Der Susan Boyle er nå - glam eks -rådhus, første kjæreste og helbredede brorrev

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var nesten 12 år siden at Susan Boyle ble en sensasjon over natten takket være hennes ryggrennende gjengivelse av I Dreamed A Dream on Britain's Got Talent.



Etter å ha kommet til andreplassen for å danse tropp Mangfold i finalen, solgte skotskfødte Susan, 59 år, mer enn 19 millioner plater og raker inn anslagsvis 22 millioner pund.



Debutalbumet hennes, I Dreamed A Dream, ble Storbritannias mest solgte album gjennom tidene, mens hennes andre, The Gift, også ledet rett til toppen av listene.



Fra 2011 til 2014 fortsatte hun å stille ut et album hvert år, men trakk seg stort sett tilbake fra rampelyset. Og i 2015 tok hun en offisiell pause og kunngjorde at hun ønsket å 'ta litt tid og tilbringe tid hjemme med familie og venner.'

Susan Boyle imponerte dommerne da hun først dukket opp på Britain's Got Talent

Susan Boyle imponerte dommerne da hun først dukket opp på Britain's Got Talent (Bilde: Reuters)

Siden den gang, bortsett fra en opptreden på America's Got Talent: The Champions i 2019, har den sjelden sett stjernen fortsatt å leve under radaren.



Så hva har sangeren drevet med? Fra sorg til helsefrykt til å gjøre hennes tidligere rådhus til drømmeboligen sin, her er hva som kom neste gang for Subo ...

Hun fikk diagnosen Asperger

Som barn fikk Susan hjerteskjærende beskjed om at hun var hjerneskadet og fikk etiketten ‘Simple Susan’.



Men etter å ha funnet berømmelse, dro hun til en skotsk spesialist som bekreftet at hun faktisk har Aspergers syndrom og en IQ langt over gjennomsnittet.

siste love island sladder

Av diagnosen 2013 sa hun til Guardian: Jeg tror folk vil behandle meg bedre fordi de vil ha en veldig god forståelse av hvem jeg er og hvorfor jeg gjør de tingene jeg gjør.

Hun gikk ned i vekt

Susan gikk på diett etter å ha blitt diagnostisert med diabetes

Susan gikk på diett etter å ha blitt diagnostisert med diabetes (Bilde: Adam Gerrard/Sunday NEWSAM)

Stjernen kjempet for å gi opp sjokolade og søtsaker etter å ha fått diagnosen type 2 diabetes.

Søt-tannet Susan sa den gangen: Jeg må slutte å spise søtsaker og kaker. Det er bane i livet mitt.

lloyd griffith fotball am

I 2013 hadde hun mistet to steiner etter å ha blitt fortalt av legene å gå ned i vekt av hensyn til helsen. Hun skal nå håndtere tilstanden sin ved å ta tabletter daglig.

Hun mistet sin storesøster av kreft

Brigid & apos; Bridie & apos; McCaw døde i 2015

Brigid & apos; Bridie & apos; McCaw døde i 2015 (Bilde: Alan Simpson)

I årene frem til hennes BGT -debut hadde Susan mistet faren i 1999, etterfulgt av søster Kathleen i 2000 og deretter moren, som hun hadde omsorg for, i 2007.

I 2015 behandlet hun en annen smertefull død - han storesøster, Brigid ‘Birdie’ McCaw, som døde 73 år gammel etter en kamp med kreft.

Susan tok en pause fra karrieren, satte et nytt album på vent, slik at hun kunne sørge, og sa senere: Hun var ærlig og hjalp meg gjennom hele livet og i løpet av min karriere.

'Hun var ikke redd for å fortelle meg at jeg ble for stor til skoene mine.

Hun hallikket sitt tidligere rådhus

Susan har gjort sitt tidligere rådhus om til drømmene sine

Susan har gjort sitt tidligere rådhus om til drømmene sine (Bilde: PacificCoastNews)

Til tross for at hun hadde nok penger til å kjøpe et herskapshus hvis hun ville, nektet Susan å flytte fra sin egen eks-rådseiendom i hjemlandet Blackburn, West Lothian.

I stedet kjøpte hun huset ved siden av, betalte 111 000 pund for tomannsboligen og slo dem sammen for å skape sitt ultra-glam drømmehus.

Den skotske personligheten forklarte tidligere at hjemmet hennes inneholder mange minner, og det var derfor hun ikke orket å flytte.

Fortalte Susan OK! : 'Det har med minnene fra huset ditt og din oppvekst å gjøre, du må gjøre status over ting og kanskje se hvor du kommer fra og hvor røttene dine ligger.'

Hun la til: 'Det er best å være jordet og ha røttene dine. Det holder deg jordet og forhindrer deg i å si ting, kanskje du ikke burde si det.

Sangeren er fortsatt et aktivt medlem av hennes lokale kirke og blir ofte sett vandre rundt i gatene i hjembyen.

Hun gjorde opp med broren

Susan og broren Gerry begravde stridsøksen

Susan og broren Gerry begravde stridsøksen (Bilde: Sunday NEWSAM)

Susan og broren hennes Gerry hadde en massiv rekke i desember 2013 , da andre familiemedlemmer hevdet at han hadde truet med å ta sitt eget liv hvis hun ikke ga ham 50 000 pund.

Påstandene splittet den en gang sammensveisede familien, og Gerry ble rasende da Susan nektet å kutte bånd med de som sto bak ryktene.

Søsknene brukte to og et halvt år på å ikke snakke. Men de begravde til slutt strammen i 2016 etter at Susan hadde en rekke med ansatte på Heathrow flyplass og ringte Gerry i en nødstilstand.

Han ringte febrilsk tilbake til henne, og Susan tok en taxi rett hjem til ham.

lotteriprisøkning 2016

Gerry sa senere: I løpet av fem minutter var det som om vi aldri hadde vært fra hverandre. Det har vært flott å plukke bitene.

Vil du se Susan Boyle gjøre et comeback? Si din mening i kommentarfeltet nedenfor ...

Hun fikk sin første kjæreste

Susan fant kjærligheten for første gang

Susan fant kjærligheten for første gang (Bilde: PA)

I en alder av 53 fant Susan kjærligheten til en amerikansk lege som hun møtte da de bodde på samme hotell under en tur i 2014.

Hun beskrev senere hvordan de likte en romantisk middag sammen der han var den perfekte herren.

Men forholdet deres varte ikke fordi det bare ikke var praktisk.

Jeg vil ikke si mer om hvem han er akkurat nå, da det ville være urettferdig for ham, sa hun. Alt jeg vil si er at vi er rundt samme alder, og han var en veldig hyggelig fyr.

Hun tjente - men brukte ikke - mye penger

Hun kan bli lastet, av Susan lever fortsatt et beskjedent liv

Hun kan bli lastet, av Susan lever fortsatt et beskjedent liv

Siden det kom ut på scenen i 2009 har SuBo gitt ut totalt seks album, hvor de to første gikk rett til No1 i Storbritannia og USA - noe bare The Beatles har gjort før henne.

hva betyr 430

Hun debuterte også som skuespiller i John Stephensons julefilm, The Christmas Candle.

Men hun fortalte Piers Morgan at hun var glad for å leve på noen hundre kilo i uken, og at hun ikke var interessert i å skvette penger på luksus.

Jeg er alltid forsiktig med penger. Jeg har godtgjørelse, det er omtrent 300-500 pund i uken fordi det er mye for meg, sa hun.

Se Også: