Oljet opp Kim Kardashian twerks hennes nakne booty i X-rated bikini SnapChat under Mexico getaway

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Har du noen gang ønsket å se en oljet Kim Kardashian riste sin store rumpe?



Uansett er det akkurat det stjernen bestemte seg for å SnapChat på fredag ​​da hun fortsatte å nyte ferien til Mexico.



Den byttet salige stjernen har vist frem resultatene av hennes vekttap etter babyen, og under en reise med barna North og Saint, og mens hun kanskje fortsatte med mammaoppgaver, sørget hun for at det var tid til litt twerking også.



Kim Kardashian

Kim Kardashian er naken bak (Bilde: Snapchat / Kim Kardashian)

Når hun ligger på forsiden, får fansen et nært og personlig blikk på hennes berømte bak mens hun rister på kameraet.

Det er ikke den eneste gangen vi har sett Kim få X-rangering denne uken.



Tyger tegnet honningforeldre

Hennes vanlige treningsoppdateringer har blitt fjernet under hennes tur over grensen, og i stedet har vi blitt oversvømmet med sexy badedraktbilder og videoer, som viser reality -tv -stjernens fantastiske kropp.

Instagram

Tidligere på fredag ​​skled mamma-av-to inn i en svart badedrakt med & turbo thot & apos; skrevet over det, mens en annen ser henne vise frem sin lille mage i et nakent boob -rør og matchende bunner.



Instagram
Instagram

Stjernen ser ut til å være sladdet i olje mens hun poserer forførende foran et speil.

Kim 's siste snaps kommer etter at den bootylicious-stjernen modellerte en lyse oransje todel med et par bittesmå bunner og matchende langermet crop-topp som nok en gang fremhevet hennes svingete rumpe og slanke midje.

virgin mobil gratis ps4
Kim Kardashian snapchat i Mexico

(Bilde: kimksnapchats/instagram)

Kim Kardashian snapchat i Mexico

(Bilde: kimksnapchats)

I mellomtiden var Kim, som har gått ned 70 kg siden fødselen til sønnen Saint i desember i fjor, på mumieoppgaver tidligere i ferien da hun slo til stranden med sine nydelige barn.

Iført en liten rosa blonderbikini stilte en frisk ansikt Kim stolt over sin store spaltning og øyeoppblåst bakside da hun lekte med North, tre og lille Saint West, åtte måneder, i sanden.

Kim Kardashian i Mexico

(Bilde: kimkardashian/instagram)

Kim Kardashian snapchat i Mexico

(Bilde: kimksnapchats)

Men selv om Kim kan se utrolig ut, innrømmet hun nylig at hun var sin egen største kritiker.

Den 35 år gamle stjernen sa at hun sliter med å alltid være fornøyd med kroppen sin, men Kanye gir henne den 'tilliten' hun trenger for å omfavne sin svingete ramme.

Hun sa: 'Jeg er min egen største kritiker, og Kanye er min største støttespiller.

hvor er forlis 2019 filmet

'Han oppmuntrer meg alltid, og får meg til å føle meg trygg på å eie alle kurvene mine og vise dem frem.'

(Bilde: Splash)

(Bilde: Splash)

(Bilde: Splash News)

'Å ha et positivt selvbilde har alltid vært viktig for meg fordi det påvirker så mange aspekter av livet mitt: arbeidet mitt, forholdet til mannen min og livet mitt som mor.

11 11 angelnummer

'Etter at jeg hadde [Nord], var det en del av meg som var nervøs for om jeg kunne komme tilbake til hvor som helst nær vekten min før graviditeten og føle meg trygg igjen, siden jeg nå var 50 kilo tyngre. Jeg visste at jeg måtte legge ned mye arbeid, men jeg kom dit - det tok meg godt seks -sju måneder. Etter 10 måneder følte jeg at jeg var enda bedre enn før. Jeg var krumere. Jeg følte virkelig at alt det harde arbeidet betalte seg. '

(Bilde: Splash News)

(Bilde: FameFlynet)

Og etter å ha født Saint, satte Kim - som innrømmer at hun følte seg mer komfortabel med den endrede formen i sitt andre svangerskap - en rekke treningsmål, selv om de ikke var lette å nå.

Hun innrømmet: 'Jeg bestemte meg for å sette meg mål. Jeg var motivert, men det var tøft! Det er ikke lett å bare hoppe tilbake. '

Se Også: