Linda Barkers skiftende ansikt som TV -stjerne gjennomgår behandling for å 'føle seg lykkeligere i huden'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Figuren din eller ansiktet ditt? Historien om de gamle konene sier at etter 40 år må kvinner velge mellom å ha en slank figur (og risikere å se litt tynn ut) eller et ungdommelig utseende ansikt (og godta en fyldigere bunn).



Høres det ut som sexistisk tull? Selvfølgelig! (Det samme dilemmaet rettes aldri mot menn.) Når vi stiller dette frekke spørsmålet til TV -en Linda Barker, blir den lille blondinen overrasket.



‘Oooh, det har jeg aldri hørt før!’ Fniser hun over Zoom i sine innfødte Yorkshire -toner. 'Jeg tror du kan ha begge deler!'



Sportsgale Linda, nå 58, har vært 'et sted mellom en størrelse 8 og en 10' i flere tiår.

Hun forbløffet oss alle med sin fabelaktige bikinikropp i reality-dykkeshowet Splash i 2013, og hun ser like trist ut i dag-og misunnelsesverdig friskt ansikt etter nylig å ha hatt et par ikke-kirurgiske ansiktsforyngelsesprosedyrer.

Linda Barker

Linda sier at hun er lykkeligere i huden på 58 (Bilde: Chris Short)



'Jeg liker å passe på meg selv og bare være det beste jeg kan, og gladere i huden min,' forstår Linda. 'Etter hvert som jeg har bursdag, ser jeg meg i speilet, trekker tilbake de fine linjene og tenker: Åh, kanskje det er på tide å gjøre noe!

'I 20 -årene trodde jeg aldri at jeg skulle ha Botox, men jeg har prøvd det. Det passet meg ikke, jeg likte ikke det det gjorde med ansiktet mitt. Jeg vil se helt naturlig ut og ha det bra med meg selv. Jeg følte meg litt nervøs på forhånd. Du går ikke inn på disse prosedyrene uten litt angst. Jeg handler om det naturlige utseendet.



'Jeg tror ikke jeg ville ha en prosedyre som involverer generell bedøvelse, jeg er for flau, jeg vil bare at alle resultater skal få meg til å føle meg lykkeligere i huden min.

& apos; Jeg er sterkere i 50 -årene enn jeg var i begynnelsen av 40 -årene, da jeg var opptatt med karrieren min og å oppdra et lite barn. Jeg løp bare et maraton da jeg var 50. Jeg ville se like bra ut som jeg føler på innsiden. ’

Laurence Llewelyn-Bowen, Anna Ryder Richardson, & apos; Handy & apos; Andy Kane, Michael Jewitt, Linda Barker og Graham Wynne på garderober

På garderober med Laurence Llewelyn-Bowen, Anna Ryder Richardson, & apos; Handy & apos; Andy Kane, Michael Jewitt og Graham Wynne (Bilde: BBC)

Linda fikk navnet sitt først på midten av 90-tallet som en av designerne på det populære interiørshowet Changing Rooms, sammen med Laurence Llewelyn-Bowen. Sammenlignet med sin flamboyante kollega skapte jordnære Linda rom i myke dempede paletter som seerne elsket og faktisk ønsket å bo i.

Så var det House Invaders, og i 2003 ble hun nummer tre i I’m A Celebrity…, før hun presset seg ut av komfortsonen for Splash.

Hun har nylig lansert sin egen malingslinje, men siden låsing har Lindas interiørdesignferdigheter blitt brukt i hennes eget hjem. Etter å ha bodd i London i flere år, bestemte hun og tidligere TV -ektemann Chris Short seg for å holde fast ved East Riding og har bosatt seg lykkelig nordover.

Linda Barker med mannen Chris Short på RHS Hampton Court Palace Flower Show 2017 som ble holdt på Hampton Court Palace i East Molesey, Richmond upon Thames, London.

Linda med mannen Chris Short - gift 25 år (Bilde: Edward Lloyd/Alpha Press)

'Jeg har alltid hatt en sterk Yorkshire -forbindelse, vi har hatt hytte her i 20 år og søsknene mine er her,' smiler hun. 'Vi hadde lyst på et annet prosjekt, så vi la alt ut for salg og gikk på RightMove.

& apos; Vi ble forelsket i et vakkert gammelt georgiansk hus, fem mil fra kysten. Jeg elsker Hull som en by, og jeg blir mer opptatt av det hver uke.

'Lockdown galvaniserte oss til å forandre livene våre. Det var vanskelig å rive oss bort fra London. Men jeg er glad for å dyrke grønnsakene mine og male og dekorere hjemmet vårt. Dette er oss nå, og det er vakkert. '

Linda Barker og familien på Madonna -lanseringen av hennes illustrerte barnebok

Linda med mannen Chris og datteren Jess, nå 27, tilbake i 2003 (Bilde: Jo Hale/Getty Images)

I dag virker Linda salig lykkelig med sitt nye liv. Men hun er ærlig om kampene sine i overgangsalderen.

'Det er en vanskelig tid - så mye skjer, det kan virkelig undergrave deg som kvinne,' innrømmer hun. 'Jeg husker at disse hetetokter kommer, det starter som et slag eller en puls inni deg, og det kommer som en økning av hormoner og resulterer i hetetokter.

& apos; Og med den flushen kom noe som utløste noen hjerneceller, så jeg ville føle meg urolig. Det ville ødelegge min tillit før et møte. Jeg følte meg mer engstelig for livet generelt. Jeg har alltid følt meg sikker på hvem jeg er, men den angsten tappet for meg selvtilliten og den var avvæpnende.

'Jeg lærte at hvis jeg trente og bare drakk et glass eller to vin i uken - og ikke mer - gjorde det en forskjell.'

Ble hun fristet til å gå den populære, men kontroversielle ruten for hormonbehandling?

'Jeg prøvde det og kom av det, jeg var ikke sikker på hva det beste var å gjøre. Til slutt fikk jeg testet DNA -en min, noe som var fascinerende.

& apos; Min DNA -profil avslørte at kroppen min ikke metaboliserer østrogen, så det verste for meg var å gå på HRT. Kroppen min taklet det ikke. Jeg hadde hørt at det ville gi meg all denne energien, men alle kroppene våre er forskjellige. '

Linda Barker i bikini for ITV -realityprogrammet Splash!

Linda i bikini for ITV -realityprogrammet Splash! (Bilde: ITV)

En fordel med å bli eldre er at Linda har gledet seg over forholdet til datteren Jess, 27, en veldedighetsarbeider.

'Hun og kjæresten hennes kom til å bo hos oss i lockdown, noe som var utrolig. Vi har alltid hatt et utrolig nært forhold. Hun er en lidenskapelig, sterk uavhengig kvinne, og jeg elsker samtalene ved middagsbordet nå som hun er eldre.

«Jeg føler meg mindre i mummirollen nå, og mer i vennrollen. Forholdet endres med barna dine. Hun utdanner meg mer enn jeg utdanner henne i disse dager, det er berikende. '

Helgene til Linda blir brukt til å svømme, gå (hun gjør Yorkshire Three Peaks hvert år) og henge med mannen min Chris, som hun møtte på kunstskolen.

'Vi feiret vårt 25 -års bryllupsdag i april, og vi var sammen før det, så det har vært evig,' ler hun.

- Jeg tror forandring er bra for alle. Vi har alltid gjort forskjellige ting, noe som er bra for energien vår som et par. Det holder ting friskt, det holder deg til å tenke, snakke sammen og utveksle ideer.

- Det er alltid overraskelser å hente. Chris sa at han skulle jobbe solid med huset vårt i et år. Han ble veldig praktisk, fikset takrenner og tak, bygde en dam. Visste jeg at han hadde det til å gjøre alt det? Vel muligens, men det var flott for forholdet vårt!

'Han er mer romantisk enn meg, og vi krangler ikke veldig ofte. Vi har kommet utover alt dette og har den slags utvekslinger. Jeg håper han fortsatt liker meg, han er alt for mine trenings- og skjønnhetsregimer fordi det får meg til å føle meg glad. Jeg er veldig heldig og velsignet. '

Linda Barker før en Silhouette Soft -prosedyre (for å løfte huden og stimulere kollagen) og Ellanse (et dermal fyllstoff)

Linda før hun hadde en Silhouette Soft -prosedyre og dermal filler Ellanse (Bilde: Bidragsyter)

Hva har Linda gjort?

Linda går til Harley Street Skin Clinic, drevet av kosmetisk lege til stjernene Dr Aamer Khan og kona Lesley. Linda hadde sin første behandling med Ellanse dermal filler, injeksjoner for å gjenopprette volumet i ansiktet hennes.

Senere hadde Linda en Silhouette Soft trådløftingsbehandling, som bruker re-absorberbare kirurgiske tråder-prikket med absorberbare 'kjegler'-for en umiddelbar stramningseffekt.

Dette er spesielt effektivt for sagging jowls, redefinere kjevelinjen og stramme nakken. Det kan også øke kroppens naturlige produksjon av Type1 kollagen, noe som resulterer i mindre slapp hud.

- For å finne ut mer om Lindas prosedyrer, KLIKK HER

Hvordan tilbringer Linda Barker søndagene sine?

Opp med lærken eller lat ligge?

betydning bak nummer 11

Jeg liker å stå opp om morgenen. Alarmen går klokken 7 og Chris vil bringe meg en kopp te de fleste morgener. I helgene kan jeg imidlertid ligge i sengen til kl.

Sulten eller full av bønner?

Jeg orker ikke bakrus i disse dager. Når du er over 20- og 30 -årene, er det lettere å bare være frisk som en tusenfryd om morgenen. Jeg har det rare glasset i helgene med venner.

Frityr eller frukt og müsli?

Det er alltid et sunt alternativ for meg. Jeg spiser hovedsakelig frukt, men noen ganger får jeg et eggerøre.

Treningsstudio eller yoga?

Jeg svømmer de fleste søndager, og jeg gjør yoga på Zoom. Det har forandret livet mitt nå, jeg kan delta på en av mine favorittleksjoner undervist av venner i Windsor, til tross for at jeg var i East Riding.

Les mer

Søndagsblader
Nolan søstre & apos; sliter & apos; bortsett fra Coleen Rasistiske pasienter snuser grusomt svart medisin Asfalteringsplattemorder angrep mamma på åtte Hvorfor Diane Morgan forventet at mannen skulle slå henne

Hjemmelaget stek eller pub lunsj?

Hvis Jessie er hjemme, blir det en stek. Vi er late, vi går en tur og kommer hjem og ser hva som er i kjøleskapet. Vi vil steke en mengde grønnsaker, men bare ha kjøtt av og til. Jeg har ikke en søt tann.

Netflix eller aviser?

Jeg elsker å lese avisene på en søndag. Mesteparten av tiden får jeg nyhetsoppdateringen min på nettet, men det er bedre å slappe av med riktige papirer.

Jeg kommer meg ikke gjennom søndag uten ...

En lang spasertur med hunden vår, Stanley, han er en klok hund.

Se Også: