Roy Keane kan ikke motstå å grave på Cristiano Ronaldo når returen til Man Utd faller flatt

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Cristiano Ronaldo kunne ikke bli Manchester Uniteds helt etter å ha kommet fra benken mot Brighton , og det hørtes ut som Roy Keane ikke var så overrasket.



Erik ten Hag henvendte seg til Ronaldo kort tid etter pause i nederlenderens første Premier League-kamp på Old Trafford, men Graham Potters imponerende Brighton-lag ødela den nye managerens debut.



jente med 3 bryster

Pascal Gross scoret to ganger i første omgang – den andre på slutten av et flytende Seagulls-trekk som rev United fra hverandre – og hjemmepublikummet ble lamslått.



I Sky Sports studio kl West Ham , hvor han dekker Hammers kamp med Manchester City , Keane kunne ikke skjule sin forakt for sin tidligere sides oppvisning på heltid.

'Først av alt, Brighton har vært utmerket - la oss gi dem æren før vi begynner å kritisere Man Utd,' sa Keane.

'Man Utd ser veldig, veldig skjør ut, samme problemer, stiller spørsmål ved personligheten i laget, problemet er ute av besittelse at de ser så åpne ut.



'De startet greit, stor sjanse for Fernandes at han skulle treffe målet. Men etter det, Brighton har vært utmerket, Man Utd mangler overalt, så åpent er det usant.

'Vi burde ikke være så overrasket fordi vi snakker om endringene i laget, personligheten til manageren, selvfølgelig vil han trenge tid.



 Ronaldo klarte ikke å påvirke etter å ha kommet inn
Ronaldo klarte ikke å påvirke etter å ha kommet inn ( Bilde: REUTERS)

'Men jeg går tilbake til personlighetene i laget, midt i parken overalt, hull overalt. Eriksen, Fernandes, ute av besittelse Man United er like fattige av alle lag i Premier League , jeg vet at det er tidlig, men jeg går tilbake til vanene fra forrige sesong. Det er greit når du er i besittelse, men ute av besittelse, for åpen.'

Da kameraet deretter klippet til Ronaldo, som forberedte seg på å komme på kort tid etter pause, ble Keane spurt av programleder Dave Jones om han trodde portugiseren kunne påvirke.

( Bilde: REUTERS)

Keane kunne da ikke la være å referere forrige helg, da Ronaldo forlot Old Trafford før slutten av Uniteds vennskapsoppgjør med Rayo Vallecano, spissens eneste 45 minutter av pre-season.

'Ja vel, jeg er glad han ikke dro tidlig,' sa Keane, 'men han er åpenbart et godt alternativ.'

«Men problemet er at United må begynne å jage, og Brighton er et altfor godt lag til å ikke slippe dem ut, de kan plukke dem ut.

'Men han må selvsagt gjøre endringer.'

Ronaldo dukket opp åtte minutter ut i andre omgang, men til tross for et selvmål fra Alexis MacAllister som dro dem tilbake i kampen, tapte United til slutt 2-1 for å gi Ten Hag en marerittstart.

Se Også: