Topp 10 julemarkedsturer med buss - både i inn- og utland

Reise

Horoskopet Ditt For I Morgen

Julebygninger i Brugge

I Brugge: Et av Europas mest populære julemarkeder(Bilde: Dave Porter)



sam smith høye hæler

Julemarkeder og bussturer går sammen som glitter og feelys.



De gir deg en sjanse til å nyte feststemningen, ta noen flotte gaver uten å bekymre deg for bagasjegrensene for flyselskapet eller om du kan få den gløgget før du kjører tilbake.



Med hjelp av findacoachholiday.com vi har funnet de beste pausene hjemme og i Europa.

Julemarked og rådhus, Albert Square, Manchester

Mad for it: Christmas in Manchester (Bilde: Robert Harding World Imagery)

  1. Manchester
    Bli sint på Manchesters julemarkeder, og nyt deretter litt designer -shopping på Cheshire Oaks på en busstur med Harry Shaw Coach Holidays. Manchester Albert Square og St Ann's Square vil være hjemsted for mer enn 300 boder, hvor handelsmenn fra hele Europa viser tradisjonelle trepynt, treleker, dukker sammen med smykker og keramikk og ikke glemmer viner og øl til julehygge. Og du kommer til å plukke et antrekk for festsesongen på Cheshire Oaks, et av Europas største designeroutletkomplekser, som tilbyr opptil 60 prosent rabatt.
    Avtalen: Avreise 22. november, to dagers pause koster fra £ 69,95 inkludert reise og overnatting på hotell med middag og frokost og bussreiser. 02476 455544




    handler maplin fortsatt
    Edinburgh i julen

    Hovedstadsshow: Edinburgh i julen (Bilde: Kathy Collins)

  2. Edinburgh
    Dra nordover til Edinburgh når den skotske hovedstaden vil være vert for ikke bare et tradisjonelt Highland Village Market, men et tysk julemarked. Stallholdere fra Frankfurt vil servere solid tysk mat inkludert bratwurst, stekte potetkaker, som skal vaskes ned med øl og Gluhwein. Real Scottish Fair vil også tilby godbiter og ullhatter og votter for å holde varmen inne og ute. Andre høydepunkter inkluderer et besøk på Royal Yacht Britannia og tid til å utforske Loch Lomond og Trossachs.
    Avtalen: Tre netters pause med avgang 30. november koster fra 339 pund inkludert halvpensjon på et firestjerners hotell og tur-retur-reise med Barnes Coaches. 01793 821303


    HMS Victory

    Historie: HMS Victory på Portsmouth Historic Dockyard (Bilde: Getty)



  3. Portsmouth
    Ta et skritt tilbake i tid og besøk Portsmouths historiske havn for å feire en viktoriansk julefestival med livlig underholdning, fargerike kostymer og et stort festlig marked. Denne korte pausen inkluderer utflukter til Winchester, Portsmouth og Southampton.
    Avtalen: Avreise 27. november, en to netters pause med ferdigheter starter fra £ 149 s inkludert reise og halvpensjon. 0845 666 5544


    Castle Howard

    Imponerende: Castle Howard (Bilde: Getty)

  4. Yorkshire
    Du vil se Yorkshire -kremen på denne turen som går 5. desember. Nyt den varme gløden fra Castle Howards palassrike rom fra 1700 -tallet opplyst av stearinlys og prydet med tradisjonelle dekorasjoner og gigantiske juletre. Besøk også Grassington og Skipton, to sjarmerende landsbyer i Yorkshire Dales.
    Avtalen: Fra £ 239 s inkludert reise og halvpensjon som bor på Best Western Milford Hotel i Leeds 0208686 2378


    Julemarkedsboder og rådhus, sentrum, Birmingham

    Trailblazer: Birmingham (Bilde: Robert Harding World Imagery)

  5. Birmingham
    Brum var den første britiske byen som virkelig omfavnet det tyske julemarkedet. Birminghams julemarked i Frankfurt i november og desember. Det største autentiske tyske markedet utenfor Tyskland og Østerrike med mer enn 180 boder som knytter seg til byens julehåndverksmesse hvor lokale håndverkere selger sine egne håndlagde varer.
    Avtalen: Fra £ 89 s å inkludere reise og overnatting B&B eller fra £ 25 for en dagstur med Edwards Coaches. 01443 202048


    Grand Market i Brugge

    Kult: Grand Market i Brugge

  6. Kent og Belgia
    Du starter med å virkelig nyte den Dickensianske atmosfæren på denne tre netters turen fra 5. desember. Den starter i Rochester med gateunderholdning i viktoriansk stil, parader med levende lys og julesanger-konserter, alt mot bakgrunnen til Rochesters slott, katedral og historiske sentrum. Neste dag reiser du over kanalen til middelalderbyen Brugge og det sjarmerende julemarkedet. På hjemreisen stopper du på Canterbury for å vandre rundt bodene i julemarkedet i det historiske sentrum.
    Avtalen: Gold Crest har en tre netters tur, med base i Folkestone fra £ 199 s inkludert reise og halvpensjon. 01943 433 457


    Valkenburg: Julehule

    simon thomas nye kjæreste

  7. Nederland
    For et av de beste europeiske julemarkedene Utforsk den vakre nederlandske byen Valkenburg på denne tre netters ferien som går 28. november. Holdt i en serie huler som opprinnelig ble bygget av romerne, er det et av Europas mest stemningsfulle festmarkeder - med julenissen tar bolig i Velvet Cave. Boder ligger ved siden av et kapell fra 1700 -tallet som også er innebygd i hulene - og du finner rikelig med gløgg, pepperkaker og musikk.
    Avtalen: Tre netter fra £ 279 pp, inkludert frokost og to middager pluss reiser med Crusader Holidays. 01255 425453


    Bli i ånden på julemarkeder i Skandinavia

    Fantastisk: København

  8. Skandinavia
    Du vil oppleve jul i København, Malmö og Lubeck på denne syv netters turen med Leger. Avreise 1. desember tilbringer du tre netter i den danske hovedstaden København, og ser det magiske julemarkedet i Tivoli. Dagen etter reiser du over den spektakulære Øresundsbroen til Sverige til Södertull -markedet i Malmö. Tilbring en natt i Tyskland i den gotiske byen Lübeck, som har holdt julemarked siden 1648. Besøk også Munster med 300 boder, på bakgrunn av det opplyste gamle kvarteret.
    Avtalen: Priser fra £ 589pp i 7 dager med reiser inkludert B & B -innkvartering og noen middager. 0844 504 6250


    Reims & apos; markedet tilbyr champagne og ost

    Feir: Reims & apos; markedet tilbyr champagne og ost

  9. Frankrike
    Jul med alle boblene! Nipp over kanalen og utforsk Paris og Reims - hjemmet til Champagne med denne fem dagers turen fra Shearings. Tilgjengelig i november og desember, vil du besøke en champagnesalong samt den historiske byen Reims som har over 100 boder rundt katedralen før du drar til Paris for litt mer festlig stemning - det er markeder i hele den franske hovedstaden.
    Avtalen: En fem dagers tur starter på £ 329 sider inkludert reiser, B & B -innkvartering og noen middager. 0844 209 7143.


    Julemarked for bad 2007

    Nyt det: Bath Christmas Market

  10. Vestlandet
    Du vil kunne nyte den georgiske atmosfæren i Bath på denne turen på en natt med Newmarket Holidays. De brosteinsbelagte gatene rundt klosteret vil løpe gjennom slutten av november og desember, og vil bli fylt med boder. Turen er basert på Express by Holiday Inn at Swindon og inkluderer også en omvisning i Cotswolds, inkludert turer til Bourton-on-the-Water og Stow-on-the-Wold.
    Avtalen: En to dagers tur med bed and breakfast overnatting og alle reiser starter på 85 pund. Hentepunkter over hele England er tilgjengelige. 0330 160 7704

Les mer

som spiller cain dingle
Julemarkeder
De beste julemarkedene i Storbritannia Europas beste julemarkeder Guide til Praha i høytiden Siste nytt

Se Også: