Ricky Tomlinson forsvarer Royle Family -venninnen Sheridan Smith og sier 'stå av ryggen og la henne være i fred'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sheridan Smith, Ricky Tomlinson

Sheridan og venn Ricky



Tullstjernen Ricky Tomlinson i tull oppfordrer i dag Sheridan Smith til å hoppe tilbake fra problemene sine og holde kjeftene sine.



clive og amanda owen

Royle Family -legenden Ricky lar rive til stjernens motstandere i et eksklusivt Sunday NEWSAM -intervju og sier at en pause er akkurat det den utmattede skuespilleren trenger.



Sheridan, 34, måtte trekke seg fra West End -musikalen Funny Girl etter en elendig uke.

Men Ricky, 76, sier: Folk må la henne være i fred. De burde komme av ryggen hennes.

Hun er flott. Jeg tror problemet er at hun er utslitt. Hun trenger å komme seg vekk og sette føttene opp i noen uker, for deretter å gå helt uthvilt tilbake og det er det.



Hvis jeg var i hennes sko, ville jeg ikke legge merke til noen, så ta en hyggelig pause og gå tilbake til jobben og vinn noen av disse Baftasene.

Det ville holde kjeft. Hun er en fantastisk skuespillerinne.



Les mer: Stresset Sheridan meldte seg ut med utmattelse

Sheridan Smith ankommer House Of Fraser British Academy Television Awards 2016

Sheridan Smith ankommer House Of Fraser British Academy Television Awards 2016 (Bilde: WireImage)

Rickys kommentarer kommer når vi kan avsløre at Sheridan, stjernen i populære TV -programmer som Cilla og The C Word, skal ta en ferie på et helsetilbud for å komme tilbake til sitt beste.

alex jones ingen giftering

Hun har innrømmet overfor venner at hun trenger å hvile etter å ha tatt for mye arbeid de siste to årene. Og hun vurderer til og med å slutte Storbritannia for Amerika, som hennes gamle flamme James Corden.

Sheridan har møtt en tumultfylt tid, trukket seg ut av Funny Girl og deltatt i en Twitter -krig med sine kritikere.

Ricky tomlinson

Ricky tomlinson (Bilde: Ian Cooper)

I mars fikk hun vite at hennes kjære pappa Colin, 80, har kreft. Hun har beskrevet familien sin som helter og sa tidligere: Jeg vil bare jobbe hardt og gjøre dem alle stolte hjemme. Jeg vet at jeg oppfører meg som en tøff cookie - men jeg er en sårbar liten jente som elsker familien min.

Ricky var som en farsfigur for Sheridan da hun dukket opp i The Royle Family fra 1999 til 2000. Han spilte hovedrollen som den legendariske tv-loaferen Jim Royle og Sheridan spilte Emma-kjæresten til tv-sønnen Antony, spilt av Ralf Little.

Ricky sier Sheridan alltid har vært veldig nær Colin og mamma Marilyn og pleide å dukke opp på scenen med dem.

SHERIDAN SMITH som CILLA SVART

Sheridan som Cilla (Bilde: ITV)

Han forklarer: Mamma og pappa var en country- og vestlig handling. De var veldig, veldig gode på landskretsen.

Sheridan reiste seg ofte og gjorde en liten sporet med dem.

Den tidligere Corrie -stjernen Denise Welch, som har lidd av depresjon, støttet også skuespilleren ved britiske LGBT Awards fredag ​​kveld.

Hun sa: Jeg tror alle bør slutte å banke på henne. Hun er et lysende lys i skuespillerverdenen. Vi burde alle komme bak henne.

The C Word - Lisa Lynch (SHERIDAN SMITH)

C -ordet (Bilde: BBC)

er Maya død i emmerdale

Sheridans krise startet for 10 dager siden da hun trakk seg ut av Funny Girl en halv time etter forestillingen - og skyldte på tekniske vanskeligheter.

Så søndag ble hun avbildet skuffet da hun gikk glipp av en beste skuespillerinne Bafta for hennes skildring av forfatteren Lisa Lynch i BBC -dramaet The C Word. Den hadde også blitt nominert til beste singeldrama. Hun druknet sine sorger ved å feste natten sammen med venner, inkludert mannens øyeblikk Tom Hiddleston og rapstjernen Professor Green.

Men mandag så det ut til at humøret hennes endret seg. Hun trakk seg også fra kveldens Funny Girl -forestilling. Etter en rekke negative kommentarer om måten hun tok Bafta -nederlaget på, avfyrte hun en rekke misfornøyde meldinger på Twitter.

apollo wizzer balansesykkel

Etter ytterligere to no-show på teatret ble det kunngjort at hun tok opptil en måned fri på grunn av stress og utmattelse.

Sheridan Smith som Emma Kavanagh

Sheridan Smith som Emma Kavanagh i Royle Family

Det antas at farens helse - 26 år etter at broren Julian døde av kreft - har mye å gjøre med Sheridans skjøre tilstand. Venner tror nå at hun trenger en lengre pause fra teaterrollen.

En kilde sa: Hun trenger sannsynligvis lenger enn en måned. Hun kjenner en stor vekt på skuldrene akkurat nå.

Hun føler seg skyldig i at hun har sviktet folk ved å ikke klare å takle jobb mens hun er så hjerteskjæret over faren sin og sint over negative Twitter -kommentarer.

Hun er til og med bekymret for at hun har sviktet familien til Lisa Lynch på en bisarr måte, fordi hele fokuset i The C Word at the Baftas var fokusert på at hun så opprørt ut. Hun ville at de skulle se hvor glad hun er for at Lisas minne er blitt feiret. Men Lisas bror Jamie McFarlane uttalte seg til støtte for Sheridan denne uken. Han skrev: Jeg tror hun har rett til å vise den helt naturlige menneskelige reaksjonen av skuffelse da hun innså at The C Word ikke hadde vunnet.

En kilde fortalte Sunday NEWSAM at Sheridan vurderer et helsetilbud, oppfordret av venner og familie. I oktober i fjor tok hun fri fra filmingen for å besøke Champney's Health & Spa Resort i Tring, Herts.

Ralf Little som Jonny og skuespillerinne Sheridan Smith som Janet

Ralf Little som Jonny og skuespillerinne Sheridan Smith som Janet

beste dyrehagen i england

Kilden sa: Hun ønsker å få livet tilbake i kontroll og føler virkelig at et ernærings- og treningsprogram vil få henne tilbake på sporet. Hun snakker også med noen for å hjelpe henne med stresset og energinivået. Sheridans fremgang til berømmelse var meteorisk. Etter Royle Family spilte hun igjen med Ralf Little i Two Pints ​​of Lager and a Packet of Crisps, som gikk i åtte år. Da var hun med i Gavin & Stacey, Jonathan Creek og West End -musikalen Legally Blonde - som hun vant en Laurence Olivier -pris for.

Bare de siste to årene har hun filmet nesten et dusin TV -programmer. I 2014 -serien Cilla spilte hun sen entertainer Cilla Black. Hun har også spilt i Inside No 9, Black Work og The Widower.

Men venner frykter at hun kan ha tatt på seg for mye. Will Mellor, hennes venn og medstjerne i Two Pints ​​of Lager, sa: Jeg tror hvem som helst ville ha det vanskelig hvis du kommer fra ett sted, og i neste minutt er du hovedskuespillerinne i landet.

Det ville være tøft for noen å takle dette presset. Ingen lærer deg hvordan
takle det.

Sheridan vurderer også å flytte til Hollywood, og forteller Twitter -fans i en rasende rant at hun drar til Amerika hvis mobbingen fortsetter.

En kilde sa: Hun føler at folk er raske til å kritisere henne her, mens de er langt mer positive over dammen, og hun vet at hun ville bli en stor hit der.

Men akkurat nå er faren hennes fokus, og hun vil bare tilbringe tid med ham og familien - og komme tilbake til å føle seg bra med seg selv.

Se Også: