Michael Sheen 'slet i årevis med Kate Beckinsale -splittelsen og var en f *** up'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Sheen har åpnet for hvor dypt splittelsen fra Kate Beckinsale påvirket ham etter at de skilte seg fra hverandre i 2003.



Den 51 år gamle skuespilleren sa at han slet med at Kate var i USA med datteren Lily, mens han var basert i Storbritannia og ikke klarte å få visum for å bli over Atlanterhavet.



Michael beklaget også hans evne til å 'f *** up' i intervjuet ved å si feil ting eller ved å røpe for mye informasjon, noe som førte til problemer i hans personlige liv.



Michael snakket med Annie Macmanus på hennes podcast Changes og åpnet om slutten på sitt åtte år lange forhold til Kate.

Michael Sheen og Kate Beckinsale under My VH1 Awards 2001 (Bilde: FilmMagic)

Han sa: 'Går gjennom den opplevelsen av et forhold som bryter sammen og får et lite barn, og deretter på grunn av datteren min og moren hennes som bor i et annet land, må lage et liv på et nytt sted mens jeg gjennomgår hele den opplevelsen, som er vanskelig nok.



'Jeg hadde ikke noe arbeidsvisum for å bli i Amerika, så hver gang jeg dro, måtte jeg reise tilbake til Storbritannia.'

Michael fortsatte: 'Jeg visste aldri om jeg ville få lov til å komme inn igjen. Så det endte med at jeg måtte få jobb i Storbritannia fordi jeg egentlig ikke fikk noe arbeid i Amerika.



'Det fikk meg virkelig til å stille spørsmål ved visse ting om meg selv.'

Kate Beckinsale, Lily Mo Sheen og Michael Sheen blir sett i 2016 (Bilde: GC Images)

Michael sa at han også fant gjenskinnet fra medienes søkelys som en kamp, ​​og la til: 'Det var spesielt vanskelig, for da jeg gjorde intervjuer eller lignende for de prosjektene jeg jobbet med ... fortsatte jeg bare opp, jeg ville si feil ting i intervjuet.

'Det tok meg lang tid å lære. Hvis det er sjanse for at du skal gå opp, bare ikke snakk om det.

'Og selvfølgelig vil folk prøve å få deg til å snakke om ting fordi det er slik de gjør karrieren.'

*Endringer med Annie Macmanus er tilgjengelig ukentlig på Apple, Spotify, Acast og alle andre podcast -leverandører.