Jurassic World Evolution-anmeldelse: Bygg din egen dino-park i denne en-rovfugl-sim-tittelen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jurassic World Evolution er et simuleringsvideospill utviklet og utgitt av Frontier Developments, utgitt ved siden av film franchise siste utgave, Jurassic World: Fallen Kingdom.



For å være ærlig visste jeg aldri at jeg ønsket å drive min egen Jurassic World før nå, og det er rimelig å si at det er ganske spennende.



Dette spillet lar deg administrere dine egne dinosaur temapark med attraksjoner og steder å forske på nye og bygge den opp til en fantastisk dinopark.



Du har sett filmen, spill nå (Bilde: Frontier Development)

jeg vokste opp med spill som Rollercoaster Tycoon og Theme Park, så et spill som dette appellerte til meg og det skuffet ikke. Evnen til å konstruere din helt egen verden full av dinosaurer er endelig en realitet.

Spillet starter med det fantastiske Jeff Goldblum gi uttrykk for Jurassic Park-karakteren hans Dr Ian Malcolm, noe som garantert vil bringe et smil til fans av filmene.



Goldblums tilstedeværelse, selv om den er en liten detalj, hjelper virkelig med å selge opplevelsen. Malcolm er der for å guide deg gjennom de første delene av spillet, sammen med andre karakterer som tilbyr assistanse gjennom hele spillet.

nyttårssalg 2019

Denne hjelpen kommer godt med, med den veiledende hånden som gjør spillet veldig enkelt å plukke opp. Det er fortsatt mye dybde og rom for å eksperimentere, og som med mange andre simuleringsspill jo mer du spiller, jo mer lærer du og finner den beste veien.



Å drive parken din er en balansegang (Bilde: Frontier Development)

Det er tre ruter som tilbys: underholdning, sikkerhet og vitenskap. Jeg valgte underholdningsruten i gjennomspillingen min, og det å få i oppgave å etablere gavebutikker og lignende minnet meg om gode spilletimer i temapark-stil.

I tillegg til å bygge opp parken og dinosaurene dine, forsker og samler du fossiler for å få mer dinosaur-DNA for å finne nye og forbedrede skapninger. Du kan sende teamet ditt over hele verden for å finne nye og fantastiske fossiler.

Siste spillanmeldelser

Å ruge spedbarnskrypdyrene dine fører til noen stolte øyeblikk når kreasjonen din spretter ut av laboratoriet og inn i omverdenen, og løper inn i den grønne innhegningen for å leve livet sitt. Vær imidlertid advart hvis du bestemmer deg for å blande og matche forskjellige raser. Jeg kastet inn en annen med en av kreasjonene mine, og minutter senere var den død.

Se opp for dinoene dine som kjemper mot hverandre (Bilde: Frontier Development)

Du kan sende inn helikoptre for å hjelpe, men det var for sent å redde dinoen min. Du skulle trodd filmene ville ha lært meg at noen av de eldgamle beistene ikke nødvendigvis leker godt med andre.

Jeg anmeldte PS4-versjonen av spillet, og jeg har alltid funnet med simuleringsspill at kontrollene kan ta litt tid å venne seg til. Selv om det er noen haker ved å bruke joypaden - av og til zoome inn når du vil zoome ut, for eksempel - etter en stund blir du vant til det.

Joypad-kontrollkartleggingen fungerer ganske bra (Bilde: Frontier Development)

eier av jd sports

Grafikken ser bra ut selv på standard PS4 jeg spilte på. Det var ingen feilproblemer eller dårlig lasting, noe som gir en ganske sømløs opplevelse.

Som en simuleringsspillveteran kan jeg si at dette lever opp til alt jeg forventet og mer. Spillet er enkelt å sette seg inn i, har sin del av utfordringer og i tillegg til morsomme ting, sammen med den merkelige triste dino-døden. Livets sirkel og alt det der.

Jeg har fortsatt mye mer å leke og lære, og jeg kan ikke vente med å forbedre parken min. Forhåpentligvis ender den opp med å forbli i virksomhet litt lenger enn filmkollegene.

Plattformer: Xbox One , Playstation 4 , PC

Pris: £49,99

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: