Paul Danan 'på vei inn i Celebrity Big Brother' for å bygge videre på Love Island karriereoppstandelse

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paul Danan siste kjendis for CBB



Paul Danan er på vei inn i Celebrity Big Brother -huset, ifølge en rapport.



Følgende



Det er nå på tide å rette oppmerksomheten mot det mest kjente huset i landet, og Love Island -stjernen har nå blitt knyttet til showet.

Den tidligere Hollyoaks -skuespilleren - som ble noe av en kultfavoritt etter sin oppførsel på Celebrity Love Island i 2005 - kunne bli med på slike som

Paul er for tiden i samtaler med CBB -produsenter som håper at han vil bringe ulykke til huset, rapporterer The Sun.



mary og giles gogglebox

Danan kom nylig tilbake til Love Island som gjest i verten til Caroline Flacks panel, og det var en velkommen tilbake til reality -TV.

Orkanen Danan sluttet seg til The Only Way er Essex -stjernen Ferne McCann i tillegg til Strictly Come Dancing -profesjonelle Ola Jordan og hennes økte ektemann James Jordan.



Les mer: Love Island 2005: Hvor er de falmede stjernene fra den første serien noensinne?

Danan slo overskrifter i 2005 etter at hans skandaløse oppførsel på ITV2 -showet så ham sensasjonelt fjernet.

I et rasende sammenstøt rodde en beruset Danan sammen med en tidligere Hollyoaks -skuespiller og ble eskortert ut av villaen for kvelden.

(Bilde: ITV)

Etter showet slengte Danan det og hevdet at han hadde en feilaktig fremstilling av & apos; ved å redigere.

sex i storebror hus uk

Han sa: 'De kuttet den ned til en time om natten og plukket ut de gale bitene mine. Det var grunner til disse handlingene, og seerne så aldri oppbyggingen til dem. '

Han hevdet også at han var grunnen til at showet oppnådde vellykkede vurderinger, og la til: 'Hvis det ikke var for meg hadde ikke showet gjort det veldig bra.'

Etter å ha dukket opp på Celebrity Love Island, likte Danan en kort karriere som datingekspert på sitt eget ITV2 -show der han vurderte kvinners datingferdighet ved å date dem selv.

Big Brother 2015 tok offisielt slutt torsdag 16. juli, og Emma Willis sa at det bare vil være et spørsmål om uker for dem å sveve og våte huset for de nye kjendisene.

Verten sa at showet ville komme tilbake i midten av august, og noen utsalgssteder har rapportert torsdag 27. august som startdato.

Se Også: