Marks & Spencer lanserer sitt første lojalitetskort noensinne - slik fungerer det

Marks & Spencer

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du kan ikke tjene poengene dine - men lojale kjøpere får fordeler



High street kjede Marks & Spencer har økt lojalitetskortkrigene med lanseringen av Sparks i dag.



Men i en vri gir ikke M & S -medlemskortet shoppere kuponger å bruke eller poeng å bytte mot produkter - i stedet låser det opp fordeler.



For mens Tesco Clubcard innehavere kan innløse poengene sine for dagligvarer og husholdningsartikler og Nektarkort innehavere henter poeng hos Sainsbury for å bytte inn produkter eller dager ute, Sparks -kortholdere vil bare få spesialtilbud og invitasjoner til å lagre arrangementer.

Shoppere som registrerer seg for ordningen vil tjene ti gnister for hver £ 1 som brukes i butikker og motta ytterligere ti poeng for transaksjonen.

De kan øke gnistene med 25 poeng for å skrive en flatterende eller sviende online anmeldelse av et produkt og 50 poeng for shwopping - donere et gammelt plagg når du kjøper et nytt antrekk.



En talsperson sa: Medlemmer vil samle poeng på samme måte som i et videospill - poengene har ingen pengeverdi, og de blir aldri brukt.

De er en måte å få tilgang til eksklusive tilbud og personlige rabatter hver gang medlemmer handler eller samhandler med oss ​​på nettet.



Shoppere kan øke poengene sine ved å gå gjennom produkter

Kort hentes i butikker, men må registreres online sammen med brukernes hobbyer og interesser fra mote og musikk til sport og matlaging.

Disse detaljene bestemmer deretter hvilke tilbud eller rabatter de mottar - for eksempel 10% rabatt på friske blomster eller en bedre flaske vin eller godbit til et måltid.

I henhold til lojalitetskortordningen vil 3000 gnister låse opp prioritert tilgang til nye moteområder og 5000 vil gi kortinnehavere sjansen til å gjøre kupp online 24 timer foran mengden.

Og ekstrem lojalitet på 14 000 gnister vil åpne opp for arrangementer som catwalk -show og mesterklasser, mens 17 000 vil delta i kortholder i trekninger med premier som en tur til en sørafrikansk vingård eller jul som er tatt vare på.

Patrick Bousquet-Chavanne, administrerende direktør i M&S sa: Kunder forteller oss at de ønsker å være en del av noe spesielt, og det er nettopp derfor Sparks er en klubb.

Som medlem er du mer enn en kunde, og du får mest mulig ut av M&S med skreddersydde tilbud, prioritert tilgang og invitasjoner til eksklusive arrangementer. Det er et toveis forhold - medlemmer forteller oss hva de liker, velger sine egne skreddersydde tilbud og blir belønnet for å dele sine synspunkter.

Det har tatt nesten et år å fullføre ordningen, og en vellykket tre måneders prøveperiode på 100 000 medlemmer vil se Marks ta Sparks landsdekkende i dag med en massiv reklamekampanje som lanseres neste uke.

Speilkupongkoder

I samarbeid med Speil rabattkoder

Hvis du leter etter flere gode måter å spare på din favoritt high street og nettbutikker, er NEWSAM sin egen rabattkode nettsted er alltid full av tilbud.

Velg unike koder for toppmerker som Merker og Spencers , Oase , gulv , Debenhams , og Dorothy Perkins og mer som kan innløses med din neste nettbutikk. Det er også eksklusive besparelser.

Se Også: