

'Sharon.' Jeg står. 'Du er vakker, varm og omsorgsfull - og du er gift med den mest artikulerte mannen i verden. Og den best kledde. '

De sarkastiske ordene, gliset, det røde ansiktet - alt kolliderer og det er som en atomeksplosjon inni meg.

'TOR ikke snakke om familien min f ******! Du må lukke munnen, du!

Jeg kjente at jeg ristet og det banket blod i ørene. Smilet i ansiktet hans hadde forsvunnet og hele stedet var stille.

'Hør, du,' sier jeg. 'Hva med deg, din løgn? Min mann og jeg er i hvert fall et team. Din dritt. Gå i helvete selv. '

Så da prøver han å forløse seg selv med publikum. Sier at han er kjent Ozzy i 25 år, og de er virkelig gode venner.

'Du løgner,' ryker jeg. 'Du kjenner ikke mannen min. Du ignorerte mannen min fordi du ikke trodde han var god nok til å sitte ved et bord med deg. '

Det var bare på dette tidspunktet jeg husket hvor jeg var og hvem som var der. Jeg fikk øye på de stille ansiktene til barn i publikummet og tenkte: & apos; Oh s ***. & Apos; Det var feil av meg. Så feil.

Men det jeg sa var sant. På 's Pride of Britain Awards satt vi sammen med statsminister Tony Blair og hans kone. Det var tidlig i 2004, Ozzy gjenopprettet fremdeles etter ulykken som nesten drepte ham, og dette var en av hans første offentlige utflukter.

Alle andre var så bekymret for Ozzy, og spurte hvordan han hadde det, men Chris Tarrant erkjente aldri så mye som noen av oss.

Alt jeg vet om Chris Tarrant er at han gjorde Tiswas, nå gjør Who Wants To Be A Millionaire? og at han i mange år levde en løgn med familien. I den neste reklamepausen forlot vi alle scenen, og Simon Cowell kom bort til meg og så ut som raseri. 'Unnskyld til ham.'

Jeg liker: 'Beklager for hva?'

«Det du gjorde var totalt upassende. Beklager mannen. '

'For hva? For å forsvare meg selv og familien min? Jeg vil ikke be ham om unnskyldning. Jeg gjorde ingenting galt. Hvem faen er han at jeg skal beklage?

moise kean festvideo

Simon vender ryggen til meg og går bort. Så dukker vår direktør opp: 'Sharon, du må gå ut og be om unnskyldning for språket ditt.'

Jeg sa: 'Du har rett. Jeg må. Til publikum. ' Og det gjorde jeg.

'Det er et familieshow,' sa jeg, 'og jeg glemte det, så jeg beklager at jeg bruker stygg språk, og jeg beklager det. Men jeg beklager ikke det jeg sa til ham. '

Den kvelden på vei hjem innså jeg at Simon igjen hadde rett. Jeg hadde nok en gang gått for langt.

Vi hadde en ny måned på showet, og Simon fortsatte å være opprørt helt til slutten av serien. Men jeg tror jeg har opparbeidet meg retten til å si hva jeg føler.

Jeg snakker fra hjertet - jeg kan ikke snakke på noen annen måte. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne. Mesteparten av tiden får det bare problemer.

Men uansett, bare for flaks, en gang til: Chris Tarrant er en ****.

Tilpasset av JULIE McCAFFREY fra Survivor: My Story - The Next Chapter av Sharon Osbourne, som er utgitt av Little Brown, torsdag priset #18,99 @Sharon Osbourne. For å bestille en kopi til spesialprisen #17 inkl GRATIS p & p, ring NEWSAM Direct på 0870 07 03 200, send en sjekk/postordre til NEWSAM Direct, Postboks 60, Helston, Cornwall TR13 0TP, eller bestill online på www. NEWSAMshopping.co.uk.

Se Også: