Marko Arnautovics historie med Erik ten Hag forklarer Man Utds overgangsinteresse

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United skal ha lansert et overraskende bud på Marko Arnautovic, men hans historie med å spille under Erik ten Hag og Steve McLaren kan forklare den interessen.



Arnautovic spiller for øyeblikket for Bologna etter å ha vært med tidligere Premier League for Stoke City og West Ham Forent. han forlot Hammers bittert i 2019 for den kinesiske Super League-siden Shanghai Port.



Men med de røde djevlene nå desperate å signere en spiss med Anthony Martial skadet og Cristiano Ronaldo krever avgang, han har dukket opp som et mulig mål. Østerrikeren scoret 43 mål i Premier League i løpet av sin tid i Stoke og West Ham.



prins Philip og dronningen

Han nådde doble sifre for Bologna forrige sesong, og scoret 15 ganger på 34 opptredener i alle konkurranser. Og med deres fremadrettede alternativer få og langt mellom, The Athletic rapporterer at United har lansert et bud på 6,8 millioner pund for å signere ham.

Flyttingen er kanskje ikke så ut av det blå som det ser ut til å begynne med, med Arnautovic som har en historie med Ten Hag og McLaren. Spissen var på FC Twente da McLaren tok ansvaret for Eredivisie-siden sommeren 2008.

Han signerte raskt en ny kontrakt med den nederlandske siden, og ble en gjenganger i McLarens lag. Han scoret 14 mål og fikk åtte assist i alle konkurranser, da han gjorde 41 opptredener totalt.



SI DIN MENING! Ville Marko Arnautovic være en god signering for Manchester United? Kommenter nedenfor .

 Arnautovic spilte under United-sjef Ten Hag og hans assistent Steve McLaren i FC Twente
Arnautovic spilte under United-sjef Ten Hag og hans assistent Steve McLaren i FC Twente

Disse målene hjalp Twente til å sikre en andreplassering i den nederlandske toppklassen og nå knockoutstadiene i UEFA-cupen. Arnautovic ville bli med Inter Milan den påfølgende sesongen, mens McLaren ledet Twente til deres første Eredivisie-tittel noensinne.



McLaren er selvfølgelig nå assisterende sjef i United til Ten Hag, som var engelskmannens nummer to i Twente. I følge The Athletic er Ten Hag en 'innflytelsesrik stemme' i beslutningen om å målrette 33-åringen.

Hans styrke og karakter sies å være de egenskapene United-sjefene beundrer mest ved ham når de ser ut til å bringe ham inn som lagspiller. Han har fortsatt to år igjen av kontrakten med Bologna, som ble nummer 13 i Serie A forrige sesong.

en annen nivåmerkebaron

Det antas at Arnautovic vil komme inn for å dekke Ronaldo og Martial hvis han ankommer Old Trafford. Han blir sett på som et alternativ til Benjamin Sesko, med United som har fått problemer da de prøver å kjøpe spissen fra Red Bull Salzburg.

Med Martial skadet og kondisjonsbekymringer over Ronaldo, startet United den nye Premier League-kampanjen uten en anerkjent spiss. Men med Brighton Ronaldo tok en 2-0-ledelse og ble hentet inn fem minutter ut i andre omgang.

Selv om de røde djevlene trakk tilbake et mål, var det en katastrofal åpningskamp for den nye æraen under Ten Hag. Han vil nå sannsynligvis øke innsatsen for å styrke troppen sin, med mindre enn en måned igjen før overgangsvinduet stenger til januar.

Vinnie Jones og Gazza

Se Også: