Mariah Carey åpner opp for beryktet nyttårsaften som smelter mens hun søl på 'skandalen'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Mariah Carey har åpnet opp om sitt beryktede nyttårsaften som smalt henne og så henne miste handlingen etter å ha forsøkt å leppesynkronisere.



Sangeren hadde en episk nedsmeltning foran millioner etter at hun droppet overskriftens opptreden på Amerikas største nyttårsfest da hun trillet i 2017.



Hun brøt ut i gråt foran millioner av seere og gråt: 'Jeg prøver å være en god sport her.'



Det trodde at feil sang ble spilt, og Carey kunne ikke høre hva hun skulle ha sunget på scenen.

Hele 2 millioner mennesker, omgitt av en ring med 40 tonn sandbiler og rundt 7000 politifolk, samlet seg i 'Crossroads of the World' for å se den glitrende sfæren fullføre sitt minuttlange fall, som markerte begynnelsen på 2017.

Mariah Carey har åpnet om sin beryktede sammenbrudd i NYE (Bilde: NBCU Photo Bank via Getty Images)



Men nå mer enn tre år etter det faktum, har mamma-to-to gitt henne ta fatt på den varme 'skandalen' under en prat med Trevor Nelson på BBC Radio 2-showet Rhythm Nation.

Trevor spurte sangeren om DEN nedsmeltningen og sa: 'Denne offentlige tilsynelatende nedsmeltingen, som sprutet overalt og til og med kom hit.



'Folk er som,' Mariah har hatt en nedsmeltning, Mariah har hatt en nedsmeltning ', og du hadde filmen Glitter, og det virket som om det var slutten på Mariah Carey. Mariah Carey er ferdig. Mariah Careys er borte. '

Mariah Carey opptrer under en konsert på Times Square nyttårsaften i New York, USA 31. desember 2016. Bilde tatt 31. desember 2016.

Mariahs nyttårsaften tok en venstresving og endte med tårer (Bilde: REUTERS)

Han la til: 'Og sånn var det slik folk snakket ... Og vi kunne ikke høre fra deg.

masterchef the professionals 2019

'Vi så deg ikke på en liten stund, og jeg visste ikke hva som skjedde med deg, fordi det ikke var internett, det var ikke som sosiale medier for deg å snakke med oss. Det var veldig rart. '

Men selv om uhellet fikk det beste ut av følelsene den kvelden, sa Mariah at hun i ettertid innså hvor lojal fansen hennes egentlig er.

Trevor Nelson spurte Mariah om hennes beryktede sammenbrudd (Bilde: Getty Images)

Hun sa: 'Jeg hadde en forbindelse med fansen min, og jeg ringte denne telefonen som alle sa:' Herregud, hvorfor ringer hun fansene sine direkte? 'De forsto ikke, vi hadde allerede gjort det at.

'Jeg og fansen min hadde allerede vært frem og tilbake med meg etterlatt meldinger på nettstedet mitt og de svarte. Vi, og du vet dette, har alltid hatt dette utrolige båndet på grunn av det de representerer for meg som ikke bare en kunstner, men som en person som aldri følte den følelsen av familie, og de ble min familie. '

Når hun ser tilbake på prøven, sier Mariah at trettheten skjulte evnen til å synge live den kvelden da hun slo ut mot musikkprodusenter for å presse musikere i stedet for å lytte til dem.

Mariah åpnet om hvor lojal fansen hennes er (Bilde: AFP via Getty Images)

Hun forklarte: 'De laget et slikt drama, men nå når vi ser tilbake i ettertid, ser folk, store datidens artister, akkurat nå, sammenbrudd.

'De iscenesetter sammenbrudd, de har dette:' Det er en skandale. Det er en skandale. La oss få en skandale, å jeg kan ikke vente. »Og det er så dumt fordi jeg bokstavelig talt sier at hvis de hadde gitt meg to dagers søvn, bare gi meg to dager og la meg komme tilbake, så gjør jeg det video.

'Som om folk bare måtte lære, du vet hva, noen ganger når noen forteller deg hva de trenger, lytt. Hvis noen sier: 'Du vet, jeg kan bare ikke gjøre det i dag. Jeg kan bare ikke stå opp og gå og lage en video. '

Sangeren innrømmet at hun forsøkte å fortelle sjefer at hun ikke fysisk var klar for utfordringen, men sa at det er en kamp musikere ikke kan vinne.

Sangeren møtte mye kritikk over hennes ødelagte NYE -opptreden (Bilde: Getty Images For DCP)

Hun la til: 'Vel vitende om at jeg ikke engang er i stand til dette fysisk fordi jeg kjempet mot et stort selskap og en veldig, veldig mektig person som hadde en enorm agenda om' Vi kommer ikke til å la henne stige over nittitallet. ' Eller spesifikt for å ha flere store treff, og det er derfor når The Emancipation of Mimi era skjer, det er en slik validering.

'Jeg måtte ha den store tingen der We Belong Together bokstavelig talt ble sangen til de to tusen, tiårets sang.

'Som om det måtte være så stort eller ingen ville ha tillatt meg å si:' Å, jeg er tilbake! 'Uansett hva jeg gjør, er det alltid som:' Vel, det er ikke så stort som da da da da da. 'Kan jeg leve. Kan jeg leve. '

*Rhythm Nation er på BBC Radio 2 i kveld kl. 22.00 og er tilgjengelig på BBC Sounds.

Se Også: