Meghan Markles eksmann Trevor Engleson kunngjør at han venter andre baby med kone

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Meghan Markles eksmann har delt den glade nyheten om at han skal bli far for andre gang og ønske en ny jente velkommen i livet hans.



Trevor Engleson og hans diettkone, Tracey Kurland, ble førstegangsforeldre sammen i august i fjor da de ønsket velkommen en datter ved navn Ford.



Og nå, 11 måneder etter ankomsten av deres første bunt med glede, skal det lykkelige paret - som knyttet knuten i mai 2019 - ønske en annen datter velkommen.



Den 44 år gamle Trevor, som tok Instagram denne uken, delte sine glade nyheter sammen med et nydelig familiebilde av seg selv med kona Tracey ved siden av, baby Ford på skuldrene og familiehunden som hoppet opp på dem.

madeleine mccann kadaverhunder
Trevor Engleson, Tracey Kurland og datteren Ford

Trevor Engleson og Tracey Kurland venter sin andre baby sammen (Bilde: Instagram/trevorngelson1)

Han skrev: Denne baby -tingen har vært bra så langt ... la oss gjøre det igjen.



Han fortsatte med å avsløre kjønnet til det ufødte barnet - og avslørte at babyen ville komme relativt snart da han skrev: Babysøster kommer i høst!

paul hunter siste bilde

Nyheten ble ønsket velkommen av venner, fans og følgere som oversvømmet kommentarfeltet i innlegget med positive reaksjoner, med en som beskrev nyheten som fantastisk.



Trevor Engleson og Tracey Kurland

Trevor og Tracey ønsket sin første baby velkommen i august 2020 (Bilde: FilmMagic)

Trevor og kona var forlovet i ett år før ekteskapet deres i mai 2019 - med nyheter om at deres første barn forventes å bryte mindre enn et år etter at de byttet løfter.

TV- og filmprodusenten har tidligere jobbet med prosjekter, inkludert 2010 -filmen Remember Me and the flop 2018 TV -serien Heathers - basert på den ikoniske filmen med samme navn fra 1980 -tallet.

Trevor var tidligere gift med 39 år gamle Meghan, hertuginnen av Sussex, mellom 2011 og 2013, men skal ikke lenger snakke.

US Weekly rapporterte i 2019 at paret hadde gått videre med sine respektive liv - med Trevor fornøyd med sitt nye ekteskap - med en kilde som fortalte publikasjonen den gang: [Trevor] tenker egentlig ikke på Meghan. Han er i et veldig lykkelig forhold.

I mellomtiden er Meghan i sitt eget høyt profilerte ekteskap med prins Harry, hertugen av Sussex, som hun giftet seg med i 2018.

Paret ønsket sin første sønn, Archie, velkommen i mai 2020, og forrige måned ønsket deres første datter, Lilibet, velkommen.

er det eid i morgen

Prins Harry er for tiden i Storbritannia for avduking av en statue til minne om moren-avdøde prinsesse Diana som døde i 1997, 36 år gammel.

Trevor Engleson og Meghan Markle

Trevor var tidligere gift med Meghan, hertuginne av Sussex (Bilde: Getty Images)

Det er håp om at prinsens retur til britisk jord kan hjelpe til med å reparere et brudd mellom ham og resten av kongefamilien etter at gnister fløy i mars da Harry og Meghan satte seg sammen med den amerikanske talkshowdronningen Oprah Winfrey for et eksplosivt intervju.

Paret anklaget at de ikke ble støttet av kongefamilien da de slet med psykisk helse, og antydet at det var rasistiske samtaler om fargen på babyen Archies hud.

Noen anklager fra paret har imidlertid blitt motbevist - inkludert en påstand om at paret giftet seg i skjul før bryllupet på TV 19. mai 2018.

Se Også: