Stacey Solomon og Joe Swash under skyte for å ha reist til Wales midt i koronaviruspandemien

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Stacey Solomon og kjæresten Joe Swashs siste familie staycation & apos; i Wales har blitt kritisert av noen lokale innbyggere.



31 år gamle Loose Women-panelist Stacey har dokumentert sin morsomme familieferie på sosiale medier da hun ringte på bursdagen hennes i Powys, men ikke alle har gledet seg over snapsene.



Selv om Stacey og familien hennes ikke har brutt noen karantene -regler, uttrykte noen lokalbefolkningen frustrasjon over ferien.



Selv om Wales ikke har forbudt besøkende fra England, kan de i landet ikke møte mer enn seks personer som ikke er medlemmer av husstanden.

Moren til tre dukket opp i sosiale medier tidligere denne uken og dukket opp i godt humør da hun strålte fra øre til øre mens hun koset sønnene under utflukten.

Hun delte også en sprudlende bildetekst der hun takket sin kjærlige kjæreste for at hun fant det pittoreske stedet og swooned over hennes perfekte bursdagsfeiring.



Stacey dukket opp i godt humør da hun likte en familieferie til Wales

Danielle Armstrong forlater sykehuset

'Jeg ville ærlig talt være hvor som helst med dem og familien min. Bare hvor som helst. Men jeg kunne ikke tenke meg et mer perfekt sted å være enn akkurat her. Og DERE, skrev hun i innlegget.



når døde marilyn monroe

Selv om Stacey og Joe ikke brøt noen regler, stoppet det ikke noen lesere med å lufte frustrasjonen.

'Skulle ikke ha fått lov til å reise til Wales. Klovner, 'skrev en leser som svar på en historie i WalesOnline .

Stacey feiret sin 31 -årsdag med familien (Bilde: Instagram)

En annen leser kalte kjendisene 'hensynsløse' for å ha krysset Wales.

Andre lesere uttrykte faktisk vantro om retningslinjene fra walisiske myndigheter om pandemien.

'Så jeg kan ikke gå 20 minutter oppover for å ta min sønn fotballtrening ennå, men de kan gjøre dette ?? @fmwales du må ordne opp i dette !!!, skrev en følger på sosiale medier.

En representant for Stacey nektet å kommentere.

(Bilde: Instagram)

Paret har hatt mye utendørsaktiviteter den siste tiden (Bilde: staceysolomon/Instagram)

Slik den ser ut, er den walisiske grensen faktisk åpen, men flere fylker opplever sine egne lokale lockdowns.

Til tross for tilbakeslaget, har Stacey også blitt oversvømmet med lykkeønskninger da fans sendte stjernen bursdagsmeldinger.

Bortsett fra hennes familie & apos; staycation & apos; den tidligere X Factor -stjernen har også delt flere oppdateringer etter hjemkomsten.

9 11 telefonsamtaler

På Instagram i dag, trakk Stacey av den ubegrunnede kritikken ved å nyte en spasertur med sin yngste sønn Rex og dele flere fine hjemhacks om historien hennes.