Martin Lewis lister opp fem gyldne regler for kredittkort som hjelper til med å flytte rentebetalinger til 0%

Martin Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

Pengeguruen sa at de som har gjeld har flere alternativer

Pengeguruen sa at de som har gjeld har flere alternativer



Martin Lewis har sagt at alle som har kredittkortgjeld, bør følge noen få enkle regler for å redusere den.



Millioner av mennesker er det sliter med problemgjeld , og mange skylder kredittkortselskapet sitt store beløp som et resultat.



Pengeguruen sa at det er et par ting du kan prøve hvis du er i gjeld - og et godt sted å begynne er ved å søke om et 0% saldooverføringskredittkort.

Disse lar deg betale ned din eksisterende gjeld til den nye kortleverandøren, men avgjørende er rentefri for en bestemt tid.

Dette betyr at du har pusterom og at kredittkortbetalingen din faktisk reduserer det du skylder, i stedet for å betale ned renter på gjelden.



I det siste MoneySavingExpert tips e -post , Sa Lewis: 'En enkel melding - når det gjelder gjeld, er billigere bedre, og utholdenhet teller.'

Vi har en praktisk guide til hvordan kredittkort for saldooverføring fungerer, her.



1. Ta en titt på alle kortene dine først

Spesialist gratis råd er der ute hvis gjelden din har blitt for mye å håndtere alene

Spesialist gratis råd er der ute hvis gjelden din har blitt for mye å håndtere alene

rdr2 hvor mange kapitler

Hvis du allerede har mer enn ett kredittkort, må du se om du kan flytte gjeld fra de med høyest rente til de med lavest.

Det kan høres åpenbart ut, men prøv også å betale tilbake gjelden med de høyeste apr renter først, og betale minimum på annen gjeld.

Når det er gjort, går du til den nest høyeste.

2. Bruk en kredittkalkulator for å finne det beste tilbudet for deg

Alle kan søke om kredittkort for overføring av saldo, men det betyr ikke at du blir akseptert.

Den gode nyheten er at det er verktøy som kan hjelpe deg med å finne det beste kortet for deg og spare tid.

MoneySavingExpert har en kalkulator på nettstedet det vil gjøre nettopp det.

Det er bedre å gjøre dette enn å søke om mange forskjellige kredittkort selv.

Dette er fordi å søke om kort kan senke kredittpoengene dine, da det ser ut til at du virkelig trenger pengene og kanskje ikke kan betale tilbake.

Disse applikasjonene kan legge igjen et notat på kredittpoengene dine, kalt et 'hardt fotavtrykk', som er synlig for alle finansselskaper som sjekker det.

Men å bruke en kalkulator som MoneySavingExpert etterlater et 'mykt fotavtrykk', som ikke påvirker kredittpoengene dine.

Hvis du er så heldig å ha flere kortalternativer, kan du velge balanseoverføringskortet med det laveste gebyret på den tiden du må betale tilbake.

Sørg også for at avtalen som tilbys er garantert, eller hvis de annonserte detaljene er for den perfekte kunden - og gir deg en dårligere versjon av produktet hvis du søker.

3. Klar gjeld før 0% -perioden er over

Hvis du bytter gjeld til et balanseoverføringskort, kan du prøve å fjerne gjelden før 0% -perioden er over. Hvis du ikke kan, må du overføre gjelden din til et annet 0% kort.

Hvis du ikke oppfyller de månedlige betalingene dine til kredittkortfirmaet, kan det sette deg i gang med 0% -avtalen og øke beløpet du betaler tilbake.

Så det er en god idé å sette opp en direkte belastning, for å sikre at du aldri går glipp av en betaling.

4. Bruk aldri en balanse overføre kort for utgifter

Dette kortet skal være for å redusere gjeld, ikke for å øke det. Prøv å ikke øke det du skylder ved å bruke det til å kjøpe ting.

'Det er vanligvis ikke til en billig pris, og det er best å ikke bygge opp annen gjeld mens du prøver å betale tilbake det du allerede har,' forklarer Martin.

5. Gjør så godt du kan hvis kredittgrensen din ikke er høy nok

Hvis du blir akseptert for et balanseoverføringskort, men ikke får en kredittgrense som er høy nok til å dekke all gjelden din, fortvil ikke.

Bare flytt så mye av gjelden med høyeste rente som mulig på kortet.

Prøv deretter å ta ut et annet kort med en annen leverandør, og flytt resten til det.

Hva skal jeg gjøre for virkelig alvorlig gjeld

Hvis du er i veldig dyp gjeld, er det spesialiserte organisasjoner som kan hjelpe.

Hvis du sliter med å betale minimum månedlige tilbakebetalinger, skylder mer enn et års lønn eller har dårlig psykisk helse på grunn av gjeld, må du ikke følge noen av de fem reglene ovenfor.

Ring i stedet Citizens Advice, StepChange eller National Debtline, som alle kan gi deg individuelle råd om hva du skal gjøre videre.

Se Også: