Personlige stylister på nettet som ikke koster formue er testet for å se om de fungerer

High Fashion

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kan online stylingnettsteder virkelig finne brikker som fungerer for deg?



Bak hver coiffured, velstelte, designer-kledde stjerne står en stylist hvis talenter kan tjene dem £ 4000 per dag.



Og en gang kunne vi bare dødelige bare drømme om å ha vår egen motemester.



Men alt som endrer seg når en amerikansk trend for personlige stylister på nettet kommer hit.

Legg inn noen detaljer om størrelsen din sammen med stilpreferansene dine, og cyberhandlere vil gjøre resten.

Selv Marks & Spencer har gjort seg gjeldende og ga gratis stylister til kundene.



Bare en håndfull firmaer tilbyr tjenesten, men en moteekspert sier at den kan eksplodere.

Skinny jeans med høy midje £ 45, kontrollert dobbeltspent blazer £ 99 og leopardpumps £ 45 - alt fra M&S (Bilde: Roland Leon/Sunday NEWSAM)



m&s roser

Patricia Davidson, forfatter av syv bøker om netthandel, sa: De er gode tjenester for folk som ikke har mye motetillit eller har små barn eller en travel jobb og lite tid til shopping.

Mange store butikker har personlige stylister i butikken som kan flytte til online, og jeg forventer å se mer av dette i fremtiden.

Med mange personlige stylister som velger utseende fra britiske butikker, kan det hjelpe flaggende high street.

Men kan noen som aldri har klappet øynene på deg virkelig få deg til å se en million dollar? Eller er det bare sprøytenarkoman? Her prøver jeg ut fire store navn innen cyberstyling.

Det store merket fashionistas

Sting Fix - stitchfix.co.uk

Grace mottok fem varer i esken sin fra Stitch Fix til en pris av 163,19 pund (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hvordan det fungerer: Denne amerikanske importen er relativt ny her. Svar på 40 spørsmål på nettet om størrelse, utseende og foretrukket stil.

En algoritme kommer med en garderobe, og deretter setter en ekte stylist et personlig preg. En eske inneholder fem varer. Send tilbake det du ikke liker. Et gebyr på £ 10 kan innløses ved kjøp.

Det de sendte: Warehouse jeans £ 46, Warehouse modal T-skjorte £ 22, Oasis snake skjortekjole £ 55, Mango sigarettbukser £ 35,99, Oasis kimono £ 45. Totalt £ 163,19.

Oasis slangeskjortekjole 559 kr (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hva fungerte: Kjole med slangetrykk er en trend. Warehouse T-skjorte er praktisk og behagelig. Jeg hadde aldri prøvd en kimono, i frykt for at de var mer morgenkåpe enn stilerklæring. Nå er jeg en konvertitt.

Hva mislyktes: Jeansen var litt 80 -tallet og for baggy for meg. Sigarettbuksene var en for stor, men en mindre størrelse hadde vært perfekt.

Warehouse modal T-skjorte £ 22 og Mango sigarettbukser £ 35,99 (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Stil: 9/10. Verdi : 8/10.

Kjennelse: Stitch Fix jobber med de beste britiske merkene, inkludert Whistles, Oasis og Warehouse, slik at du vet hvilken type klær du får. Valgene deres tvang meg til å tenke nytt om min vanlige stabile stil.

High Street -oppfinnelsen

Prøv tirsdag - trytuesday.com

Mark og Spencer sin komplette redigering koster £ 617 (Bilde: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

Hvordan det fungerer: Dette er Marks & Spencers satsing på verden av cyberstyling, brukt av rundt 340 000 mennesker. Teknologi samler brukernes informasjon for å koble dem til en virkelig stylist som bygger en månedlig redigering. Utseendet sendes på e -post til kunden som kan kjøpe og få dem sendt til sin lokale butikk. Det er gratis og det er ikke noe abonnement.

Kattungehæl £ 35, maxikjole i bomullsskjorte £ 45 og skinnjakke £ 249 - alle M&S (Bilde: Roland Leon/Sunday NEWSAM)

christopher halliwell seriemorder

Det de sendte: Kattungehæl £ 35, øredobber £ 12,50, skinny jeans med høy midje £ 45, blazer med dobbeltsjakk, rutet £ 99, bumveske i skinn £ 39,50, leopardpumper £ 45, skinnjakke £ 249, maxi -kjole i bomullsskjorte £ 45, kjedehalskjede £ 17,50, topp med blonderinnsats 299,00 kr. Totalt £ 617.

Hva fungerte: Jeansen ser bra ut med den feminine bluse med blonder og en maskulin jakke som har strammet opp. Skoene var flotte, men jeg følte at smykkene var for mye.

Hva mislyktes: Jeg elsket bomullskjolen på hengeren og følte at jeg hadde på meg en graviditetskjole. Jeg ble heller ikke solgt på den tunge stingdesignen på skinnsykkeljakken.

Styling: 7/10. Verdi : 7/10.

Kjennelse: Jeg kommer aldri til å ligne M&S ambassadør Holly Willoughby, men Prøv tirsdag åpnet øynene for hva butikken tilbyr. Noen varer var dyre, men av god kvalitet.

Det europeiske alternativet

Lookiero - lookiero.co.uk

Lookeiros totale var £ 206,86 pluss et gebyr på £ 10 for stylingtjenesten (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hvordan det fungerer: Spanskbasert nettvirksomhet-lansert i Storbritannia i fjor-regner ut ditt utseende gjennom et online spørreskjema og personlig stylist. Månedlig, to-månedlig eller på forespørsel levering og retur er gratis. Det er et gebyr på £ 10 for hver bestilling for å dekke stylingkostnader.

Det de sendte: French connection jeans £ 75, IKKS T-skjorte £ 54,90, Freequent jakke £ 22,49, Lindex rosa skjorte £ 22,49, Vila svart kjole £ 32. Totalt £ 206,86

French connection jeans £ 75, IKKS T-skjorte £ 54,90 og Freequent jakke £ 22,49 (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Hva fungerte: Du får merker du kanskje aldri har hørt - fantastisk hvis du vil ha noe unikt. Jeg elsket de mørkeblå jeansene og IKKS-t-skjorten med houndstooth-jakken, selv om jakken krøllet seg for lett for meg.

Hva mislyktes: Den svarte kjolen var litt for gammeldags til tross for den fine, skallede halsen. Den rosa skjorten var mer egnet for en sirkusakt enn en fungerende mamma. Og levering kan ta over en uke.

Lindex rosa skjorte £ 22,49 (Bilde: John Gladwin/Sunday NEWSAM)

Stil: 7/10. Verdi: 7/10.

poengsum for fotballhjelp 2019

Bedømmelse: Et flott alternativ hvis du liker europeisk stil eller er på utkikk etter noe spesielt som ingen andre vil ha på seg.

Den uavhengige

Stylister - stylistas.co.uk

En stilboks koster £ 99 - pluss alt du beholder mens online styling koster £ 18 i timen (Bilde: Darren Casey)

Hvordan det fungerer: Minst 4000 mennesker abonnerer på et gratis månedlig nyhetsbrev. De fyller ut et spørreskjema før medeier Noelia Santana ringer for å snakke gjennom liker og misliker. En stilboks koster £ 99 - pluss alt du beholder. Online styling koster £ 18 i timen. Returner det du ikke vil.

Det de sendte: Zara svart smokingjakke £ 59.99, Zara strikketopp £ 17.99, Zara skinny jeans £ 29.99, H&M skjerf £ 6.99, H&M belte £ 4.99, reservert kjole £ 19.99. Totalt £ 139,94

Reservert kjole £ 19,99 (Bilde: Darren Casey)

Hva fungerte: Alt! Jeg elsket blomsterkjolen, som jeg kan kle med hæler eller ned med en cardigan, belte og støvler. Fordi jeg manglet grunnleggende, sendte Noelia en myk hvit topp og svart smoking som gjentok min heltinne Robin Wright

lionel messi christian ronaldo

Hva mislyktes: Paret har ikke økonomien til store firmaer som kan tilby boksen til en minimal pris eller gratis.

Zara svart smokingjakke £ 59.99, Zara strikketopp £ 17.99, Zara skinny jeans £ 29.99 og H&M skjerf £ 6.99 (Bilde: Darren Casey)

Styling: 9/10. Verdi: 8/10.

Kjennelse: Fantastisk og flott utvalg av klær å bruke hele året. Savnet toppkarakter bare fordi tre varer var fra samme butikk.

Graces dom

Hvis du, som meg, er mer Worzel Gummidge enn motedronning, er det definitivt verdt å prøve en online stylisttjeneste.

Min beste venn Emily klarer å svinge uanstrengt mens jeg triller ved siden av og ser ut som en sprengt pute. Men nå er hjelpen tilgjengelig.

Gå for Lookiero hvis du er på jakt etter noe annet. Stitch Fix er perfekt for de som elsker en trend, og jeg vil anbefale Estilistas hvis du har litt ekstra penger og leter etter en enda mer skreddersydd tjeneste.

Prøv tirsdag er fantastisk for inspirasjon. Det er den eneste del-cyber-del-menneskelige tjenesten som er gratis, så det er ingenting å tape og mye å tjene.

Se Også: