Alexander Skarsgard og Jamie Dornan stilte opp for å erstatte Charlie Hunnam i 50 Shades of Grey

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

The Fall's Jamie Dornan kan være i gang med å spille Christian Gray(Bilde: GETTY)



True Blood -skuespilleren Alexander Skarsgard og Jamie Dornan, stjernen i krimdramaet BBC Two The Fall, er tilsynelatende i gang med å erstatte Charlie Hunnam i filmen 50 Shades of Grey.



De to skuespillerne blir vurdert for rollen som milliardær Christian Gray, sammen med andre navn som sto på Universal sin første liste, ifølge The Hollywood Reporter.



Den opprinnelige puljen av mulige kandidater inkluderte slike som Underworld: Awakening's Theo James og Brit -stjernen i Cemetary Junction, Christian Cooke.

Fan -favoritten Matt Bomer blir for øyeblikket tipset av bookmakerne & apos; å spille hovedrollen, med Skarsgard oppført som fjerde favoritt for delen.

Den irske skuespilleren Cillian Murphy, som for øyeblikket spiller hovedrollen i BBC's Peaky Blinders, ligger tett bak Bomer 7/1, med The Vampire Diaries & apos; Ian Somerhalder tredje favoritt på 8/1, ifølge Ladbrokes.



Alexander Skarsgård

Hmm, vi lurer på hvorfor Alexander Skarsgard er en av de ryktede erstatningene

Det har også blitt rapportert at en ny manusforfatter, Patrick Marber, har blitt utarbeidet for å polere manuset og jobbe med karakterene.



Marber har mest kjent med romantisk drama Closer, med Jude Law og Natalie Portman i hovedrollen, samt thriller Notes on a Scandal.

Han har også jobbet med 50 Shades-regissør Sam Taylor-Wood på en kortfilm kalt Love You More i 2008.

Å gi en ny Christian Gray blir funnet i tide, filming for filmatiseringen av EL James & apos; romanen vil fortsatt begynne i november, med en utgivelsesdato skrevet inn for august 2014.

natasha kaplinsky brendan cole affære

Se Også: