Manny Pacquiaos sønn vender tilbake til å vinne etter å ha tapt første kamp i karrieren

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manny Pacquiaos sønn Emmanuel la sitt første tap i karrieren bak seg for å vinne sin femte amatørkamp.



Pacquiao Jr har bestemt seg for å følge i fotsporene til sin berømte far og plukket tre avgjørelsesseire før led et stort opprørt nederlag til debutant Chris Smith ved San Fransisco's Irish Center tilbake i juni.



navn du ikke kan kalle barnet ditt uk

Bokselegendens sønn har møtt kritikk av sine siste kamper på sosiale medier, men har vært ute etter å komme tilbake siden den gang. Og tilbakekomsten hans endte i suksess med å ta en avgjørelsesseier over tre runder mot Dylan Merriken på Quiet Cannon Country Club i Montebello, California.



 Manny Pacquiao Jr kom tilbake til vinnende måter i går kveld
Manny Pacquiao Jr kom tilbake til vinnende måter i går kveld

Pacquiao Jr konkurrerte i lettvekt igjen, men så mye forbedret ut i kampen som fungerte som en funksjonsattraksjon på underkortet til Ryan Walshs oppgjør med Benjamin Whittaker i går kveld. Et strålende glis dukket opp i ansiktet til Pacquiao Jr da hånden hans ble hevet sammen med publikum i det lille lokalet som jublet i glede da han kom tilbake til formen.

Til tross for at han hadde en stort sett vellykket start på boksekarrieren, var faren, som er en tidligere verdensmester i åtte divisjoner, i utgangspunktet mot at sønnen hans skulle starte en karriere i sporten. Imidlertid har Pacquiao Jr nå fått godkjenning fra sin far som har gratulert med ham tidligere seire mens han fortsetter veien til å bli profesjonell.

Det er mye oppmerksomhet på bokselegendens sønn, spesielt når han trener med farens legendariske tidligere trener Freddie Roach på treningsstudioet hans i LA. Pacquiao Jr har også jobbet med den meksikanske stjernen Canelo Alvarez og en hel rekke andre høyprofilerte stjerner mens han har trent.



jon snø kanal 4 kone

Vil du se Manny Pacquiaos sønn bli profesjonell? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

Dette har også fått ham til å tiltrekke seg feil type oppmerksomhet, inkludert ekstra press, men Pacquiao Jr har insistert på at han bare prøver å forbedre seg ett trinn om gangen. 'Først gikk jeg bare stille inn i det og sånt, men jeg antar at det er uunngåelig. Jeg gjør mitt beste. Jeg må venne meg til det, sa Pacquiao Jr. til abs-cbn.com. «Jeg har trent hele tiden.



'Jeg har trent i flere måneder [i USA], og dette er alt jeg vil: få mer erfaring, bli bedre. 'Jeg tror vi får se i fremtiden om jeg blir profesjonell. Akkurat nå er jeg bare prøver å bli bedre, å få flere amatørkamper, ta med rekorden min så vi får se i fremtiden.»

Se Også: