Amanda Redman røper at hun har hatt ni spontanaborter og to ektopiske graviditeter

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Amanda Redman kan føle med Bumps -karakterens lengsel etter et barn og hennes kamp for å få det til



Når Amanda Redman treffer TV og spiller en kvinne på 62 som får en baby etter fertilitetsbehandling, kan hun føle med karakterens lengsel etter et barn og kampen for å få det til.



Etter å ha fått datteren Emily håpet skuespilleren sterkt på å gi henne et søsken og vokse familien.



Men hun fikk ni spontanaborter og to ektopiske graviditeter i 40- og 50 -årene og prøvde å oppfylle drømmen.

Amanda hadde tidligere beskrevet ikke å få flere barn som den eneste store angeren i livet mitt.

Amanda Redman sier hun forholder seg til karakteren hennes, som er gravid på 62 (Bilde: BBC)



sønner av anarki spin off

Men hun sier nå at hun har funnet roen - og å spille gravid Anita i BBC -komedien Bumps har ikke overtalt henne til å prøve igjen.

Amanda sa: Det er veldig mulig, og mange mennesker gjør det. Absolutt i begynnelsen av 60 -årene er det ganske vanskelig. Men jeg foretrekker å ha barnebarn og kunne gi dem tilbake på slutten av dagen.



Stjernen på Good Karma Hospital, 62, sa at hennes sorg over ikke å ha en større familie har bleknet. Og dette ble hjulpet av Emily - nå 32 og barnet hennes av hennes første ektemann, skuespilleren Robert Glenister - og insisterte på at hun likte å være enebarn.

Detektivinspektør Sandra Pullman og Stephanie Parr (Bilde: BBC)

Amanda sa: Emily var begeistret for at jeg ikke hadde andre babyer. Hun ville bli nr 1.

Og hun sa tidligere at det å hjelpe i overgangsalderen hjalp og sa: På en måte er det en lettelse jeg vet at jeg aldri kommer til å få et barn til. Jeg lever ikke med sorgen jeg hadde da det fremdeles var en uoppfylt mulighet.

Mens hun har snakket om reisen hun og den andre mannen min Damian Schnabel prøvde for et barn, sa Amanda at det ikke spilte noen rolle i hennes rollebesetning i Bumps.

Amanda Redman med mannen Damian Schnabel (Bilde: www.jurgendoom.be/PA)

whitney houston obduksjonsbilder

Jeg tror ikke forfatterne var klar over det, sa hun. De sendte det til meg, og jeg elsket det. Jeg begynte å le på side en og klarte ikke stoppe før slutten.

Hun sa at Daniel, som er 12 år yngre, heller ikke ble påvirket av handlingen og la til: Han hadde løpt en kilometer.

I komedien bestemmer skilte Anita seg for å prøve en baby når det ser ut til at datteren hennes ikke kan få barn. Hun blir behandlet i Holland - men kommer tilbake for å finne datteren trosset leger og er gravid.

Amanda fikk ni spontanaborter og to ektopiske graviditeter i 40- og 50 -årene (Bilde: PA)

Amanda vet at emnet vil vise seg å være kontroversielt, men sa: Derfor elsket jeg manuset. Det er annerledes. Det vil forhåpentligvis få folk til å debattere. Jeg tror de diskuterer det om løse kvinner mens vi snakker. Jeg tror et par av paneldeltakerne vil.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Og Amanda hadde ingen problemer med å gjøre en fødselsscene og sa: Jeg har spilt omtrent 10. Jeg har født mange ganger. Jeg har gjort alt.

betydningen av 333 nummer
  • Bumps er på BBC1 i morgen, 21.30.

Se Også: