'F ** k off skinny Adele, jeg elsket deg akkurat som du var'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Jeg kommer bare ut og sier det, jeg er sliten av at Adele nå er tynn.



Premiership premiepenger 2014

Det begynte da hun dukket opp og så ut som om hun hadde gitt opp karbohydrater før hun deltok på Drakes bursdagsfest (begge dodgy beslutninger etter min mening).



Hun så riktignok flott ut, og etter å ha sagt at hun hadde 'byttet gråt for svette' slapp jeg henne. Hvis hun lever sitt beste liv etter et dårlig brudd, får hun mer makt.



Men så kom bildene fra Halloween -festen hennes og så julen hennes, med midjen som krympet raskere enn tålmodigheten min når jeg sitter ved siden av en manspreder på toget.

Det siste sugerøret for meg kom da hun ble sett på ferie i Karibia med Harry Styles.

Adeles dramatiske vekttap da det avslørte at sangeren mistet hele syv steiner (Bilde: thehotteainc_/Instagram)



Adele på BRIT Awards 2016 (Bilde: WireImage)

Adele så ut som en skygge av sitt tidligere jeg da hun boltret seg i sanden i en tynne kjole, cocktail i hånden.



Det påstås at hun har mistet rundt syv steiner og gått fra størrelse 18 til størrelse 12 etter å ha påtatt seg en ny livsstil som jeg antar ikke innebærer å spise lunsj ved skrivebordet innen klokken 11, så du må komme ut for en til to.

Nå kan jeg høre ropene om & apos; skinny shaming & apos; herfra, og ja, jeg er ikke noen som ser ut som om de noen gang har sagt nei til pizza, men hør meg - Adeles størrelse var en del av hennes appell.

Ja, hun har noen bangers (la den første grunnleggende b **** som ikke har hulket i prosecco under Someone Like You kastet den første steinen), men det var Adele's jente ved siden av sjarm, kurver og suveren evne til å sette foten i det som gjorde at vi elsket henne.

Sangeren ser slank ut på Halloween

Hvem kunne glemme da hun vendte en langfinger på BRITTENE fordi 'draktene' prøvde å kutte talen hennes?

Eller da hun burped på scenen i løpet av sin karriere-definerende Glastonbury-overskrift, fordi hun på forhånd nølte en 'skitten burger'?

Kan den tynne Adele få sliten å ringe sjefene når hun sulter fordi alt hun hadde til middag var et salatblad og en halv porsjon uskåret kylling?

Burper hun til og med lenger?

Gud forby at hun slipper sine Tottenham-røtter for LA-livsstilen, og bytter kebab etter kvelder i skjeer for et sted med quinoa før hun kjøper vagina-duftende lys med Gwyneth Paltrow.

Adele ser ugjenkjennelig ut da hun oser av glamour i julesnap etter vekttap

Adele viser frem sitt vekttap på julebordet (Bilde: Adele/Instagram)

Samtalen rundt kjendis -vekttap er alltid vanskelig.

Gemma Collins ser ut til å være i en evig tilstand av å hate kroppen sin, til tross for at hun ble noe av et ikon for pluss størrelse/memay -dronning.

Folk skal være fri til å gjøre hva de vil med kroppen sin; uansett hvor du er i størrelse 6 eller størrelse 26, gjør du det så lenge det gjør deg glad.

Adele sa at hun byttet svette for å gråte & apos;

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Men når det er så få kjendiser som er over en helt normal størrelse 16 (eller til og med en like nydelig 10), får vi andre bare dødelige til å føle at vi ikke er gode nok.

Virkelig, det er ingen av mine eller noen andres virksomhet hvilken størrelse Adele er eller hvilket nummer hun ser på vekten, men når vi har gått tom for kjendiser som ser ut som om de kunne drikke deg under bordet og gå for en stek opp på den fete skjeen dagen etter, hva er poenget lenger?

Unnskyld meg mens jeg sender min kjærlighet til min neste burger.

Se Også: