Nadia og Julia Sawalhas forhold nå etter sinte feider om menn og sjalusi

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det var utrolige scener i august 2019 da Loose Women -stjernen Nadia Sawalha og lillesøsteren Julia gikk til krig på den mest offentlige måten.



Det hele startet da Nadia, 56, gråtende beskrev forholdet deres som & quot; volatile & apos ;, og Julia - som spilte Saffy Monsoon i Absolutely Fabulous - slo til på Twitter, og stemplet søskenens tårer & fake & apos; og anklager henne for å prøve å få sympati og oppmerksomhet & apos; .



Gjennom årene har ingen av stjernene lagt skjul på at de feiret av og på, og innrømmet at de har gått i flere år om gangen uten å snakke.



Og ifølge Celebrity Circle -stjernen Nadia, stammer rivaliseringen helt tilbake til hendelser som fant sted umiddelbart etter Julias fødsel.

Julia og Nadia Sawalha har opplevd flere alvorlige fall-outs gjennom livet

Julia og Nadia Sawalha har opplevd flere alvorlige fall-outs gjennom livet (Bilde: PA)

'Moren min ble gravid med Julia, og jeg var så spent. Moren min hadde henne da og skremt, så sendte meg bort til bestemødrene mine, sier Nadia til ITV -showet.



hjemmelagde barer i skur

'Hun sier da hun så tilbake på det & apos; hva tenkte jeg? & Apos; Men der går du. Og derfor tror jeg på grunn av det at min yngre søster og jeg alltid har hatt et veldig stormfullt forhold. '

Hun kjempet tilbake tårene og fortsatte: 'Beklager, det er følelsesmessig. Hun er fantastisk søsteren min, men vi har alltid hatt et veldig ustabilt forhold og har alltid hatt perioder i livet hvor vi ikke snakker. Men jeg har også den verste tiden eller den beste tiden i livet mitt med henne. '



En rasende Julia, 52, slo tilbake på Twitter. Hun raser: 'Så lei av #nadiasawalha å snakke om vårt' stormfulle 'forhold som hun skapte. Jeg har beholdt personvernet mitt i 6 år for å beskytte familien min, mens hun snakker løgn og søppel.

Nadia Sawalha med søstrene Julia og Dina

Nadia Sawalha med søstrene Julia og Dina (Bilde: Nadia Sawalha)

'Du har ødelagt familien vår, så ikke sitt på TV med dine falske tårer for å få sympati og oppmerksomhet.'

Hun la senere til: 'Bare det å se 6 år av løgnene hennes fikk endelig meg, noe som selvfølgelig er det hun vil, mer oppmerksomhet ...

'Jeg har tillatt noen andre å bære fortellingen i 6 år ... trykkokeren min blåste i dag, jeg er bare et menneske.'

Nadia, Julia og søsteren Dina vokste opp i Croydon, Sør -London, og var ikke fremmed for en kamp.

lille maur og des

Oppmuntret til å være konkurransedyktig av skuespillerfaren Nadim - som flyttet til Storbritannia fra Jordan på 1960 -tallet - fortalte Nadia hvordan han ønsket å oppdra & sterke, uavhengige, profesjonelle kvinner & apos; men endte opp med & apos; tre virkelig uavhengige, vanskelige kvinner & apos ;.

chloe ferge før og etter
Søstrene & apos; far, til venstre, oppmuntret døtrene til å & oppnå sine drømmer & apos;

Søstrene & apos; far, til venstre, oppmuntret døtrene til å & oppnå sine drømmer & apos; (Bilde: Instagram)

For Nadias chargrin var Julia & quot; pappas & quot; jente & quot ;. Men ironisk nok var det hennes & apos; distanserte & apos; storesøster Nadias godkjennelse som Julia lengtet etter.

Hun fortalte Tidene i 2007: 'Nadia og jeg har alltid hatt et veldig intenst forhold, og det har vært øyeblikk i livet mitt da jeg følte meg veldig nær henne og jeg hadde den kjærligheten jeg ønsket fra henne. Men det var også tider da hun holdt meg på avstand, noe som virkelig forvirret meg. '

Hun husker at hun bare var fire da historien om sengetid ble avbrutt av Nadias skrik - hun hadde stått på et treverk og en spiker hadde gått gjennom foten hennes.

Men for Julia så hun den gangen det som et bevisst forsøk fra søsteren hennes til å stjele oppmerksomheten.

Helt fantastisk januar 1994

Julia fant berømmelse som Eddie Monsoon sin langmodige datter Saffy i Absolutely Fabulous (Bilde: BBC)

Kranglene deres eskalerte da Nadia opprettet sin egen sandwichvirksomhet etter at hun forlot skolen og Julia gikk på jobb for henne.

Syk av Nadia som sjefer meg rundt, ved en anledning slo Julia & # 39; kniven & apos; og stormet ut og varte starten på en lang periode med fremmedgjøring.

Isen tintet på midten av nittitallet da Julia fikk Nadia signert av agenten sin og inviterte henne til å flytte inn i leiligheten hennes i Nord-London. Men igjen, det endte med et & apos; slamming-doors argument & apos; om hvem som ville ha hvilket rom, og Julia nektet å snakke med henne.

mann by som starter 11

Nadia fant raskt jobb med å spille den koselige nattklubbsjefen Annie Palmer på EastEnders, men følte seg usikker & apos; da alle kalte henne & apos; Julia & apos ;.

Og i 2002 fikk søsknene et episk fall da bilder av Nadias bryllup med TV-sjef Mark Adderley dukket opp i OK! magasinet som tilfeldigvis inneholdt Julia med sin ultra-private kjæreste, komikeren Alan Davies.

Alan Davies og Julia Sawalha på premieren for Finding Nemo, 28. september 2003

Alan Davies og Julia Sawalha på premieren på Finding Nemo i 2003 (Bilde: James Curley / NEWSAMpix)

Bildene som ble tatt av en tante på den store dagen, fikk Jonathan Creek -stjernen til å rykke: 'Hun solgte disse bildene av Julia og meg uten å konsultere oss. Jeg ble rasende. '

Nadia stemplet Alan som en 'elendig git', mens Julia insisterte: 'Jeg ante ikke at de gjorde det bra! spredt. Jeg ville ikke snakket med henne. '

Søstrene snakket faktisk ikke på to år og gjorde bare opp etter at Julia og Alan splittet og den tidligere forlot London for en fredelig tilværelse i Somerset.

Om deres bitre feide sa Nadia: 'Julia og jeg har gått gjennom massevis av å ikke snakke med hverandre, men denne siste gangen, da vi var veldig sure på hverandre, var virkelig fryktelig.'

I et eget intervju innrømmet hun: Vi har hatt noen steinete tider, men synderen har alltid vært menn.

zoe ball det tar to

Det var et tilfeldig møte som gjenforente søsken da Julia dro for å besøke moren deres, som bodde ved siden av Nadia.

Da hun så søsteren hennes ved vinduet, gikk Julia rett opp til henne og sa til henne: 'Jeg savner deg', før de kollapset inn i hverandre & apos; våpen.

'Jeg føler at vi begge måtte ha tid fra hverandre. Vi hadde mye oppvekst å gjøre. Jeg var avhengig av henne, jeg trengte hennes godkjennelse, og jeg trodde hun ikke elsket meg. Nå vet jeg at det er motsatt, reflekterte hun.

Men disse fredstidene tok slutt i 2019, og i fjor fortalte Julia Daglig post at forholdene i disse dager er rent & sivile & apos; av hensyn til sine nærmeste.

'Nadia og jeg er sivile når vi trenger å være der det gjelder familien,' sa hun.

*Celebrity Circle fortsetter i kveld klokken 21.00 på Channel 4

Har du et vanskelig forhold til et søsken? Del historien din i kommentarfeltet nedenfor ...

Se Også: