Hvorfor ble Danielle Lloyd og Jamie O'Hara skilt? Hvordan mamma av hans tre barn ble innvilget quickie -skilsmisse fra kjærlighetsrotte

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Rex/FameFlynet)



Jamie O & apos; Hara var den lovende Blackpool -midtbanespilleren gift med den glamorøse WAG Danielle Lloyd.



Det tidligere paret giftet seg i 2012 og har tre barn sammen: Archie, syv, Harry, seks og George, fire.



Men de ble skilt bare to år senere - så hvorfor ble de skilt?

Den tidligere frøken Storbritannia har tidligere fortalt hvordan hun var forbløffet over å lese i et papir at Jamie hadde lurt henne.

Jamie O & apos; Hara og modellen Danielle Lloyd giftet seg i 2012 (Bilde: Getty Images)



De delte seg etter juksekrav (Bilde: PA)

Og da det viste seg at han hadde vært utro mer enn en gang, visste Danielle at det var over.



Hun ble innvilget en hurtig skilsmisse fra Jamie i desember 2014 etter at flere påstander om juks dukket opp.

som spiller rotte i eastenders

Legen satte meg på antidepressiva og ganske sterke sovepiller. Jeg måtte være sterk av hensyn til guttene mine, sa hun til Hello! bladet den gangen.

Det er de eneste tingene som har holdt meg i gang det siste året.

Danielle Lloyd og Jamie O & apos; Hara med sønnen Archie i 2011 (Bilde: Getty Images)

Det unge paret avbildet i 2009 før de giftet seg (Bilde: WireImage.com)

En nattklubbblondine fortalte Sunday NEWSAM hvordan Jamie lå til sengs på et hotell og deretter familiens hjem.

Hun sa: Han fortalte meg at de ikke var sammen.

Blondinen og venninnen hennes sa at Jamie hadde kjøpt drikke til dem før de snakket med dem om å gå tilbake til hotellrommet sitt.

Da han fikk dem der, hevder de at han deretter dratt av seg klærne og ropte La oss alle bli nakne da han prøvde å få dem til å ha en trekant.

Det var begynnelsen på en skamkveld som endte med at Jamie angivelig tok blondinen med seg hjem til familien sin for 2,3 millioner pund, hvor han la seg til sengs mens et publikum av jubelvenner ventet bak soverommet.

Danielle sine ting var over alt og de klappet ham som om han var en slags helt, sa kvinnen. De applauderte en mann med tre barn for å ha jukset kona.

online personlig stylist uk

I mellomtiden forberedte intetanende hengiven Danielle, 30, seg på å få en ny tatovering dedikert til hennes nydelige ektemann.

Hun viste det frem på Twitter bare dager etter den påståtte boltringen, og la til at han elsket ham så mye #for alltid.

Tidligere sprengte Danielle juksende fotballspillere og sa: De må ha den i buksen.

Danielle O & apos; Hara tatovering leser Jamie

Danielle O & apos; Hara tatovering leser Jamie (Bilde: Instagram)

Jamie og Danielle O & apos; Hara på en bursdagsfest

Jamie og Danielle O & apos; Hara på en bursdagsfest

Og tidligere i år - mens han var på Celebrity Big Brother - innrømmet Jamie at han angret sammenbruddet i ekteskapet og at han 'rotet det til'.

Han sa: 'Når jeg så tilbake på det, var forholdet vårt vilt, jeg spilte fotball, da jeg var en liten gutt, hadde jeg så mye, og du tror bare det er skikkelig.

Men når jeg tenker på noen av tingene jeg gjorde, skjønner jeg at jeg var en f ** king pr ** k, og jeg angrer på at det jeg gjorde var veldig ille.

'Jeg ville virkelig at ekteskapet skulle fungere, men jeg rotet det til.'

Men han hevdet også at ekskona hans var krevende.

'Da jeg var sammen med henne, tjente jeg veldig gode penger, og hun forventet at det skulle fortsette. Men jeg er ikke lenger på de pengene, sa han til eksen BFF Nicola McLean.

'Jeg prøver. Jeg betaler ut en formue. Det er så f ****** drenering, den konstante kampen. Da jeg var i Fulham betalte jeg ut omtrent alt jeg tjente. '

Danielle og Jamie O & apos; Hara

Danielle skilt Jamie O & apos; Hara etter å ha oppdaget at han hadde jukset (Bilde: Birmingham Mail)

rachel weisz daniel craig

(Bilde: Getty Images Europe)

Tidligere i år la Danielle ut eksplosive tweets som beskyldte Jamie for vold i hjemmet, og han svarte med å merke sine påstander om løgner og foreslå at han ville ta rettslige skritt.

Det begynte da Jamie tok til Twitter for å insistere på at han aldri ville legge hendene på en kvinne, og la ut sitater fra et intervju fra 2014 som Danielle gjorde med OK! magasinet der hun støttet påstanden.

Han twitret: Sitater fra Danielle. vil ikke tolerere disse løgnene og få navnet mitt baktalt av noen som åpenbart ikke har det bra, aldri ville røre en kvinne. '

I intervjuet snakket Danielle om påstander om at hun hadde hatt en byste med Jamie i Las Vegas, sa at det ikke var sant og la til: Det verste var at folk fant ut at Jamie og jeg kranglet og at han hadde slått meg , men Jamie ville aldri slå meg, han ville være for redd for at jeg skulle slå ham tilbake. '

Danielle sparket deretter tilbake med en egen tweet og sa: Du misbrukte meg foran barna i fjor, og da mannen min kom ut, stakk du av og ringte politiet på ham fordi du ble redd (sic).

Deretter la hun ut skjermdumper av en e -post som så ut til å være fra Jamie, sendt i 2016, der Jamie ba om å begrave lemmen med henne og uttrykte beklagelse for tidligere handlinger.

Danielle fortsatte å twitte: Jeg snakker endelig og står opp for meg selv og andre utsatte kvinner! Overgrep er ikke bare fysisk, men psykisk jeg har vært gjennom begge deler.

Danielle anklaget også Jamie for å ha løyet om det som skjedde i Las Vegas av hensyn til karrieren.

Se Også: