Hvilken kanal er Liverpool vs Wolves? Oppstartstid, TV og detaljer om direktesendinger

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool -fansen får endelig et første glimt av deres side som Premier League -mestere på søndag når Wolves kommer til Anfield.



Det var helt tilbake 7. mars sist gang supporterne fikk slippe inn, da de røde slo Bournemouth 2-1.



Nå er byen i Tier 2 -koronavirusbegrensninger, opptil 2000 tilskuere kan ta seg gjennom turnstiles.



Liverpool har gått på helgenivå på poeng med Tottenham Hotspur på toppen av tabellen, men har fortsatt mange skadeproblemer, selv om Trent Alexander-Arnold og Naby Keita kan være tilbake.

I mellomtiden vil Wolves være uten ledende spiss Raul Jimenez som pådro seg en hodeskallbrudd i et hodestøt med David Luiz under forrige helges 2-1-seier i Arsenal.

Når er Liverpool vs Wolves?

Liverpool -kaptein Jordan Henderson

Jordan Henderson har kommet tilbake etter skade, men en rekke andre gjengangere i Liverpool er fortsatt ute av spill (Bilde: Liverpool FC via Getty Images)



rochelle og marvin baby

Wolves drar til Anfield for den siste Premier League -kampen som spilles på søndag.

Kick-off er klokken 19.15 og følger videre fra det nordlige London-derbyet mellom Tottenham Hotspur og Arsenal som starter 16.30.



Det er helgens nest siste toppkamp, ​​den siste var et derby ved sørkysten mellom Brighton og Southampton klokken 20.00 mandag.

Liverpool vs Wolves TV -kanal og livestream

Liverpool -keeper Caoimhin Kelleher

Jurgen Klopp berømmet Caoimhin Kellehers opptreden etter at han erstattet den skadde Alisson tirsdag, og han kunne starte igjen denne helgen (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

james corden med adele

Få de siste nyhetene rett i innboksen din!

Det har vært en hektisk sesong så langt - så pass på at du ikke går glipp av en eneste ting ved å melde deg på det strålende nye NEWSAM Football -nyhetsbrevet!

Alle de siste overføringsnyhetene og store historiene lander rett i innboksen din. Du vil ikke gå glipp av.

For å registrere deg, legg e -posten din øverst i denne artikkelen eller følg instruksjonene på denne lenken.

I motsetning til de tre første Premier League -kampene som spilles på søndag, vil Liverpool vs Wolves ikke være en del av Sky Sports Super Sunday.

I stedet, Amazon Prime har rettigheter til å vise oppstart klokken 19.15 på Anfield.

star trek star dør

Fans trenger en Prime -konto hos teknologigiganten for å se spillet.

Det koster £ 7,99 per måned eller £ 79 for et år, men en 30-dagers gratis prøveversjon tilbys, så så lenge du avbryter prøveperioden etter fire uker, kan du se dette og Amazons andre Premier League-kamper i desember, for gratis.

Du kan også følge all handlingen her.

Odds mellom Liverpool og Wolves

Pedro Neto feirer scoring for Wolves

Pedro Neto fant nettet til Wolves i sin 2-1-seier i Arsenal sist helg (Bilde: Basseng via REUTERS)

Ubeseiret i seks Premier League -kamper, har Liverpool slått Wolves i alle fire sammenstøtene siden Nuno Espirito Santo guidet Midlanders tilbake til topprunden i 2018.

De er 8/15 å fortsette sekvensen med en ny seier, mens Wolves & apos; sjansene for å bli det første laget til å vinne en seriekamp på Anfield siden april 2017 er vurdert som ikke høyere enn 11/2 .

Liverpool vil være ivrige etter å beholde sin rekord med å score i begge omganger i alle fem hjemmekampene i Premier League så langt denne sesongen - og de er 5/4 for å vinne halvtid og heltid .

Sju av de siste 10 hjemmeseirene i ligaen har imidlertid sett at begge lag scorer, og Liverpool vinner, men innrømmer et mål er en stor 11/5 .

alex sawyer priti patel

Men hvis du har lyst på en opprør, er 17 poeng fra de ti første kampene Wolves beste toppstart siden 1979/80, og bare Manchester United har vunnet flere PL-bortekamper enn sine syv i kalenderåret 2020.

Pedro Neto har scoret i back-to-back PL-kamper for Wolves og er en 3/1 når som helst tips, mens du ikke trenger å lete lenger enn Diogo Jota for et Liverpool -mål - selv om odds når som helst på 11/8 gjenspeiler hans siste varme serie.

Odds høflighet av thepools.com og kan endres.

Se Også: