Newcastle i samtaler med Chelsea om Timo Werner-lånet og har overtak over RB Leipzig

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Newcastle er i samtaler med Chelsea over en låneavtale for Timo Werner , som også har vært knyttet til en retur til RB Leipzig .



Hvis den tyske landslagsspilleren, 26, får forlate Stamford Bridge på en midlertidig ordning, vil det bety med Romelu Lukaku rykket ut til Inter Milan under lignende omstendigheter vil Chelsea ha 145 millioner pund med slående talent utlånt.



Werner er desperat etter å bli en suksess i Premier League , som har gitt Newcastle håp om at de kunne hente inn 26-åringen på lån, selv om det antas at Chelsea vil insistere på en klausul om at avtalen vil bli gjort permanent på slutten av sesongen.



Spillerens tidligere klubb, RB Leipzig, hvor han scoret 34 mål i sine siste 45 kamper, har også uttrykt en vilje til å bringe ham tilbake til Bundesliga.

Verken Newcastle eller RB Leipzig er villige til å matche lønnen hans - antatt å være rundt 270 000 pund per uke - så han må enten ta et stort kutt eller overtale Chelsea til å fortsette å betale en stor del.

Werner er fortsatt populær blant Chelsea-sjef Thomas Tuchel og Stamford Bridge-fansen - til tross for at han har fått et rykte for å gå glipp av en mengde sjanser - for hans voldsomme arbeidsrate og nekter å gjemme seg når ting går galt.



 Timo Werner
Timo Werners fremtid i Chelsea er fortsatt usikker en uke etter sesongstart ( Bilde: Getty Images)

Ville Timo Werner passet bra for Newcastle? Si din mening i kommentarfeltet!

Men han føler at et klubbskifte også kan gi en endring av lykke foran mål, noe som har varslet Newcastle, som er ivrige etter å styrke seg foran.



Manager Eddie Howe prøver i tillegg å hente inn en offensiv midtbanespiller og har hatt et bud på 40 millioner pund på Leicester James Maddison avviste. De ble også slått tilbake etter å ha spurt om Foxes bred løpende frem Harvey Barnes.

Nå håper Howe på bedre hell gjennom avanserte forhandlinger om Werner.

er forsynt går konkurs

Se Også: