My Advertising Pays lovet å betale bare for å klikke på annonser på nettet - nå betaler det ikke i det hele tatt

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Simon Stepsys av kollapset bli rik-rask-opplegg

Simon Stepsys av kollapset bli rik-rask-opplegg



Jeg har advaret to ganger om ordningen bli rik-fort My Advertising Pays, som skrøt av: Hvis du kan klikke på en mus, kan du tjene hos oss.



Det virket så enkelt. Etter at du ble med, skulle du klikke på nettannonser som tilhører andre tilknyttede selskaper, og i bytte klikket de på annonsene dine. På en eller annen måte skulle det generere en formue.



Du kan og vil tjene penger hvert 20. minutt, 72 ganger om dagen, sa den ledende britiske promotoren Simon Stepsys, som liker å posere på nettet og vise frem bling mens han legger ut vakre aforismer, for eksempel Hvis du våknet uten mål, gå tilbake til sengs.

Å bli med i My Advertising Pays, eller MAPs, betydde å kjøpe kredittpakker som kostet £ 32, men det var mange dyrere alternativer, for eksempel £ 700 Diamond Box -kredittpakken som fulgte med et nettsted og reklamevideoer.

Alle som tvilte på ordningen ble stemplet som en hater av tilknyttede selskaper, som promoterte MAPS med en religiøs iver.



Omfavne det, le i møte med tvilere, kjørte et typisk Facebook -innlegg.

Å tjene penger med dette er veldig avhengighetsskapende! ' suste Stepsys og fant opp et ord som ikke tidligere eksisterte.



kjører i flip flops

I en nylig online video lovet han at dette ikke var et fly-by-night-opplegg: Se inn i øynene mine, se på leppene mine, MAP er for livet.

Simon Stepsys på MyAdvertisingPays rally

Simon Stepsys på MyAdvertisingPays rally

To andre ledende skikkelser i Storbritannia er Tony og Lynne Booth fra Blackburn, som tidligere jobbet i doble vinduer.

Lynne og Tony Booth fra MyAdvertisingPays online svindel

Lynne og Tony Booth fra MyAdvertisingPays online svindel

Vi kontrollerer all økonomi i selskapet. Vi betaler alle hver dag, sa Lynne i en video og insisterte på at MAPs vil være tilgjengelig for barnebarna hennes.

vil covid-vaksine være obligatorisk

Egentlig? Disse betalingene til tilknyttede selskaper har plutselig stoppet.

Administrerende direktør for MAPs er en 35 år gammel amerikaner ved navn Mike Deese, som har gått merkelig stille.

Mike Deese, administrerende direktør i MyAdvertisingPays

Mike Deese, administrerende direktør i MyAdvertisingPays

Stepsys, og Tony og Lynne Booth, la problemet ned til avviklingen av firmaet som håndterte betalingsbehandlingen.

Dette er VX Gateway, som hevder å være et globalt e-betalingsfirma, men er basert på et virtuelt kontor i Houston, Texas. Når et selskap går i likvidasjon, forventer jeg å se detaljer om likvidatoren på nettstedet, men disse mangler på VX Gateway -siden, og e -postene mine til det har ikke blitt besvart.

Faktisk har ingen av meldingene mine til noen ledende MAP -figur blitt besvart.

Dette kommer ikke som en overraskelse for haterne som har advart om denne ordningen, for eksempel TaraTalks blogg som tilbyr råd og mening om verdensomspennende svindel med ponzi.

Hvordan kan det være å tjene penger på å klikke på annonser fra andre tilknyttede selskaper? spurte nettstedet.

Svar: Det kan ikke.

fury vs wilder time uk

Ekspert på nettmarkedsføring Jon Walsh var like skremmende: Det er en lukket sløyfe - medlemmer og annonsører er det samme, dette betyr ingen åpenbare inntekter utenfor. Hvis jeg hadde pumpet sparepengene mine inn i dette, hadde jeg vært desperat bekymret, men det så ut til at Tony Booth gjorde lett på situasjonen.

Han la ut på Facebook: Har du noen gang lagt merke til når du blir sint og til og med rasende utover tro på noen eller noe, at når du prøver å forklare sinne for noen, er det ikke så ille.

Stepsys, 49, fra Nantwich i Cheshire, skrev: Min innsats er fokusert på å gi MAP -medlemsbasen konsekvente og nyttige oppdateringer.

Så, hva skjer?

Det uhjelpsomme svaret koker ned til: Vi venter på ytterligere oppdateringer fra kommunikasjonen mellom våre advokater og den nåværende prosessoren/gatewayen.

Men er hans innsats virkelig fokusert på kart? Han har allerede en lang erfaring med å koble til penger for å lage ordninger som ikke ble til noe, og nå plugger han enda en ny virksomhet, en som hevder å betale deg for å dele videoer på nettet. Som alltid er løftene ekstravagante.

Jeg har slått så mye som £ 1,994 om dagen med det, hevder han.

Du kan bli med gratis, men du vil tjene mer penger hvis du betaler.

Det er en total no-brainer, sier han, og 'Det er veldig avhengighetsskapende'.

Kan ikke hjelpe å føle at jeg har hørt alt før.

Se Også: