Gary Busey - motorsykkelulykker, hunder dekket av kokain og CBB: Hans vanvittige liv avslørt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gary Busey Gary Busey Se galleri

Hvis du ikke visste hvem Gary Busey var før han gikk inn i Celebrity Big Brother -huset, vil du gjøre det nå, og vi har tatt en titt på skuespillerens turbulente stigning til berømmelse og hvordan han har forandret seg gjennom årene.



Point Break -skuespilleren, 70, sluttet seg til slike som Lauren Goodger, David McIntosh, White Dee og mer på den nye serien Celebrity Big Brother og gjorde muligens den mest vanskelige exit vi noensinne har sett på showet.



Vi vet, det er en stor uttalelse, men prøv å nekte det.



Da han gikk ut med et stort glis i ansiktet, begynte Gary umiddelbart å flørte hjertet sitt med programlederen Emma Willis (mens resten av verden krympet), før det så ut til at hun ikke hørte et ord hun sa til ham.

Gary Busey på Celebrity Big Brother - dag 19

På spørsmål om hva slags huskamerat han ville ha blitt lagt på slisen og sa til Emma: 'Kom og se meg senere.'



Men det har ikke alltid vært sentralt, og skuespilleren - mest kjent for sine roller i Point Break og The Buddy Holly Story - har hatt et steinete liv.

Han vokste opp i Oklahoma og gikk på Kansas State University på et fotballstipend, men drømmene hans om å satse på en karriere innen profesjonell sport ble knust etter å ha skadet kneet. Deretter flyttet han til Hollywood for å satse på en musikkarriere, men skuespillet vinket.



Etter å ha sikret seg flere små roller i både film og TV i løpet av 1970 -årene debuterte han i Angels Hard As They Come i 1971. Etter dette spilte han hovedrollen i The Buddy Holly Story.

Men alt dette ble satt i tvil da den eksentriske skuespilleren var involvert i en alvorlig motorsykkelulykke i 1989 etter at han syklet uten hjelm.

Gary Busey

Gary Busey i Point Break (Bilde: Rex)

Ulykken splittet hodeskallen og ble kjørt til sykehus for umiddelbar operasjon.

Han hevder nå at hjernen hans ble endret - det var en vekker for å få livet i orden og sette pris på det. Han ble også frisk to og en halv måned tidligere enn forutsagt, og sier at hans tro var årsaken.

På en gang hadde de meg under 12 lag med narkotika og festet fast til et metallbord, naken, på varslingsavdelingen for psykisk helse - fordi de skulle 'gjøkreiret' meg, sa Busey i en video tidligere.

Og jeg kjente en hvit kappe dekke rundt meg, og jeg kalte den kappe -troen. Og det var det som fikk meg ut av sykehuset to og en halv måned for tidlig.

Den sjokkerende ulykken førte til strengere hjelmlover i California.

paul nicholls (skuespiller)
Gary Busey

Han har et problemfylt liv (Bilde: Ramey Photo)

Til tross for nesten savnet, fortsatte Gary å forbli godt forankret i rampelyset, med flere skumle roller i actionthrillerne Lethal Weapon, Predator 2 og selvfølgelig Point Break med Keanu Reeves og Patrick Swayze.

Imidlertid tok hans steinete liv snart en annen vending til det verre, og Gary vendte seg til kokain, og til slutt overdoserte det 3. mai 1995.

Etter skremmen lovet den urolige skuespilleren at han ikke ville røre den igjen, og han skal ha klart det siden.

Jeg hadde aldri gjort det før, og jeg prøvde det, og bam, hei. Jeg ble tatt av avhengigheten, sa han til Oprah Winfrey.

På sitt verste greide Gary å snuse stoffet rett fra hunden sin - ja, VIRKELIG.

Etter at han ved et uhell hadde droppet en pose kokain på kjæledyret, slynget Gary seg inn uten å tenke på helserisikoen, ivrig etter å få fikset det.

Han sa til det amerikanske TV -programmet Access Hollywood: 'Jeg gikk inn som en avling med nesen flygende først og snustet kokainet av hunden.'

Gary og kona Steffanie Sampson (Bilde: PA)

Men til tross for at han ryddet opp, hadde Gary større uflaks da han måtte fjerne en kreftsvulst i golfballstørrelse fra sinushulen og strålebehandling for å komme seg.

Karrieren tok seg aldri opp etter det, og Gary ble senere arrestert for et ektefelle av sin andre kone Tiana i 1999.

Han har siden gjort sitt ytterste for å komme tilbake på sporet, og dukket opp på Celebrity Rehab i 2008 - hvor han for øvrig kort daterte huskameraten Frenchy.

Gary har nå tre barn - sønnen Jake med sin første kone Judy, datteren Alectra med Tracy Hutchinson og sønnen Luke med kona Steffanie Sampson.

Han sier også at han har sorte belter i alle følgende kampsport: budo-jujitsu, capoeira, hapkido og kendo, som ennå kan komme godt med i Celebrity Big Brother-huset.

CBB - Day 25 Se galleri

Se Også: