Gift ved første blikk singletonene Stephanie og Clark 'finn romantikk' etter hjertesorg på showet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gift ved første blikk kan faktisk ha skapt en varig romantikk etter at to personer som hadde hovedrollen i serien i forskjellige år har koblet seg til.



Stephanie Saint-Remy og Clark James har utløst rykter om romantikk etter å ha blitt oppdaget på en koselig date i London sentrum.



Begge ble ødelagt av showet som hevder å matche singletons av vitenskap for å skape et varig ekteskap. Kobber Steph, som ble matchet med kjærlighetsrotte CBB -stjernen Ben Jardine, og Clark, som giftet seg med Melissa tilbake i sesong 2, antas å ha blitt nære etter å ha kontaktet hverandre på sosiale medier.



Det antas at romantikken er så seriøs. Steph vurderer å emigrere for å bli med Clark i New Zealand, og skrev et koselig øyeblikk av paret. Vi sees snart under Clark! '

Kilder sa til NEWSAM Online: 'Det er alvorlig kjemi mellom disse to - gnistene fløy.'

Paret så veldig koselig ut



Begge led hjertesorg på Channel 4 -showet, som ennå ikke har gitt et varig ekteskap i Storbritannia, med Ben som jukser Steph og impregnerer en annen kvinne. Clark skilte seg også raskt fra Melissa.

I en uttalelse tilbake i 2016 sa Clark: 'For å legge til litt klarhet rundt situasjonen, da det ser ut til å være mange historier som flyter om. Meg selv og Melissa bestemte seg for å skille hverandre, belastningen på å bo i Milton Keynes var ganske tøff for forholdet vårt.



Melissa giftet seg med Clark etter at de ble matchet vitenskapelig

Melissa giftet seg med Clark etter at de ble matchet vitenskapelig - romantikken deres var imidlertid dømt (Bilde: Chris Morgan)

Steph og Ben skiller seg etter at han jukset henne under ekteskapet (Bilde: Kanal 4)

'Beslutningen om å flytte tilbake til London var min. Vi satte oss ned og diskuterte med alt som hadde foregått. Jeg følte ikke at Milton Keynes er et sted jeg ønsket å utvikle forholdet. Reisen vi gikk på var en veldig intens og spennende, det var forskjeller på begge sider, og det var veldig tydelig etter hvert som tiden gikk.

'Det er ikke en unse angrer, og jeg kan helhjertet si at dette var en fantastisk opplevelse å møte Melissa, og jeg ville gjøre alt igjen for å møte henne igjen. Jeg har flyttet tilbake til London for å fortsette med karrieren min og vil fortsette å ha et godt vennskap med Melissa. Det er mange historier om negativitet eller fiendskap, men enhver person ville være heldig som har Melissa i livet. '

beste dyrehagen i Storbritannia

Det antas at Clark flytter til New Zealand.

Se Også: