Ardal O'Hanlon sier at han leser gjennom alle manusene sine og tar ut noen 'irismer'

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Område O

Ardal O'Hanlon, som er best kjent som far Dougal, er snart i paradis(Bilde: Niall Carson /PA Wire)



Skuespiller Ardal O'Hanlon har avslørt at han dyrker TV -manus og fjerner irisisme som viser nasjonen hans i et dårlig lys.



Skuespilleren, 51, som fant berømmelse som den svake far Dougal i Father Ted, erstatter Kris Marshall, 43, i BBC -hit Death in Paradise.



Han sa til Radio Times: Fra dag en som jobber på TV, har jeg vært veldig bevisst på måten irene er representert på.

I hvert show jeg har vært involvert i, leste jeg manuset, tok ut irismene med en gang og sa: 'Jeg skal levere dem'. Far Ted ble skrevet av irere, så det var greit.

symptomer på covid 19

O'Hanlon sa at han var lamslått med tvil om å ta over etter Marshall som inspektør Jack Mooney i det karibiske dramaet.



Men han sa: Jeg omfavner utfordringen.

Ardal O & apos; Hanlon, Dermot Morgan, Frank Kelly og Pauline McGlynn i Father Ted

Ardal O & apos; Hanlon, Dermot Morgan, Frank Kelly og Pauline McGlynn i Father Ted (Bilde: Kanal 4)



Han la til at folk i Irland har blitt 'rasende' over måten de blir fremstilt på skjermen, ved å bruke de Dublin-baserte episodene fra EastEnders fra 1997 som et eksempel.

O & apos; Hanlon sa: 'Far Ted ble skrevet av irere, så det var greit, men omtrent da vi skjøt det dro EastEnders til Irland og representerte det som dette fryktelig tilbakestående samfunnet der folk gikk rundt med ett øye og var beruset. '

BBC ble tvunget til å be om unnskyldning etter å ha mottatt klager fra seerne over de stereotype overtonene til de tre spesielle episodene, som fokuserte på Pauline Fowler (Wendy Richard) som reiste til Irland for å møte en slektning som var mistet lenge.

Kim Sears bikinibilder

Kris Marshall forlater Death in Paradise

O & apos; Hanlon sa: 'Det opprørte folk i Irland. Men det vil skje fra tid til annen, det ble vi oppdratt med. '

Kris Marshall, 43, spøkte med at hovedforskjellen mellom hans avgangskarakter og O & Hanlon er at 'han er irsk, til å begynne med'.

michael jackson og lisa marie presley

Marshall sa: 'Hans karakter er mye mer anekdotisk, så måten han gjør ting på er annerledes. Han har også nylig blitt enke - og han har en datter i begynnelsen av 20 -årene. Så det er en helt annen dynamikk. '

Dougal og far Ted på Craggy Island (Bilde: Ukjent)

Marshall avslørte i forrige uke at han står fra det populære programmet fordi han ønsker å tilbringe mer tid med barna sine, etter å ha brukt seks måneder av året på å filme showet i Guadeloupe.

Han sa at det alltid var planen hans å avslutte tiden med Death In Paradise i løpet av få år, når sønnen hadde vokst opp og når han jobbet i utlandet, ble halve året 'upraktisk'.

- Det var alltid en fin ting. Jeg har absolutt ikke gjemt det for noen jeg jobber med, sa han.

  • Denne ukens Radio Times er i salg i dag.

Se Også: