Martin Lewis utsteder viktig advarsel til alle briter med en PayPal -konto

Martin Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

I en tid hvor nasjonen foretar flere kjøp på nettet og gjennom kontaktløse betalinger, har sparekyndig ekspert Martin Lewis advart PayPal ikke tilbyr de samme beskyttelsene.



Rådene kom etter at en seer på Martin Lewis Money Show spurte om hun fortsatt hadde den samme betalingsbeskyttelsen ved hjelp av Apple Pay.



Mens andre kort er begrenset til £ 45 for en enkelt transaksjon, har Apply Pay ingen grense, rapporterer Daglig rekord .



Seer Joyce sa: 'Jeg har nylig begynt å bruke Apple Pay for kjøp over grenseløs kontakt, men jeg er bekymret for at jeg kanskje ikke har seksjon 75 -beskyttelse.'

Martin svarte: Apple Pay er bare en annen måte å bruke kortet ditt på, det er effektivt som å bruke kortet, du får fortsatt seksjon 75 -beskyttelsen som gjør kredittkortselskapet ansvarlig hvis du kjøper noe som koster over £ 100, men mindre enn £ 30 000.

Martin Lewis advarte om at Paypal kanskje ikke tilbyr de samme beskyttelsene når du bruker kredittkortet ditt via betalingstjenesten (Bilde: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)



Men dette er ikke tilfelle når du bruker PayPal.

Martin advarte: Ikke det samme med PayPal, noen ganger får du ikke den beskyttelsen ved å bruke kredittkortet via PayPal, men du gjør det i de fleste tilfeller på Apple Pay.



PayPals nettsted sier at 'Kjøperbeskyttelse' -programmet gir deg rett til refusjon for hele kjøpesummen for en vare pluss de opprinnelige fraktkostnadene du betalte, hvis du ikke mottar det fra en selger, eller når du mottar det en vare, men varen er ikke det du bestilte.

Eksperten varslet den siste episoden av Martin Lewis Money Show (Bilde: SIPA USA / PA Images)

Den første av beskyttelsene er § 75 i forbrukerkredittloven 1974, er en juridisk beskyttelse for kredittkortbrukere ved kjøp for mer enn £ 100 og mindre enn £ 30 000.

Derfor er kortutstederen din ansvarlig hvis noe går galt med kjøpet ditt.

Den andre er tilbakeføring, som dekker alle kortbetalinger gjennom banker og byggefellesskap.

Selv om det ikke er en direkte forbrukerrett, er det en prosess som lar deg reversere en transaksjon hvis du ikke er i stand til å løse en tvist med en virksomhet.

Se Også: