Menneskets urovekkende grafiske anmeldelse av Gummy Bears får folk til å gråte av latter

Merkelige Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Søtsakene ser så uskyldige ut (arkivfoto)(Bilde: Amazon)



Har du noen gang hatt sukkerfrie Haribo Gummy Bears?



Hvis anmeldelsene på Amazon er noe å gå etter, må du være ganske modig for å prøve dem.



Produktet ser ikke ut til å være tilgjengelig på nettet, men før de sluttet å bli solgt, strømmet hundrevis til nettstedet for å dele sine egne erfaringer med å spise disse søtsakene som de hevdet kom 'fra dypet av helvete'.

Selv om bjørnene kan ha sett uskyldige ut, ble de laget med en sukkererstatning kalt Lycasin, som inneholder sukkeralkoholen Maltitol.

Ingrediensen er trygg for de fleste å spise, men når den spises i store mengder kan den forårsake gass, oppblåsthet og diaré - noe som er tydelig i Amazon -anmeldelser.



En mann ved navn Joshua ga godteriene en stjerne og la ut en spesielt grafisk, men morsom anmeldelse, som sammenlignet etterspillet med en ikonisk scene fra Game of Thrones.

Joshua sa: 'Jeg sitter her og skriver denne anmeldelsen klokken 04.00 fra min porselens trone, et inventar du vil bli altfor godt kjent med hvis du velger å spise disse søte små bjørnene fra helvetes groper.



'Jeg måtte spise et halvt kilo av disse små b ***** dene etter at Man City må ha trodd at de spilte amerikansk fotball den andre uken, og de tapte for et lag med Arsenal scrubs.

'Som en langsom oppbygging av en Martin Scorsese-film ventet imidlertid bjørnene på at dåpsscenen skulle ødelegge innsiden min. Det begynte med kramper, veldig lik å gjøre 1000 crunches og deretter bli tvunget til å holde den 1001ste crunchen på ubestemt tid.

'Så kom den første & apos; run & apos; som åpnet de ordspråklige flomportene. Jeg er over 30 og jeg begynner å lure på om disse bjørnene vet det og vil sende meg tilbake til boksen for hvert år jeg har vært på denne jorden og få meg til å lure på hvorfor jeg noen gang har blitt født.

'Mellom gastrointestinale anfall av trykk som vasker innsiden av toalettet mitt fra anusen min, lå jeg i sengen og følte meg som om noen skulle slå meg i magen, jeg eksploderte og gjorde veggene på soverommet mitt til en skitten Jackson Pollock -gjengivelse . '

Mange sa at de brukte mye tid på toalettet etter å ha spist søtsaker ... (Bilde: Getty Images/EyeEm)

Han la til: 'Spis disse hvis du tør, men vær advart, de skal ikke være bagatellmessige med mindre du vil at toalettet ditt skal være en iscenesettelse for gjentatte avføring av The Red Wedding from Game of Thrones.'

En annen anmeldelse av en kjøper lyder: 'Jeg trodde at tingene folk sa om sukkerfrie gummier var overdrevne ... for en tosk jeg var. Jeg skriver dette i håp om at fremtidige generasjoner vil bryte syklusen og aldri trenger å leve gjennom det som skjedde med meg i de rystende timene som skulle komme.

'Den kvelden lå jeg våken i sengen, svettet, fiste voldsomt og kunne ikke sove fordi jeg måtte løpe på do hvert par minutter. Stanken var uforlignelig med alt jeg noen gang hadde luktet før.

'Det var som en atombombe hadde sprunget i tarmen min.'

Det er mange flere anmeldelser akkurat som disse, og de har holdt folk veldig underholdt.

En kvinne ved navn Laura forlot sitt eget svar, og takket folk for at de delte dem da de hadde gitt henne en latter i disse stressende tider.

Hun kommenterte: 'Leter etter sukkerfrie gummier midt på natten. Kan ikke sove for stresset om koronaviruset.

'Uansett ville jeg bare si takk til anmeldere fordi deres anmeldelser fikk meg til å le hardere enn jeg har gjort på lenge. Takk skal du ha!'

oppsiden sann historie

En bruker ved navn Nadine var enig og skrev: 'Herregud !!!! Takk for latteren og for en gang de glade tårene. Vi trenger flere anmeldelser som disse. '

Noen ved navn Cindy la til: 'Jeg tisset nesten på meg selv og lo! De er hysteriske. '

Har du en historie å dele? Vi vil høre alt om det. Send oss ​​en e -post på yourNEWSAM@NEWSAM.co.uk

Se Også: