Newcastle lanserer kontroversielt den fjerde nye drakten som skal brukes i bare én kamp

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Newcastle har blitt tvunget til å avduke et FJERDE drakt fordi alle tre offisielle skjorter kolliderer med Brighton .



De Premier League har styrt Geordies tre nye Castore-sett - svart og hvitt, marineblått og Saudi-hvitt og grønt, ALLE kolliderer for tett med Albions blå- og hvitstripete hjemmedrakt.



Så Eddie Howe side - fersk fra en seier på åpningsdagen mot Nottingham Forest - vil bruke en spesialtilpasset oppvarmingsskjorte. Den vil være himmelblå og ha Tyneside-skyline på seg, inkludert en silhuett av St James' Park og Tyne Bridge. De vil ha svarte shorts og sokker.



Trøyen brukes vanligvis til oppvarming på kampdager, og har blitt merket med sponsorer til kampen på lørdag. Kynikere vil merke endringen som en markedsføringsøvelse etter at klubben avslørte at den fjerde skjorten snart vil være til salgs i klubbbutikken. Newcastle har ennå til å bære sine tredje stripe som skapte kontrovers da den ble utgitt tidligere i sommer. Den er hvit og grønn og så ut til å være et nikk til Saudi-Arabias landslagsfarger. Det saudiske offentlige investeringsfondet er 80 pc-eiere av Newcastle.

I mellomtiden har Howe advart nysigneringen Sven Botman må fortjene sin første lagoppringing. Den nederlandske U21-stjernen ble liggende på benken til siste minutt av Toons åpningsseier mot Nottingham Forest - til tross for at det koster 32 millioner pund. Men Howe vil be Botman om å reagere like bra som Bruno Guimaraes gjorde forrige sesong - da brasilianeren signerte for 40 millioner pund, men ble gradvis introdusert som en erstatter da han økte tempoet i Premier League.

Den langsomme introduksjonen beskyttet Guimaraes, og han fremsto som en stor innflytelse. Howe nektet å droppe venstresidens midtstopper Dan Burn og forklarte: «De (Fabian Schar og Burn) var utmerket i andre halvdel av forrige sesong, sammen med Jamaal Lascelles, som mer enn spilte sin rolle og spilte en rekke kamper også . Alle tre midtstopperne var utmerket, men vi trengte mer styrke i dybden. Denne sesongen kunne vi ikke stole på tre. Federico Fernandez har hatt en del skadeproblemer, så vi følte at det var en posisjon vi trengte å styrke.



SI DIN MENING! Burde Newcastle ha lagt ut sin fjerde drakt for fansen? Gi oss beskjed i kommentarfeltet

hvorfor er fredag ​​den 13. skummel
  Newcastle United's new fourth strip
Newcastle United fikk spesiell dispensasjon fra Premier League til å lansere en ny fjerde stripe ( Bilde: Newcastle United FC Twitter)

«Sven har vært et langsiktig mål for oss – jeg er glad for å ha signert ham. Denne perioden – uansett hvor lang tid det er før han begynner – vil gjøre ham en god verden. Han vil bli kjent med ligaen og bli kjent med farten, og jeg har absolutt ingen tvil om ham som spiller. Han kommer til å bli en toppspiller for denne fotballklubben etter min mening, men det er reell konkurranse om plassene. Fabian, Dan og Jamaal kommer ikke til å gi opp skjortene sine så lett, og det er en kamp jeg vil elske å se utfolde seg. Å vite at jeg har den kvaliteten lover godt for sesongen som kommer.'



Newcastle er klare til å lytte til bud på en keeper, med den slovakiske landslagsspilleren Martin Dubravka uheldig å bli sparket etter at Englands Nicky Pope ankom kl. Burnley . Han er den mest sannsynlige utgangen på jakt etter å være en No1, med Leicester City interessert etter Kasper Schmeichels avgang. Karl Darlow er også ute etter vanlig fotball. Howe sa at keeperavgjørelsen hans var 'veldig vanskelig.'

Han la til: 'Det er for tidlig å si. Jeg ville absolutt ikke at noen skulle gå, men jeg er godt klar over at fire (keepere) er et vanskelig tall å bære. Mitt ønske ville vært å gjøre det, men selvfølgelig må vi tenke på spillerne også. Forhåpentligvis tar vi den riktige avgjørelsen. Jeg føler at jeg har tre kvalitetskeepere å velge mellom med Karl, Nick og Martin. Forrige sesong var Martin utmerket, og min beslutning om å velge Nick var absolutt ikke en refleksjon av ham, evnene hans eller mine tanker om ham.

'Jeg syntes Nick var utmerket mot Forest. Du kunne se evnen hans til å komme og samle kors, og jeg syntes han kommanderte boksen sin veldig bra. Han hadde ikke så mye med hendene å gjøre, og det er et godt tegn. Det er konkurranse om plassene i den posisjonen også, og den styrken vil hjelpe oss gjennom sesongen.

Se Også: