Martin Lewis slår avtale med Sainsbury's for å gi sårbare mennesker flere Nectar -poeng

Martin Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

Martin Lewis lanserte en bønn for sjefer på Sainsbury's om å endre sitt siste doble pengetilbud



Alvorlig sårbare mennesker som allerede har innløst poeng for å bruke i Nectars 'double-up' -avtale, har nå lengre tid til å dra fordel av kampanjen, takket være en kampanje i spissen for forbrukerekspert Martin Lewis .



Den årlige begivenheten lar kundene doble Nectar -poengene sine for å bruke i butikk på varer som mat og elektrisitet samt kinobilletter og dag ute.



Tidligere denne måneden kunne kjøpere bytte disse poengene mot kuponger, men avtalen skulle avsluttes 17. november.

Imidlertid lanserte forbrukermester Martin Lewis en kampanje for å tillate at kuponger brukes både på nettet og i butikken.

som vant strengt tatt 2019

Dagligvaren har nå snudd U på grunn av lockdown.



Den sa at ekstremt klinisk sårbare kunder som allerede har byttet poeng, men ikke kan gå inn i butikken i løpet av kampanjeperioden, nå kan bytte dem tilbake.

Og i stedet for å bare få tilbake det de legger inn, vil de kunne beholde den doble poengverdien for å bruke en annen tid.



Dagligvaren har nå snudd U på grunn av lockdown

Hvis du er klinisk sårbar og har et brev fra fastlegen din for å bekrefte dette, kan du ringe Sainsbury på 0800 636 262 for å bytte dem tilbake.

Hvis du er skjermet, men ikke er klinisk ekstremt sårbar og har byttet poeng for å bruke i double-up, vil du kunne bytte dem tilbake, men vil ikke motta doble poeng.

Hvis du er ekstremt klinisk sårbare mennesker og allerede har byttet poeng tilbake, kan du kontakte kundeservice for å doble poengene dine igjen.

victoria beckham våter seg

Du kan lagre disse poengene for å bruke i butikken på et senere tidspunkt, inkludert på eventuelle fremtidige doble kampanjer, sa kjøpmannen.

En talsmann for Sainsbury sa: 'Double-up er en kampanje rettet mot lojale Sainsburys kunder for å få stor verdi når de allerede handler med oss ​​i butikken for viktige varer.

'Vi lanserte kampanjen før kunngjøringen om den engelske lockdownen, og har tatt beslutningen om å fortsette å tilby den til kundene, vel vitende om at den hjelper dem med å få mye for pengene før jul.

'Dessverre er de fleste av produktene som er inkludert i kampanjen ikke tilgjengelig for kjøp online, så vi kan ikke tilby dobbelt opp online.

'Hvor klinisk ekstremt sårbare kunder allerede har innløst poeng i løpet av perioden før utstedelse fra 28. oktober til 3. november, vil vi refundere doble poeng, slik at de kan få stor verdi igjen når de er i stand til å gå tilbake til butikken.

joshua ruiz tid uk

'Hvor klinisk ekstremt sårbare kunder har et brev fra fastlegen, vil vårt kundeserviceteam hjelpe dem med å ordne poeng som skal legges til kontoen deres.'

Se Også: