Martin Lewis -fan forklarer hvordan han sparte 2.280 pund i rentekostnader for kredittkort

Martin Lewis

Horoskopet Ditt For I Morgen

Martin Lewis har delt en e -post fra en leser som sparte mer enn £ 2000 i kredittkortinteresse

Martin Lewis skisserte de sannsynlige endringene(Bilde: PA)



En Martin Lewis -fan har forklart hvordan han sparte 2.280 pund i kredittkortinteresse ved å bytte til en 0% -avtale.



Metoden Penger SparerEkspert leseren John brukte er kjent som en balanseoverføring, hvor du flytter gjelden din til et annet kort som har bedre rater.



Det innebærer å søke om et nytt kort som har en spesiell kampanjeperiode, der du betaler 0% rente på saldooverføringer for en bestemt periode.

chelsea vs frankfurt live stream

Dette gjør at du kan fortsette å betale ned gjelden på det nye kortet, men uten at den dyre rente legger til det du skylder.

Martin Lewis -fanen, bare kjent som John, sier at han så på å flytte gjelden sin etter at han ble stående uten inntekt under koronavirus -krisen.



Totalt sier han at bytte til et 0% balanseoverføringskort har spart ham £ 190 per måned på renter, som utgjør £ 2 280 i løpet av året.

Disse kortene skal ikke brukes til vanlige betalinger

Det er viktig at disse kortene ikke skal brukes til vanlige betalinger (Bilde: Getty Images/iStockphoto)



John skrev til Martin og MSE -teamet og sa: For et år siden, da arbeidsgiveren min nektet å betale meg, nektet å frata meg og nektet å gjøre meg overflødig, lot jeg meg uten inntekt.

liverpool vs wolves tv

Med et boliglån og en 8 -åring, økte kredittkortgjelden min raskt.

I løpet av det siste året har jeg brukt verktøyet ditt tre ganger for å gradvis få all kredittkortgjelden til 0% kort, og det sparer meg nå for litt over £ 190 per måned i rentebetalinger, som jeg bruker til å betale ned gjelden som raskt som mulig.

Selvfølgelig er det noen regler å følge hvis du vurderer å ta et 0% rentekort - forklarer vi nedenfor.

0% balanseoverføringskort - hva du skal vite

Disse kortene må brukes ansvarlig, ellers kan du ende opp med å øke gjelden din.

Først av alt må du sørge for at du kan fjerne gjelden før 0% renteperioden er over, eller du begynner å betale den representative apr.

Du må også alltid gjøre de minste tilbakebetalingene, ellers risikerer du å miste 0% rentefordel.

Til slutt bør du unngå å bruke eller ta ut kontanter på disse kortene, da prisene ofte ikke er billige, og du vil bare legge til det du skylder.

Hvis du tror at et overføringskort på 0% saldo kan fungere for deg, bruker du først en kvalifikasjonskalkulator for å sjekke hvilke du sannsynligvis vil bli godkjent for.

MoneySavingExpert har en 0% Balanseoverføring Matchmaker kalkulator som utfører et mykt kredittsøk og ikke vil bli sett av långivere.

fred og rose vest barn

Hvis du sannsynligvis vil bli godkjent for en, må du huske på at du fremdeles ikke får topprenten hvis den blir annonsert som opptil et angitt antall måneder på 0%.

Bare de med gode kredittpoeng vil sannsynligvis få annonsert det lengste antall måneder.

Imidlertid trenger du ikke nødvendigvis den lengste tiden for å betale ned gjelden din, så det er best å sjekke hvor lenge du sannsynligvis trenger.

Det kan være kortere kort tilgjengelig med billigere, eller noen ganger ingen avgifter, som vi forklarer nedenfor.

De lengste saldooverføringskortene som for tiden er på markedet er Sainsbury's og HSBC, som begge tilbyr 29 måneder med 0% - selv om Sainsbury's holder på mens alle som blir godkjent av HSBC definitivt vil få det beløpet.

Sainsbury -kortet kommer med et gebyr på 2% eller 3% på alle overføringer, mens det er 2,75% for HSBC, og hver vil gå tilbake til 21,9% representativ APR etter introduksjonsperioden.

Sainsbury's har også et kort med opptil 26 måneder på 0% og et gebyr på 1%, og Santander er den nest beste spilleren på 21 måneder - men det kommer med null gebyrer for overføringer.

Vi har løpt igjennom flere av Martins tips om saldooverføringskort, her .

Se Også: