Morrisons begynner å rasjonere varer etter som panikk-kjøp av andre bølger treffer supermarkeder

Morrisons

Horoskopet Ditt For I Morgen

Morrisons har gjeninnført sine grenser for lagring(Bilde: REUTERS)



Morrisons har blitt det første supermarkedet som gjeninnfører rasjoneringsgrenser ettersom koronavirusantallet fortsetter å øke i Storbritannia.



Detaljhandelsgiganten sa at nye & apos; tre per person & apos; grensen gjelder nå for populære varer, inkludert rengjøringsprodukter og toalettrull.



Kjeden, som oppfordret kundene til ikke å få panikk-kjøp tidligere denne uken, sa at begrensningene vil gjelde for et lite antall produkter & apos;

'Vi innfører en grense for et lite antall viktige produkter, for eksempel toalettrull og desinfeksjonsmiddel,' sa en talsmann for Morrisons til ITV News.

'Lageret vårt på disse produktene er bra, men vi vil sikre at de er tilgjengelige for alle.



alison moyet vekttap

'Det er ikke nødvendig å kjøpe mer enn du vanligvis ville.

'Jeg vil forsikre deg om at butikkene våre er fullt utstyrte og be om at du fortsetter å handle hensynsfullt.



'Vi har vært åpne for våre kunder gjennom pandemien og vil fortsette å ha daglige leveranser, ofte flere ganger om dagen, på tvers av alle produktene våre.'

I nærheten av tomme hyller ved en Morrisons -filial i Leicester mens regjeringen introduserer en & amp; nedstengning (Bilde: Sarah Milnes / SWNS.com)

Tesco-sjef Dave Lewis sa at panikkjøp er unødvendig & apos; onsdag, og legger til at det 'skaper en spenning i forsyningskjeden' som lett kan unngås.

Det kom da Asda kunngjorde planer om å rekruttere 1000 nye sikkerhetsmarsjer for å tilby ferdigrensede kurver og vogner til kjøpere og minne dem om å bruke ansiktsmasker mens de handler.

De som dukker opp uten maske vil bli tilbudt en pakke engangsartikler som de kan betale for i butikken sin.

I mellomtiden ba Aldi -sjef Giles Hurley kundene om å 'handle betraktelig' i en advarsel denne uken.

'Det er ikke nødvendig å kjøpe mer enn du vanligvis ville gjort,' skrev han i en e -post til kundene.

Hyllene sto helt tomme i mars etter at husholdningene gikk på shopping (Bilde: Birmingham Mail)

Få de siste rådene om penger, nyheter og hjelp rett i innboksen din - registrer deg på NEWSAM.co.uk/email

'Jeg vil forsikre deg om at butikkene våre er fullt utstyrte og be om at du fortsetter å handle hensynsfullt.

'Vi har vært åpne for våre kunder gjennom pandemien og vil fortsette å ha daglige leveranser, ofte flere ganger om dagen, på tvers av alle produktene våre.'

Selv om supermarkeder sier at det ikke er tegn til panikkinnkjøp ennå, steg salget av toalettruller med 23% den siste uken, ifølge en leverandør til store supermarkeder, mens kjøpere også har hentet ekstra hermetiske varer, pasta og smertestillende tabletter. siden helgen.

snorkekurer som faktisk virker

I mars ble hyllene fratatt hermetikk, toalettrull og tørket pasta etter at Storbritannia gikk inn for å stenge.

Siden bransjen er ivrig etter å unngå en gjentakelse i høst, har British Retail Consortium oppfordret kjøpere til ikke å endre kjøpsvaner.

Andrew Opie fra British Retail Consortium sa til NEWSAM Money: 'Supermarkeder har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte ansatte og kunder.

'I tilfelle fremtidige lockdowns oppfordrer vi forbrukerne til å være hensynsfulle og handle mat som de vanligvis ville gjort i denne vanskelige tiden.'

Se Også: