Mamma sier 'mirakel' £ 2.99 rengjøringsmiddel fra Aldi fjernet store sminkeflekker fra teppet

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

En mor har fablet om en kjøpeflekkfjerner fra Aldi som hun krediterer for å bli kvitt et stort svart maskaramerk igjen på trappene hennes.



Etter at hennes bilder og videoer av Dr.Beckmann tepperenser og pensel ble lagt ut på Extreme Couponing and Bargains britiske Facebook -side , mange andre var enige om at produktet var en livredder.



jamie og louise redknapp

Moren skrev: 'Dette er bare et mirakel. Mascara flekket ikke lenger inn i teppet. Aldi - £ 2,99.



Sammen med et bilde av den store S-formede sminkeflekken på det grå teppet i trappene hennes, lastet hun opp en video av tepperenseren som gjorde merket lett og fjernet det på sekunder for å få det til å se så godt ut som nytt.

Mange andre var raske til å synge rosene, med en som skrev: 'Jeg brukte dette på sofaen min etter at et av barna mine sølte noe på det og setene i bilen min kom opp som nye.'

Den enorme flekken kom ut på sekunder (Bilde: Facebook)



Moren hentet den for bare 2,99 pund (Bilde: Facebook)

En annen sa: 'Vi går gjennom flasker med disse tingene hjemme! Det er strålende ting! '



Jean Bernard Fernandez Versini

En tredje svarte: 'Jeg brukte disse tingene som fikk et år gammelt hårfarge ut av teppet mitt !! Ting gjør underverker.

En annen skrev: 'Vi får dette fra Wilko, det er helt fantastisk, ingenting slår det.'

Andre anbefalte imidlertid forsiktighet med produktet, ettersom de hadde funnet det for sterkt for stoffene sine, og etterlot dem ødelagt.

Les mer

Fru Hinchs beste rengjøringstips
Fru Hinch - the & apos; cleaning mad & apos; kvinne Fru Hinchs 10 beste rengjøringstips Hvordan rengjøre huset ditt som fru Hinch Fru Hinchs viktigste ting

En svarte: 'Jeg brukte dette til å rengjøre et lilla teppe, og det etterlot store hvite flekker på teppet, og jeg kunne ikke få det av - jeg anbefaler det ikke i det hele tatt.

'Det så for meg ut som om det bleket det og tok fargen ut av teppet.'

En annen gjentok dette og skrev: 'Forsiktig, dette tok fargen ut av teppet mitt!' mens andre svarte med & apos; same & apos; i kommentarene nedenfor.

Se Også: