Robin van Persie leverer forespørsel om overføring i Manchester United, rapporterer det

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Robin van Persie kan ha levert en forespørsel om overføring i Manchester United, ifølge ekspert Mark Lawrenson.



kedros formasjoner £75

Nederlanderen er angivelig urolig under den nye sjefen David Moyes og kan være på utkikk etter en vei ut av Old Trafford ifølge den tidligere Liverpool -forsvareren.



Når han snakket om Today FM i Irland, sa Lawrenson at han hadde hørt mange rapporter om at forrige sesongs toppscorer i Premier League kunne være på fiske etter et trekk unna.



'Det er alle slags rykter som kommer ut av treningsbanen for øyeblikket,' sa han.

'En eller to av presseguttene som jeg kjenner som dekker Manchester United, de sier til og med at den store hvisken er Van Persie som kan ha bedt om en overføring på tirsdag.

'Så hvis det skjer, hvilket rot det kommer til å bli for David Moyes.'



hvorfor drepte stacey archie eastenders

Relatert historie: 15 spillere Manchester United bør kjøpe i januar - og åtte spillere de bør selge.

nigel farage nasjonal front

Karriere i bilder: Robin van Persies høydepunkter i United og Arsenal

Robin van Persie -karriere i bilder Robin van Persie fra Nederland scorer lagets første mål med en dykkerkule i første omgang under FIFA World Cup Brasil Brasil B -kamp mellom Spania og Nederland på Arena Fonte Nova 13. juni 2014 i Salvador, Brasil. Se galleri

Det ville absolutt være et stort slag for skotten da han ser ut til å gjenopplive sin side etter en langsom start på sesongen, og det siste tilbakeslaget var onsdag kvelds skuffende nederlag i hjemmet mot Everton.



The Red Devils er vertskap for Newcastle i dag, hvor van Persie kunne komme tilbake for første gang siden han vant vinneren mot den tidligere klubben Arsenal 10. november.

Lytt til intervjuet av Mark Lawrenson nedenfor:

Se Også: