Manchester United sparker David Moyes etter bare 295 dager og 51 kampopphold

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tøff jobb: Moyes klarte ikke å fylle Sir Alex Fergusons støvler(Bilde: Action Images)



David Moyes ble sparket av Manchester United i dag i et møte med 08:00 med klubbens konserndirektør Ed Woodward.



Moyes ble informert om Uniteds beslutning om å avskjedige ham i et ansikt til ansikt-møte med Woodward på klubbens Carrington-treningskompleks.



Møtet sies å ha vært vennlig og profesjonelt, med Woodward som takker Moyes for profesjonaliteten i en vanskelig sesong etter Sir Alex Ferguson.

Moyes ankom Carrington klokken 5, fullt klar over Uniteds beslutning om å slutte med tjenestene hans, og takket personalet på treningsfeltet i forkant av møtet med Woodward.

I en uttalelse utgitt kl. 08.30 sa United: 'Manchester United har kunngjort at David Moyes har forlatt klubben.



'Klubben vil gjerne takke for det harde arbeidet, ærligheten og integriteten han brakte til rollen.'

Skotten kom med den personlige anbefalingen fra Sir Alex Ferguson, men viste seg ikke å kunne ta tak i jobben etter å ha tatt ansvaret i fjor sommer.



mariah carey nyttårsaften forestilling

Og som NEWSAM Sport avslørte i går ettermiddag, har klubben gitt ham øksen bare 295 dager etter at han overtok og fulgte en forferdelig kampanje som ser klubben gå glipp av en topp-fire-plass for første gang på 19 år.

United -legenden Ryan Giggs, som var en del av trenerteamet under Moyes, tar ansvaret for de fire siste kampene i sesongen, assistert av Nicky Butt, nå ungdomslagstrener.

Louis Van Gaal er favoritten til å være langsiktig etterfølger til Moyes på Old Trafford og kan møte klubbbetjenter denne uken.

Favoritt: Van Gaal kunne møte tjenestemenn denne uken (Bilde: Buda Mendes)

t5 slankepiller bivirkninger

Endringen følger en sesong hvor de røde gikk fra Premier League -mestere i mai i fjor til syvende med fire kamper igjen i den nåværende kampanjen.

Videre ble klubben slått ut av FA -cupen av Swansea i januar og Capital One Cup på straffer av Sunderland - begge på Old Trafford.

Det er forstått at Moyes og spillerne hans visste at endring var på vei før helgen, med kilder i nærheten av garderoben som fortalte venner at Scotts utgang bare var noen dager unna.

Til tross for at han signerte en seksårskontrakt i fjor sommer, har klubben bestemt seg for å avslutte tiden i klubben før sesongen er ute.

Hans siste kamp, ​​noe ironisk nok, var mot klubben han forlot for å bli med Manchester United - Everton.

meningsmåling

Er det for tøft å si opp David Moyes etter bare en sesong?

20000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE David Moyes - Manchester United -karriere i bilder Se galleri

Se Også: