Miley Cyrus håner krav om narkotika og alkoholavhengighet med kraftige 'før og etter' bilder

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Instagram

Miley Cyrus har gjort et dristig trekk for å le av påstandene om at hun er avhengig av narkotika - ved å legge ut en & apos; før og etter & apos; snap viser de antatte effektene.



Den kontroversielle skuespilleren har møtt endeløse rykter om at hun tar narkotika, men ser nå ut til å ha fornektet dem med et hånlig bilde av hvor mye hun har forandret seg - med at hun sa at hun faktisk ble mer naturlig.



Snapen, med tittelen & ldquo; Miley before drugs og after & apos ;, viser henne for noen år siden med et fullt ansikt med sminke og lange hårforlengelser på den røde løperen, ved siden av et øyeblikk av hennes nakne ansikt med kort hår og en stemmeveksler i munnen.



Hun skrev: 'Miley cake face, 500 extensions og på en rød løper VS 0 make up, kort hurr don' t care home #drugaddict #alcoholic. '

Instagram

Hun la også til et innlegg 'Før og etter at hun ble alkoholiker' - vi tror hun kan være ivrig etter å få et budskap her.

Denne gangen ser hun ganske lik ut i begge snaps, men bildet før viser henne med et litt slankere ansikt mens hun tekster det: 'Alkohol og vektøkning', mens det neste er bildetekst: 'Metabolism'.



Hun skrev: 'And one dog death', og antydet hennes elskede Floyds død tidligere i år.

For en subtil grave på alle haterne Miley.



Instagram

Deretter la hun til et snap med tittelen 'Drugs' som viste henne pouting i et halskjede av glitter og kuler.

Sangeren skrev: 'Det plagsomme øyeblikket når hjertet ditt er fullt av hat og den eneste måten du vet hvordan du skal håndtere det på er å hate andre så mye som du hater deg selv ... Prøv å male ... Det hjalp meg mye med mitt sinne. '

Ta den verdenen.

Se Også: