Mors chillende 999-samtale ringte nesten to timer etter at en røykende kjæreste slo sønnen hennes i hjel

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Dette er den dramatiske 999-samtalen til en ung mamma etter at hennes kjæreste som tok stoffet, slo sønnen hennes i hjel under en drink og narkotika.



Ronnie Tayler-Morrison, 22, ringte den kalde samtalen nesten to timer etter at 13 måneder gamle Noah Serra-Morrison antas å ha sluttet å bevege seg.



Den lille gutten ble funnet død 21. november 2015 etter å ha fått 15 brudd på kroppen, inkludert et seks tommers sår over hodeskallen.



I et nytt lydklipp kan man høre Tayler Morrison gråte mens hun forteller en avsender av 999: 'Vær så snill å skynde deg, sønnen min puster ikke.'

Som svar prøver operatøren å roe henne ned og sier: 'OK, hør på meg, jeg skal fortelle deg hvordan du gir munn-til-munn, ok?'

Noah Serra-Morrison ble funnet død 21. november 2015 etter å ha fått 15 brudd på kroppen

Noah Serra-Morrison ble funnet død 21. november 2015 etter å ha fått 15 brudd på kroppen (Bilde: PA)



Mamma Ronnie Tayler-Morrison, 22, ble i dag funnet skyldig i å ha forårsaket eller tillatt et barns død

Mamma Ronnie Tayler-Morrison, 22, ble i dag funnet skyldig i å ha forårsaket eller tillatt et barns død (Bilde: PA)

Mannen informerer deretter Tayler-Morrison om hvordan hun skal utføre munn-til-munn-gjenopplivning og kompresjoner på hennes lille sønn.



Men hun roper tilbake: 'Han puster ikke, han beveger seg ikke.'

Like etter hører mamma at ambulansepersonell ankommer hjemmet hennes. Senderen forteller henne: 'OK, du må slippe dem inn.'

Tayler-Morrison kan da bli hørt og fortelle medisinerne at Noah falt ut av barnesengen hans for en stund siden, og gråt: 'Vær så snill å hjelpe meg.'

Samtalen ble foretatt klokken 03.27 på dagen for barnets død.

En time og 42 minutter tidligere hadde Tayler-Morrison søkt på nettet etter setningene 'Babyen min er såret, & apos; og & apos; Babyen min puster, men beveger seg ikke, hørte en domstol.

Hardeep Hunjan, 27, ble dømt for drapet på Noah, 13 måneder gammel

Hardeep Hunjan, 27, ble dømt for drapet på Noah, 13 måneder gammel (Bilde: PA)

Tayler-Morrison fortalte en operatør i 999 at babyen hennes ikke var i bevegelse & apos; og & apos; ikke puster & apos;

Tayler-Morrison fortalte en operatør i 999 at babyen hennes ikke var i bevegelse & apos; og & apos; ikke puster & apos; (Bilde: PA)

Hun hadde da ringt søsteren sin i tårer og sagt at sønnen hennes hadde falt ut av barnesengen hans.

mel b. trene

Men det var bare en time og 14 minutter etter den andre samtalen, til søsken hennes, at mamma til slutt kontaktet nødetatene, hørte retten.

Lydklippet kommer da Tayler -Morrisons kjæreste - Hardeep Hunjan - har blitt funnet skyldig i å ha slått Noah i hjel i hjemmet deres i Luton, Bedfordshire.

Den dramatiske 999 -samtalen

Avsender: 'Ulykke og nødssituasjoner, fortell meg nøyaktig hva som har skjedd.'

Ronnie Tayler-Morrison (gråter): 'Vær så snill å skynde deg. Sønnen min puster ikke, han puster ikke, han puster ikke, han puster ikke. '

Senderen: OK, hør på meg. Jeg skal fortelle deg hvordan du gir munn-til-munn, ok? ' [Han gir deretter instruksjoner].

Tayler-Morrison: 'Han puster ikke, han beveger seg ikke.'

Senderen instruerer deretter mamma om å utføre kompresjoner på Noah, før han spør: 'Hva gjør han?'

Tayler-Morrison: 'De står for døren.'

Avsender: 'OK, du må slippe dem inn.'

Tayler-Morrison åpner døren til medisinerne og forteller dem at Noah falt ut av barnesengen sin & for en stund siden & apos ;. Hun gråter: 'Vær så snill å hjelpe meg.'

Hunjan, 27, slo babyen så hardt at kroppen hans så ut som et offer for en bilulykke, hørte retten.

Juryen frikjente Tayler-Morrison for drapet, men fant henne skyldig i å ha forårsaket eller tillatt død av et barn og grusomhet overfor en person under 16 år.

Hardeep Hunjan, 27, som er funnet skyldig i Luton Crown Court for drapet på kjæresten sin 13 måneder gamle sønn Noah Serra-Morrison, som døde av hodeskader

Hunjan forårsaket massive hodeskader på toten under en drink og narkotika (Bilde: PA)

Moren fortalte juryen den natten sønnen hennes døde at hun ble besvimt og kom sammen med kjæresten sin og fortalte henne at Noah hadde falt ut av barnesengen hans.

Hunjan ble også dømt for grusomhet mot en person under 16 år.

Paret blir dømt i morgen ettermiddag etter en seks ukers rettssak ved Luton Crown Court.

Begge hadde sagt at den andre var ansvarlig for Noahs drap på leiligheten de alle delte.

Noahs død i hendene på morens arbeidsledige, narkotikakjæreste kom etter at han hadde utholdt ukes vold, der han pådro seg 15 beinbrudd i armer, ben og venstre fot.

Etter hans død av en massiv hodeskade, hevdet Hunjan at smårollingen hadde falt ut av den lille barnesengen på soverommet hans, noe som resulterte i det enorme såret over hodeskallen.

Det var en historie som ble fortalt til ambulansepersonell, naboer og gjentatt på Luton and Dunstable Hospital, og deretter til detektiver.

Hardeep Hunjan, 27, og hans partner Ronnie Tayler-Morrison, 22. Hunjan er funnet skyldig ved Luton Crown Court for drapet på 13 måneder gamle Noah Serra-Morrison

Hunjan og Ronnie Tayler-Morrison levde en kaotisk livsstil (Bilde: PA)

Men medisinske eksperter som undersøkte barnets kropp, som var dekket av blåmerker, konkluderte med at skadene hans var så alvorlige at de var lik de som sannsynligvis vil bli funnet i en bilulykke eller falle fra en bygning.

Noahs far, Stefano Coiana, sa i en uttalelse etter dommene: 'Da Noah levde, gjorde han livet mitt lykkelig. Det var ikke jobben hans å gjøre meg glad, men han gjorde det. Han gjorde det bare ved å være her.

'Han fullførte livet mitt - han gjorde livet verdt å være her, verdt å våkne om morgenen og verdt å prøve igjen og igjen, selv om jeg mislyktes.'

Han beskrev Noah som 'det viktigste for meg' og la til: 'Jeg hadde noen som elsket meg og jeg elsket ham.

'Det var godt å elske Noah. Han elsket meg ubetinget - hva kan du si for å beskrive hvordan det føles? Det var bare så veldig, veldig bra. Jeg ser ikke mye i fremtiden uten ham. '

Huset der Noah Serra-Morrison bodde, som Hardeep Hunjan, 27, er funnet skyldig i Luton Crown Court for drapet på kjæresten sin 13 måneder gamle sønn som døde av hodeskader

Huset i Luton der Noah bodde (Bilde: PA)

Detektiver ble fortalt at Noahs skader sannsynligvis hadde blitt forårsaket av at barnet bevisst og voldelig svingte mot en vegg eller et gulv eller ved at lemmene hans ble vridd med 'alvorlig kraft'.

Skadene kunne ikke ha blitt forårsaket ved et uhell, ble de fortalt

Hadde han overlevd, ville den lille gutten ha blitt alvorlig hjerneskadet.

Under rettssaken så juryen sjokkerende bilder av parets 'kaotiske' livsstil som ble drevet av drikke og narkotika.

Etter at lille Noah døde i november i fjor i leiligheten i Crawley Road, Luton, hvor han bodde sammen med sin mor og Hunjan, grep detektiver mobiltelefoner fra paret.

Juryen ble fortalt at iPhone som tilhører Tayler-Morrison ble grundig undersøkt.

Detektivkonstabel Solomon Beere fikk i oppgave å gå gjennom tekstmeldinger, bilder og videoklipp på telefonen.

Noah Serra-Morrisons soverom, da Hardeep Hunjan, 27, er funnet skyldig i Luton Crown Court for drapet på kjæresten sin 13 måneder gamle sønn som døde av hodeskader

Noahs soverom og barneseng, der han ble funnet livløs (Bilde: PA)

Han fortalte retten hvordan han fant ett fotografi på telefonen, datert 8. juli i fjor, som viste Tayler-Morrison posere med en håndfull urtekannabis.

Betjenten fortalte deretter juryen hvordan han oppdaget et bilde, som var datert 20. september, som viste en 11 måneder gammel Noah med en cannabis-ledd bak høyre øre.

Han fant videoklipp som viser paret som røyker cannabis.

Natten til 19. november, med babyen Noah bare timer fra døden, ble Hunjan filmet og røykte tre ledd samtidig på et hjemmelaget rør.

Reggaemusikk kunne høres som spilles i bakgrunnen, og Tayler-Morrison ble deretter med for å røyke leddene gjennom røret.

Begge ble vist smilende bredt, og på et tidspunkt kunne Hunjan bli hørt lattermildt av Tayler-Morrison da hun så ut til å sovne.

Noah ble født i oktober 2014 og bodde opprinnelig i en leilighet med sin biologiske pappa og Taylor-Morrison i Northolt, Middlesex.

Men tidlig i 2015 avsluttet forholdet hennes til Coiana, og hun begynte et nytt med sin medtiltalte Hunjan, som ble kjent som 'H'.

amanda redman damian schnabel

Tayler-Morrison ga bevis for juryen: 'Han var utmerket med Noah. Han var en skikkelig barnemann - han var flink med babyer. Han var ikke en typisk asiatisk. Vi røykte og drakk og vi likte å gå ut. Vi var utadvendte mennesker. '

Hunjan, som var oppvokst i en sikh -familie, var kjent for å ha et temperament og hadde sittet i fengsel for vold. Han ble dømt for grov kroppsskade og overgrep.

Han drakk og røykte jevnlig cannabis, som han kjøpte i bulk, solgte mengder til venner og brukte pengene han tjente til å kjøpe mer.

Retten hørte i fjor sommer at det var hyppige argumenter i husstanden.

Aktor Jane Bickerstaff QC sa at parets forhold var drevet av alkohol og cannabis og basert på 'kjærlighet, sjalusi og kontroll'.

Et oppføringspoliti som fant i dagboken hennes lød: 'Jeg ser ikke livet uten ham, og så mye som dette høres egoistisk ut, vet jeg at jeg elsker Noah, men jeg elsker Hardeep mer.'

På spørsmål i vitneboksen om bildet av sønnen hennes med hasj bak øret som var funnet på telefonen hennes, sa Tayler-Morrison som sa at foreldrene hennes hadde indisk arv, for retten: 'Det er en spliff. Det er et foto. Det betydde ingenting. Det var ingen hensikt bak det. '

Hun sa at bildet ikke var et tegn på respektløshet mot Noah, og hun trodde partneren hennes, som hun kalte H, tok bildet.

Retten hørte at de tre kortvarig bodde i Hull før Tayler-Morrison fikk en to-roms leilighet i Luton.

Hunjan flyttet raskt inn hos henne og Noah og snart hadde de skaffet seg en hund, et Bulldog-Mastiff-kors. Naboene hørte ofte at paret kranglet, vegger banket og en baby gråt.

Han hadde blitt arrestert for å ha forårsaket alvorlig kroppsskade på en kvinnelig nabo og måtte registrere seg regelmessig på Luton politistasjon.

I Luton ønsket moren lite å gjøre med helsebesøkende for sønnen. En måtte ringe henne kaldt i leiligheten, etter å ha blitt gjort oppmerksom på Noahs ankomst til Luton.

Moren og kjæresten hennes ble fortalt at barnesengen de hadde for ham var for liten.

To uker før hans død merket Noahs bestemor - som var moren til sin virkelige far - et massivt blåmerke i barnets ansikt.

Maria Serra sa at det løp fra tempelet hans, nedover ansiktet hans og under haken.

Hun fortalte retten at da hun spurte Tayler-Morrison, ble hun fortalt at hunden hadde hoppet på gutten og klødd ham mens han lekte.

Tidlig kveld fredag ​​20. november tok Hunjan barnet med seg til en nærliggende Sainsbury-butikk hvor han kjøpte vodka til ham og Tayler-Morrison.

van persie leverer inn overføringsforespørsel

Senere den kvelden dro han ut på egen hånd for å kjøpe en liter flaske vodka og en ispose.

Tilbake i leiligheten deres drakk og røykte de cannabis.

Tayler-Morrison fortalte juryen at hun hadde tre glass vodka og røykte en rekke ledd.

Hun sa at hun ikke kunne huske noe før Hunjan vekket henne og fortalte at han hadde funnet Noah ut av barnesengen sin og lå på gulvet.

Han fortalte retten Tayler-Morrison hadde blitt 'moset' den kvelden da de lå på gulvet i salongen og drakk, røykte cannabis og lyttet til musikk.

Hunjan sa at han forlot henne på gulvet sent den kvelden mens han dro ut til en lokal kyllingbutikk for å kjøpe et takeaway -måltid.

Da han kom tilbake sa han at hun fortsatt lå på gulvet, men da han gikk for å sjekke Noah, fant han barnet ut av barnesengen og lå på gulvet med høyre øye 'halvt lukket' og svarte prikker synlige på pannen og en rødt merke under nesen.

Til tross for Noahs skader, forsinket paret å ringe etter ambulanse i nesten en og en time.

I løpet av den tiden brukte Tayler-Morrison telefonen sin til å søke på Internett, og googlet søkeordene 'Babyen min er såret' og 'Babyen min puster, men beveger seg ikke'.

Hunjan tok pjokken under en dusj i et forsøk på å vaske bort rettsmedisinske bevis, sa aktor.

Da Tayler-Morrison til slutt ringte 999 til ambulansetjenesten og fortalte operatøren i telefonen at sønnen hennes ikke pustet etter at han falt ut av barnesengen hans, fikk hun instruksjoner om hvordan hun skal administrere munn-til-munn-gjenopplivning og HLR .

Da det første ambulansemannskapet til slutt ble kalt til leiligheten rundt 3.30 om morgenen lørdag 21. november, hevdet Tayler-Morrison at Noah hadde falt fra barnesengen.

Hjertet hans hadde sluttet å slå, og han pustet ikke.

Gutten ble kjørt til sykehus, men ble erklært død klokken 04.10 den morgenen.

En lege fortalte politifolk som hadde kommet til sykehuset at forklaringen fra moren på skadene til gutten var 'mistenkelig' og ikke i samsvar med et fall fra en barneseng.

Da politifolk gikk til leiligheten kort tid etterpå, ble Hunjan funnet gjemt under en dyne på kjøkkenet og arrestert.

Familieuttalelser i sin helhet:

Pappa Stefano Coiana sa:

'Da Noah levde, gjorde han livet mitt lykkelig. Det var ikke jobben hans å gjøre meg glad, men han gjorde det. Han gjorde det bare ved å være her.

'Han fullførte livet mitt - han gjorde livet verdt å være her, verdt å våkne om morgenen og verdt å prøve igjen og igjen, selv om jeg mislyktes.

'Jeg hadde noen som elsket meg, og jeg elsket ham.

'Det var godt å elske Noah. Han elsket meg ubetinget - hva kan du si for å beskrive hvordan det føles? Det var bare så veldig, veldig bra. Jeg ser ikke mye i fremtiden uten ham. '

Noahs farmor, Maria Serra, sa:

'Han var veldig frekk, likte musikk, likte å bli sunget til ham og alt som er bra i livet du kan finne i uttrykkene på Noahs ansikt.

'Noah var kjærlig og hans kjærlighet til menneskene i livet hans visste ingen grenser.'

Noahs bestemor til mor, Varsha Patel, sa:

'Hans tidlige avgang har etterlatt et stort tomrom i våre liv, ettersom han var elsket av oss alle.

'Nolly vil bli sterkt savnet, men aldri glemt. Han vil alltid forbli i våre hjerter for alltid og alltid. Vårt tap, himmelens vinning. '

Se Også: