Allan Saint-Maximin forlater Newcastle-fan i sjokk når han gir dem en Rolex-klokke

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Allan Saint-Maximin er en fast fans favoritt på Newcastle United og han gledet en spesiell tilhenger etter å ha gitt ham en Rolex-klokke etter at Magpies seier Nottingham Forest .



vinner av storebror 2013

Mål fra Fabian Schar og Callum Wilson ga Eddie Howes lag en suksess på åpningsdagen over Forest at St James' Park som Newcastle startet kampanjen slik de vil fortsette. Det var en mektig imponerende prestasjon fra Magpies, som dominerte motstanderne fra start til slutt, med Saint-Maximin som viste sin klasse.



Etter kampen gikk Saint-Maximin for å hilse på supportere og han gjorde en bemerkelsesverdig gest da han overrakte den dyre klokken til Newcastle-supporter Steve Dutton. Fansen ristet Saint-Maximins hånd, snakket med ham i et par minutter og var tydelig i sjokk av gesten.



Dutton tok til sosiale medier for å berømme Saint-Maximin for handlingene hans og var fortsatt lamslått. 'Jeg var personen som ble begavet klokken fra ASM, jeg var helt målløs,' skrev Dutton.

'Jeg trodde han kom for å skrive autografer og få tatt bilder med barna. Jeg er fortsatt i sjokk, jeg kan ikke takke @asaintmaximin nok.'

rag n bone mann kone

Han har nå gitt bort to klokker i løpet av de siste 12 månedene, etter at han ga Newcastle-supporter Michael Urwin en TAG Heuer Aquaracer i november 2021. Kantspilleren var tydeligvis ved godt mot etter Newcastles åpningsseier da han sendte ut en tweet som lød: ' Svart og hvitt for alltid'.



 Allan Saint-Maximin ga en Newcastle-fan en Rolex-klokke på lørdag
Allan Saint-Maximin ga en Newcastle-fan en Rolex-klokke på lørdag ( Bilde: INTERNETT BILDE)

Hvor vil Newcastle United avslutte denne sesongen? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Franskmannen var i utmerket form i helgen og skapte Forest mange problemer nedover venstre flanke da han ga Neco Williams en voldsom tid. Eddie Howe har prøvd å få mer ut av Saint-Maximin og innrømmet i pre-season at de har jobbet med spilleren.



'Vi har jobbet veldig hardt med Maxi under pre-season. Han er på et veldig bra sted, synes jeg. Han ser glad ut. Han har trent godt,' sa Howe forrige måned. 'Han har levert alt vi har bedt ham om å levere. Vi har presset ham fysisk. Han har svart. Så jeg håper på en veldig, veldig god sesong.

 Viften ble lamslått av spissen's generosity
Fansen ble lamslått av spissens generøsitet ( Bilde: INTERNETT BILDE)

'Jeg tror det store budskapet mitt til ham på slutten av forrige sesong var fysisk at vi må prøve å få mer. Og det er på alle områder av spillet hans; så det er flere løp fremover, å komme i flere målscorende posisjoner. Det er klart han er ødeleggende når han er én mot én. Jeg vil ikke si at det er en bedre én mot én-spiller fra et angrepsperspektiv enn Maxi i fotballverdenen. Så vi må få ballen i bedre områder.

fa cupfinale hvilken kanal

'Men jeg tror at forventningen til Maxi, han må være i stand til å levere den fysiske innsatsen som jeg vil at laget skal levere. Så det har vært mye individuelt arbeid mot det. Og ja, jeg forventer en flott sesong fra ham .'

Se Også: